fbpx

Nyheder fra Arena Næstved

Her finder du nyheder fra Arena Næstved. Har du købt billet til en koncert, får du direkte mail med relevant information en uge før eventet.

Grønnegade Kaserne Kulturcenter i Arena Næstved

6. november 2020

Adam og Noah siger ”Farvel og Tjak” i Arena Næstved, som skal være værter for Grønnegade Kaserne Kulturcenters to udsolgte forestillinger med de sjove fyre lørdag den 21. november. Det er fortsættelsen af et stærkt og givende samarbejde mellem to kulturinstitutioner i Næstved, vi har gjort det før, og vi glæder os til at skabe et flot fælles resultat for publikum.

Samme billet – ny plads
Billetkøbere får direkte besked fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter med information om de praktiske ændringer, og eftersom de to kulturinstitutioner tidligere har samarbejdet om blandt andet en Kim Larsen-koncert, er det er velkendt procedure vi her gennemfører.

Spis før showet
I Arena Næstved glæder vi os til at tage imod publikum til Adam og Noah. Som en ekstra goodie, tilbyder vi en ”Tjapas” før showet.
-Vi mærker en stigende efterspørgsel på spisning i forbindelse med shows og koncerter, fortæller direktør Jakob Brixvold.
-Kunderne fortæller os, at de gerne vil forlænge oplevelsen lidt, når nu vi ikke kommer så ofte ud, som vi plejer. Det har vi lyttet til, og skabt et rigtig lækkert dining-område på 1. sal, hvor man sidder ved et bord med sit eget selskab, og god afstand til de øvrige.

Covid-19
Arena Næstved har tilpasset showet til de gældende Covid-19 retningslinjer. Det betyder flere ind- og udgange, ensretning enkelte steder, spritstationer overalt og mundbind når du bevæger dig ind, rundt og ud af arenaen. Når du sidder ned, må du gerne tage dit mundbind af, du må gerne klappe, grine og vippe med tæerne.

Kulturlivet under Covid-19

Velkommen til idræt og koncerter - vi er her

24. oktober 2020

Events: Vores planlagte koncerter bliver til noget. Siddende koncerter med op til 500 mennesker i samme sal er stadig muligt, når vi har næsen i samme retning og god afstand mellem stolerækkerne. Som et nyt tiltag skal publikum bære mundbind ved ankomst, når man går rundt, fx til baren, og når man forlader stedet. Når man sidder på sin stol, må man gerne tage mundbindet af. Baren lukker klokken 22 og vi tilbyder ikke garderobe.

Idræt: Børn og unge må være op til 50 personer sammen under idræt, mens voksne kun må være 10. Du må tage dit mundbind af, når du dyrker idræt eller sidder ned.

Mundbind. Fra torsdag den 29. oktober skal alle bære mundbind, når de bevæger sig ind og rundt i Arena Næstved. Det gælder indtil man enten har sat sig ned eller udøver idræt.

I Arena Næstved opfordrer vi alle til at følge retningslinjerne allerede fra i dag, vi håber jo naturligvis, at vi med disse tiltag kan holde vores fælles åndehuller, kultur- og idrætslivet, åbent og levende. Det har alle fortjent.

Lad os passe godt på hinanden.

Kulturlivet under Covid-19

Arena Næstved på spring

23. oktober 2020
Så er vi i gang! Arena Næstved har kørt på lavt blus i mange måneder, men lørdag den 31. oktober går det løs når vi slår dørene op for Jesus Christ Superstar med Danmarks Underholdningsorkester og solisterne Fallulah og Erann DD i front. Derefter går det slag i slag resten af året med besøg af Mads Langer, Grand Prix Galla Show, TV2, Magtens Korridorer, Burhan G og Jung. På grund af begrænset kapacitet bliver koncerterne hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe.

Vi glæder os over at invitere til trygge events, der er tilpasset myndighedernes aktuelle krav, og har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Tryghed og afstand

Vi følger naturligvis myndighedernes restriktioner til punkt og prikke, og for vores kulturelle arrangementer betyder det, at vi må være 500 siddende mennesker i arenaen til koncerter. Den sædvanlige hygge i foyerområdet er rykket ned i arenaen, hvor der er mere plads til afstand, og vi sørger for køfri barer, spritstationer, ledige pladser mellem selskaber og mulighed for god afstand overalt hvor du bevæger dig rundt.

Alle billetkøbere får direkte information på mail en uge før koncerterne.

Træning og sport

Opdateret 24. oktober
For idrætslivet gælder forsamlingsforbuddet. Det betyder, at 50 unge under 21 år eller ti voksne over 21 år, må træne i samme hal samtidig og derudover er der krav til antal kvadratmeter. Områderne i hallerne deles op i sektioner hvis I er flere, og brugen af omklædningsrum er begrænset, men mulig. Forhør dig hos din forening, hvis du er i tvivl. Du finder spritstationer overalt i Arena Næstved og vi er naturligvis også til rådighed for spørgsmål.

Ticketmaster

Vi er stolte af at byde velkommen til Ticketmaster som ny partner i Arena Næstved. De er landets største, ja faktisk verdens største billetudbyder, og de vil i fremtiden håndtere Arena Næstveds billetsalg. Det giver et løft i måden du køber billetter på, blandt andet får publikum adgang til billetter via en app, og der er dygtige folk ved telefonerne i supporten hos Ticketmaster. Vi glæder os til samarbejdet og den øgede service og synlighed vi forventer, det vil give Arena Næstved.

AltBillede

Presse

Arena Næstved står stærkt

Brugerne udtrykker tilfredshed med udvikling af fællesskab og events i Arena Næstved

Læs hele nyheden

Nyt Tyvstarter-koncept med færre deltagere og mere plads. Hvad har vi haft travlt med i foråret, og hvordan ser vi efteråret?

Nyd sommeren. Vi ses til august

Læs hele nyheden

Vi holder gryderne i kog i Arena Næstved

Vi er her - og vi lover jer, der kommer gang i den til efteråret

Læs hele nyheden