fbpx

Nyheder fra Arena Næstved

Her finder du nyheder fra Arena Næstved. Har du købt billet til en koncert, får du direkte mail med relevant information en uge før eventet.

Basketball - herrelandsholdets hjemmebane

3. december 2021

Fra næste år vil herrelandsholdet i basketball spille sine landskampe i Arena Næstved.
Danmarks Basketball Forbund (DBBF) har valgt os som sin hjemmebane og vil afvikle 2-4 årlige landskampe i arenaen de kommende tre år.

Dét glæder vi os til. Billetter til salg fra 3. december klokken 13.

Læs mere

Coronapas

10. november 2021

I Arena Næstved er vi tilfredse med, at den seneste tids snak om coronapas nu har taget form som et krav for indendørs forsamlinger over 200 personer de næste fire uger.

-Vi har gjort det før, og vi ved, at gæster og publikum tager det med et smil, fordi det giver den ekstra tryghed vi alle har brug for netop nu, siger direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold. Vi gennemfører alle arrangementer som planlagt.

Læs mere

Arena Næstved er ny sponsor for kvindernes elitefodboldhold

22. oktober 2021

Nyt spændende samarbejde mellem Næstved HG og Arena Næstved. En ny type aftale, som lægger vægt på gensidighed og fremsyn.
Vi styrker området og hinanden, siger de to aftaleparter.

Pressemeddelelse

Ny køkkenkunstner søges - udbud

13. oktober 2021

Vi skal have ny leverandør af mad

Arena Næstveds inviterer interesserede, erfarne restauratører og cateringvirksomheder til at indgive tilbud på levering og salg af mad i Arena Næstved.

Vi søger en leverandør der kan byde ind på alt fra lette anretninger til et lillebitte møde, til tre retters menuer til 500 mennesker til en konference eller før en koncert. Deadline 12. november 2021. Vi ønsker at starte samarbejdet pr 1. januar 2022.

Udbudsmateriale

Team FOG Næstved flytter ind

9. september 2021

Arena Næstved og Team FOG udvider samarbejdet

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, og Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold, har givet hånd på en forlængelse af samarbejdet om kampe og træning og har desuden indgået en ny aftale, hvor Team FOG Næstved flytter sin adresse til Arena Næstved, og fremover vil drive sin administration med udsigt over hal 1.

Læs mere her

Skænk selv din øl

6. september 2021

En selvbetjeningsbar på hjul – så kan det ikke blive mere mobilt og nemt. Baren er udviklet sammen med gode samarbejdspartnere og støttet af Omstillingspuljen. Virkelig nem at gå til og let at flytte på. Du skal bekræfte, at du er over 18 for at bruge den, og så er det bare frem med betalingskortet, vælg din øl og skænk op. Barens første koncert bliver Poul Krebs i oktober, men vi indvier den nok før.

Sidste stik søndag

27. august 2021

Vi fik håb og tro på fremtiden – tak for samarbejdet til Region Sjælland og alle medarbejdere. Region Sjælland flytter til mindre lokaler, sidste vaccinestik gives i Arena Næstved på søndag. Et kapitel i husets historie som, med hånden på hjertet – og lidt på kogepladen – nærmest er surrealistisk at tænke tilbage på.

Læs mere

Dét må vi nu

12. august 2021

Arena Næstved er åben, og fra lørdag den 14. august er der ingen restriktioner, når vi er færre end 500 samlet. Når vi er flere end 500 samlet, er der enkelte restriktioner. Nedenstående gælder fra lørdag den 14. august 2021.

Læs mere på Kulturministeriets hjemmeside

Sommer_Live på Axeltorv i juli

21. juli 2021

Arena Næstved står bag fem livekoncerter på Axeltorv i Næstved i juli måned. Det er lykkedes på baggrund af et lokalt samarbejde og økonomisk støtte.

Det siger vi tak for, vi glæder os over, at livemusikken spiller igen.

Foto af Esben Just, som spiller lørdag den 24. juli

Sammen om livemusikken

 

 

Arena Næstved frifundet i voldgiftssag

22. juni 2021

En mere end fem år lang sag har endelig fundet sin slutning. Arena Næstved kan ryste anklagerne af sig og se fremad.

-Vi har i udstrakt grad fået medhold, og vi glæder os over at kunne lukke dette kapitel i Arena Næstveds historie, siger direktør Jakob Brixvold.

Pressemeddelelse

 

Oplevelserne venter på dig

17. juni 2021

Som en del af regeringens genåbningsaftale kan virksomheder give deres medarbejderne et skattefrit gavekort til oplevelser – og det kan man både købe og indløse i Arena Næstved.

Vi får pengene til at passe, og for nogen er der lidt ekstra at hente.

Fordele

Økonomisk støtte til nye tiltag

15. juni 2021

Skænk din egen fadøl og scan selv din billet – begge dele uden berøring eller nærkontakt med andre. Fire initiativer har opnået støtte på 190.000 kroner fra Omstillingspuljen under Erhvervsfremmestyrelsen, og Arena Næstved lægger selv 25% af udgifterne oveni.

Læs mere her

 

Vi ruller den lilla løber ud

4. juni 2021

Foredrag med hjerte. På torsdag danner arenaen ramme om et varmt møde med Hella Joof og alle os, der kender hendes stemme fra radio, bøger og debatter. Hun lægger ikke fingrene imellem, når hun tager os med på turen i foredraget “Mit liv som hun”.

Der er god plads mellem stolerækkerne, kontaktfri bar, krav om coronapas naturligvis, og mundbind, når du bevæger dig rundt.

Vaccinationscentret bliver pakket ned for en kort stund, men er tilbage på fuld kraft næste morgen.

 

Velkommen ind!

16. april 2021

Foreningsliv. Nu sker der noget! Fra onsdag 21. april må 25 børn og unge under 18 år træne i organiseret idræt indendørs. Det samme må alle jer over 70 år, ti stykker sammen, med coronapas.

Møder og sammenkomster kan foregå indendørs for op til 10 personer med kvadratmeterkrav og bordbestilling. Det klarer vi i et ruf. Udendørs må vi servere for 50 personer. Vi glæder os til at se jer, og til forårets gradvise genåbning.

Foreninger og billetkøbere får direkte besked. Husk årets første store fest med DAD 8. maj.

 

D-A-D starter festen

30. marts 2021

Ja! Nu kan vi med stor glæde invitere til forårets første store fest i Arena Næstved, som bliver med D-A-D. Vi pakker vaccinationscentret sammen, inviterer til koncert og pakker ud igen, så alt er klart til Region Sjælland næste dag.
Vi kender endnu ikke de nærmere krav og restriktioner omkring koncerten, vi glæder os bare til at åbne for livescenen. Vi kan skabe en fest med mundbind, sprit og afstand – så bare kom an. Billetkøbere får direkte besked, så snart vi ved mere.

Tak for tilliden

22. marts 2021

I er klar, vi er klar, nu venter vi kun på at alle får et stik i armen. Det er resultatet af forbrugerundersøgelsen ”Kulturliv under covid-19” som Billetlugen og CXO/Thulstrup Research, netop har udgivet.

Kultur skaber oplevelser, men også minder, som vi tærer på, i trange tider. Nu er lageret sluppet op og samtidig fornemmer vi håbet forude. Vi tør at drømme igen. Læs mere og se undersøgelsen. 

Sundhedsminister på besøg

3. marts 2021

Sundhedsminister Magnus Heunicke har været på besøg i Vaccinationscentret. Her fik han viden om de nyeste erfaringer og forståelse for dagenes forløb for både borgere og personale i Region Sjællands Vaccinationscenter.

Regionsformand Heino Knudsen og borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen, var med på rundturen, hvor ministeren fik lov at se vaccine- blanderummet, hilse på vaccinerede borgere og spørge ind til personalets erfaringer med vaccinerne i Arena Næstved.

Vaccinationscenter indviet

10. februar 2021

I dag blev den røde snor klippet til åbning af Region Sjællands vaccinationscenter i Arena Næstved. Regionsformand Heino Knudsen og borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen, glæder sig over det lys og håb, vaccinationerne bringer med sig. Arena Næstved leverer rammerne, Region Sjælland står for alt, der har med vacciner at gøre. Der er kun adgang for borgere der er blevet indkaldt til vaccination via e-boks. Har du spørgsmål kan du kontakte specialistrådgivningen på tlf. 57 68 42 22.

Årsmøde

Virtuelt årsmøde med en god nyhed

Måske så du med på vores livestream af årsmødet? Vi gik igennem året 2020 og talte om økonomi, eventafvikling og i det hele taget på Arena Næstveds status.
Dagens nyhed, udover at vi kommer ud af 2020 med overskud, er, at vi har indgået aftale med Region Sjælland om at etablere et vaccinationscenter i Arena Næstved fra februar. Det kommer I til at høre meget mere om.

Pressemeddelelse

 

Publikumsundersøgelse
AltBillede

Vi åbner 8. februar 2021

30. december 2020/opdateret 22. januar 2021
Arena Næstved holder lukket for offentligheden frem til og med den 7. februar 2021. Vi arbejder bag kulisserne, men åbner altså ikke dørene for foreningslivet før, forventeligt, mandag den 8. februar 2021. Årsagen er myndighedernes restriktioner i forbindelse med Covid-19-situationen, som berører hele Danmark, og dermed også kultur- og fritidslivet i Arena Næstved.

To koncerter i februar, DAD og Sebastian, har fået nye datoer, mens Tim Christensen desværre er aflyst.  Billetkøbere får direkte besked.

Middag før koncerten

Vi har fået mange henvendelser vedrørende spisning før vores koncerter. Flere vil gerne forlænge aftenen med en middag, måske fordi vi alle sammen skal hjem og sove klokken 22.

Vi har lyttet til jeres ønsker, og derfor vil der ofte være en middag, en tapas, en hapser af en art – før en koncert. For eksempel på lørdag til Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester.

Grønnegade Kaserne Kulturcenter i Arena Næstved

6. november 2020

Adam og Noah siger ”Farvel og Tjak” i Arena Næstved, som skal være værter for Grønnegade Kaserne Kulturcenters to udsolgte forestillinger med de sjove fyre lørdag den 21. november. Det er fortsættelsen af et stærkt og givende samarbejde mellem to kulturinstitutioner i Næstved, vi har gjort det før, og vi glæder os til at skabe et flot fælles resultat for publikum.

Spis før showet
I Arena Næstved glæder vi os til at tage imod publikum til Adam og Noah. Som en ekstra goodie, tilbyder vi en ”Tjapas” før showet.
-Vi mærker en stigende efterspørgsel på spisning i forbindelse med shows og koncerter, fortæller direktør Jakob Brixvold.
-Kunderne fortæller os, at de gerne vil forlænge oplevelsen lidt, når nu vi ikke kommer så ofte ud, som vi plejer. Det har vi lyttet til, og skabt et rigtig lækkert dining-område på 1. sal, hvor man sidder ved et bord med sit eget selskab, og god afstand til de øvrige.

Kulturlivet under Covid-19

Velkommen til idræt og koncerter - vi er her

24. oktober 2020

Events: Vores planlagte koncerter bliver til noget. Siddende koncerter med op til 500 mennesker i samme sal er stadig muligt, når vi har næsen i samme retning og god afstand mellem stolerækkerne. Som et nyt tiltag skal publikum bære mundbind ved ankomst, når man går rundt, fx til baren, og når man forlader stedet. Når man sidder på sin stol, må man gerne tage mundbindet af. Baren lukker klokken 22 og vi tilbyder ikke garderobe.

Idræt: Børn og unge må være op til 50 personer sammen under idræt, mens voksne kun må være 10. Du må tage dit mundbind af, når du dyrker idræt eller sidder ned.

I Arena Næstved opfordrer vi alle til at følge retningslinjerne allerede fra i dag, vi håber jo naturligvis, at vi med disse tiltag kan holde vores fælles åndehuller, kultur- og idrætslivet, åbent og levende. Det har alle fortjent.

Lad os passe godt på hinanden.

Kulturlivet under Covid-19

Arena Næstved på spring

23. oktober 2020
Så er vi i gang! Arena Næstved har kørt på lavt blus i mange måneder, men lørdag den 31. oktober går det løs når vi slår dørene op for Jesus Christ Superstar med Danmarks Underholdningsorkester og solisterne Fallulah og Erann DD i front. Derefter går det slag i slag resten af året med besøg af Mads Langer, Grand Prix Galla Show, TV2, Magtens Korridorer, Burhan G og Jung. På grund af begrænset kapacitet bliver koncerterne hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe.

Vi glæder os over at invitere til trygge events, der er tilpasset myndighedernes aktuelle krav, og har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Tryghed og afstand

Vi følger naturligvis myndighedernes restriktioner til punkt og prikke, og for vores kulturelle arrangementer betyder det, at vi må være 500 siddende mennesker i arenaen til koncerter. Den sædvanlige hygge i foyerområdet er rykket ned i arenaen, hvor der er mere plads til afstand, og vi sørger for køfri barer, spritstationer, ledige pladser mellem selskaber og mulighed for god afstand overalt hvor du bevæger dig rundt.

Alle billetkøbere får direkte information på mail en uge før koncerterne.

Træning og sport

Opdateret 24. oktober
For idrætslivet gælder forsamlingsforbuddet. Det betyder, at 50 unge under 21 år eller ti voksne over 21 år, må træne i samme hal samtidig og derudover er der krav til antal kvadratmeter. Områderne i hallerne deles op i sektioner hvis I er flere, og brugen af omklædningsrum er begrænset, men mulig. Forhør dig hos din forening, hvis du er i tvivl. Du finder spritstationer overalt i Arena Næstved og vi er naturligvis også til rådighed for spørgsmål.

Ticketmaster

Vi er stolte af at byde velkommen til Ticketmaster som ny partner i Arena Næstved. De er landets største, ja faktisk verdens største billetudbyder, og de vil i fremtiden håndtere Arena Næstveds billetsalg. Det giver et løft i måden du køber billetter på, blandt andet får publikum adgang til billetter via en app, og der er dygtige folk ved telefonerne i supporten hos Ticketmaster. Vi glæder os til samarbejdet og den øgede service og synlighed vi forventer, det vil give Arena Næstved.

AltBillede

Nyheder

Hvad tager vi med fra corona-tiden?

Gør-det-selv fadøl, hyggeligt loungeområde og nye initiativer

Læs hele nyheden

Invitation til virtuelt årsmøde 22/1

- her får du helt styr på fakta om Arena Næstved

Læs hele nyheden

Arena Næstved står stærkt

Brugerne udtrykker tilfredshed med udvikling af fællesskab og events i Arena Næstved

Læs hele nyheden