fbpx

Nyheder fra Arena Næstved

Her finder du nyheder fra Arena Næstved. Har du købt billet til en koncert, får du direkte mail med relevant information en uge før eventet.

Pressekontakt:
Phillippa Maigaard Filtenborg
40534853
pm@arenanaestved.dk

En aften i selskab med Malte Ebert 

Den 12. oktober kan du opleve Malte Ebert i Arena Næstved, når den 28-årige multikunstner, lægger vejen forbi med sit show Gennemsnitsdansker.

Han har så uendeligt mange gange charmet og tryllebundet hele Danmark. Som musikbranchens mystiske gyldne gavflab, i en lastbil på landevejen, under Fodbold-EM, midt i et juleeventyr og i Dronningens Riddersal, har den 28-årige Malte Ebert formået at efterlade sit aftryk. Nu pakker han endnu engang bylten og drager ud i landet med showet Gennemsnitsdansker, som kombinerer hans bedste musikalske historiefortællinger med den humor og flabethed, der efterhånden kendetegner det unge multitalent.

– Udover den massive kærlighed jeg fik med på touren sidste år, så fik jeg også hug af kultureliten for, om jeg ville være seriøs musiker, der blev spillet i radioen eller en gøgler, der stod på de skrå brædder, men jeg føler mig faktisk enormt privilegeret over at være et sted, hvor jeg både kan give publikum noget at grine af og blive rørt over, siger Malte Ebert.

Læs hele pressemeddelelsen her

Arena Næstved og Team FOG Næstved indgår flerårig samarbejdsaftale

Når den nye basket-sæson fløjtes i gang, bliver det officielt med arenaen som hjemmebane for Team FOG Næstved. Vi har nemlig fundet hinanden i en  langsigtet aftale.

Topbasketball på højeste niveau i Danmark. Arena med plads til tusindvis af basketballfans. Loungeområder til partnerarrangementer. Team FOG Næstved vokser. Det gør Arena Næstved også. Derfor er vi nu klar til at forene vores kræfter. Team FOG Næstveds hjemmekampe afvikles fremadrettet i hele regionens arena

Læs hele pressemeddelelsen her

Arena Næstved og REMA 1000 Næstved indgår stor partneraftale

REMA 1000 Næstved og Arena Næstved slår sig sammen og indgår dermed et lokalt samarbejde af nationalt omfang.

Med en stor femårig kontrakt bliver REMA 1000 Næstved vores nye hovedpartner, og dermed er den største partnerskabsaftale til dato, en realitet.

Aftalen træder i kraft i dag.

Læs hele pressemeddelelsen her

An Evening with President Barack Obama

Det er med stolthed vi præsenterer USA’s tidligere Præsident, Barack Obama, gæster Arena Næstved.

I mere end et årti har han inspireret hele verden med stærke samtaler, der sætter og udfordrer den globale dagsorden. Den 15. marts, får alle mulighed for at opleve USA’s 44. præsident til et event med offentligt billetsalg.
Billetpriser offentliggøres med salget på tirsdag 23/1 kl. 9

Læs hele pressemeddelelsen her.
Hent pressefoto her.

Aftale skal sikre signaturevents i verdensklasse til Næstved.

En aftale i millionklassen på mindst fem år mellem lokale erhvervsdrivende og Arena Næstved, vil i fremtiden drysse mere internationalt stjernestøv ud over vores område. EVENT NÆSTVED, hedder det nye samarbejde.

– Vi har indgået et økonomisk partnerskab med et større netværk af omtrent 40 erhvervsfolk fra Næstved, som ønsker at gøre en forskel for byen. Missionen er, at vi 1-2 gange årligt præsenterer en verdenskendt keynote speaker eller en international livekoncert i Arena Næstved og dermed skaber events, af så stor attraktion, at hele byen aktiveres og Næstved brandes nationalt, siger Jakob Brixvold, direktør, Arena Næstved

– Næstved har så meget at byde på. Vi vækster og markerer os. Vores erhvervsliv er blevet meget bedre til at slå fælles front om gode investeringer, der optimerer vores forretninger og byliv. Samtidig vil vi gerne skabe en by, hvor man både som investor, men også som familie kan se en stor værdi i at bosætte sig, Maja Meisner, direktør i Ametsis

Arena Næstved og NP2 har indgået aftale for i første omgang 2024-28, og arbejder på at første internationale navn under EVENT NÆSTVED præsenteres ganske snart.

Læs hele pressemeddelelsen her

Vi tænder for magisk nordisk lysdesign

Midt i årets mørkeste tid indgår vi et treårigt samarbejde med Skandinaviens største privatejede udlejnings- og produktionsvirksomheder inden for lys, lyd, scene og AV-udstyr, Nordic Rentals A/S. Vores event- og konferenceprogram vokser, og med den nye aftale løfter vi eventproduktionen ind i en ny æra.

“Jeg er så glad for den her aftale. Hvert eneste år har vi udviklet vores eventproduktion. Vi har taget små skridt ad gangen og bygget op fra bunden, så økonomien kunne følge med. Nu kan vi begynde at fokusere på det teknisk nørdede, som jo betyder utrolig meget for mig. Med dette samarbejde kommer vi til at se virkelig godt ud,” siger Andreas Linsdell, Venue Manager, Arena Næstved.

“Vi glæder os utrolig meget til det her nye strategiske samarbejde mellem Arena Næstved og Nordic Rentals. Arena Næstved har etableret sig som Sydsjællands kulturelle centrum gennem et vedvarende og stærkt fokus på koncerter og events. Det er netop inden for koncert- og eventoplevelser, at vi hos Nordic Rentals har en stærk profil. Med vores ekspertise inden for det audio/visuelle og Arena Næstveds ambitioner glæder vi os til at skabe nogle helt unikke oplevelser sammen i de kommende år,” siger Mikkel Ejsing Holm, Afdelingsdirektør, COO, Nordic Rentals A/S.”

Tæt samarbejde mellem Arena Næstved og Næstved Boldklub

Vi har glædet os at dele, at vi har indgået en 4-årig aftale med vores gode naboer, Næstved Boldklub.

Et længe ønsket samarbejde er dermed en realitet. Det er især på vores F&B, Food & Beverage, område, at man vil opleve en forskel. Før kampstart, og når der fløjtes til pause, vil klubbens sponsorgæster indfinder sig i Arena Næstveds lounger, som parterne sammen omdøber, så loungerne fremover ærer byens lange fodboldhistorie

– Denne aftale vil løfte os alle. Et fællesskab mellem Arena Næstved og Næstved Boldklub er et klart signal om, at vi her i Næstved finder hinanden og skaber samarbejde til gavn for hele byen. Nu ser vi frem til at udvikle udsalgsstederne på stadion og boldklubbens sponsorkoncept i et tæt og godt naboskab med Næstved Boldklub, siger Carsten Haurum, Formand Arena Næstved.

– Vi er rigtig glade for, at vi nu er kommet i mål med en ny aftale. Med den nye aftale får vi endelig mulighed for at skabe en god og stærk base for vores sponsorer ved primært vores hjemmekampe, noget som vi har hungret efter i flere år. Det er virkelig et facilitetsløft, vi kommer til at mærke, siger Peter Nielsen, direktør og medejer, Næstved Boldklub

Vi har fået ny F&B supervisor.

Han hedder Daniel Jeppesen og er otte år. I hvert fald hvis man regner det ud efter reelle fødselsdage.

Daniel er nemlig født den 29. februar for 35 år siden. Selvom et skudår oprindeligt kommer sig af, at et kalenderår har lidt tid tilovers, så er det netop det modsatte, der har sikret ham en plads her i Arena Næstved. For vores F&B manager, Katrine, har travlt. Så travlt, at hun har brug for en makker.

Daniel kommer direkte fra en stilling som restaurantchef hos Lupinen i Marielyst. Dermed bringer han værdifuld erfaring og ekspertise med sig ind i sin nye rolle som F&B Supervisor, hvor han blandt andet skal være med til at styre bardriften under events. Han bliver også en fast del af hverdagen i huset, hvor han i tæt samarbejder med vores F&B manager, afvikler alt mad og drikke til konferencer, sport, events, udlejninger og foreninger.

Daniel besluttede at søge stillingen som F&B Supervisor hos os, da han efter tolv år trængte til at opleve restaurationsbranchen på en anden måde.

Med sin mangeårige erfaring, dedikation og ønske om fornyelse er Daniel en spændende tilføjelse til vores hold, der nu består af 14 faste medarbejdere, og vi ser frem til at arbejde sammen om at skabe endnu bedre oplevelser i Arena Næstved.
Tag godt imod Daniel Jeppesen.

Næstved Cup er større end nogensinde

Foreningshåndbold i Næstved samler en gang om året børn og unge fra hele Danmark til det årlige Næstved Cup. I år er det så populært, at knap 100 hold er blevet afvist pga. manglende kapacitet i byen.

De fleste familier, der har en håndboldentusiast i børne- eller ungekategorien, kender Næstved Cup. Det har nemlig været afholdt 43 gange. Det fylder 20 sports- og skolehaller i Næstved og omegn fra den 22-24. september. Finalerne i A-rækken spilles i Arena Næstved. Antallet af mennesker i 4700 Næstved stiger med omkring 6000 den pågældende weekend.

– Næstved Cup indeholder det hele. Glæde, bekymring, nervøsitet, 600 håndboldkampe, 13.000 mål, 300 frivillige og 10.000 frikadeller. Det er selvfølgelig ærgerligt at afvise så mange hold, så til næste år kigger vi på, om vi kan udvide, siger Finn Jensen, formand for Næstved Herlufsholm Håndbold

– Vi glæder os over, at det endnu engang lykkes Næstved Herlufsholm Håndbold, at samle så mange børn og unge hos os og i resten af området. Vi arbejder jo tæt sammen, da de træner hos os, så vi ved, hvor hårdt de arbejder på det her stævne. Det er en stor bedrift båret af mange frivillige kræfter, og det har stor værdi for Næstved, siger direktør Jakob Brixvold, Arena Næstved

Arena Næstved samarbejder med Grøn

Arena Næstved stiller for anden gang crew til den totalt udsolgte musikfest, der i år fejrer 40-års jubilæum. En fest der også gør en forskel lokalt. For til at servicere de 21.000 gæster, der har sikret sig billet til den store koncertdag, er medarbejdere og frivillige fra Arena Næstved faste crew

– Vi er utrolig stolte af det her samarbejde. Vi ser det som et skulderklap fra Grøns side, at de har genvalgt os til at løfte opgaven. Det betyder noget, for de penge vores frivillige tjener, går lige ned i foreningskasserne, helt i tråd med deres arbejde til vores egne events. Samlet gør det en stor forskel for de respektive foreningers muligheder i løbet af en sæson, siger Jakob Brixvold, Direktør, Arena Næstved

Grøn inddrager foreningslivet i alle otte byer

– Vi er enormt glade for samarbejdet med Arena Næstved og deres dygtige medarbejdere og frivillige, som er med til at skabe en fest i Næstved.
Næstved er indbegrebet af Grøn og har været fast inventar på turneen siden 1985, og årets flotte billetsalg, hvor Næstved blev udsolgt historisk tidligt som den anden turnéby, vidner om, at der bestemt ikke er nogen grund til at lave om på det, siger Nikolai Milman, projektleder for Grøn.

Foto: Morten Rygaard

Macy Gray kommer til Arena Næstved

Det kommer til at flyde over med lækker R&B og soul sound, når Macy Gray helt eksklusivt lægger vejen forbi Arena Næstved til november.

Lyden er sprød, stemmen er hæs og teksterne fyldt med poesi fra et levet liv. Den prisvindende amerikanske sanger og sangskriver Macy Gray gæster Arena Næstved den 11. november 2023

– Det her er kæmpestort. Macy Gray har en helt unik lyd og et stærkt bagkatalog af internationale storhits. Hun formår dog alligevel at holde sig aktuel og udgive ny musik, der fanger tidsånden, siger Jakob Brixvold, direktør Arena Næstved

Macy Grays ikoniske stemme blev verdenskendt i 1999 med storhittet I Try og Still, som var en del af det multiplatinvindene album On How Life Is.
Arena Næstved bliver en del af hendes Reset Tour, hvor hun lige nu hitter med Every Night.

Har du set vores vinduer på Torvestræde?

Vi har i hvert fald gjort, hvad vi kunne, for at du skulle få øje på dem.
Da Næstved Cityforening spurgte, om vi ville være med til at forvandle tomme butikker til farvestrålende annoncer for byens kulturliv, sagde vi naturligvis ja. Vi har fået dygtige Claus Skilte & reklamer til at lave et lækkert foliearbejde af vores hjerte-event, Arena Nights, til formålet. Cityforeningen gør et stort stykke arbejde for at gøre bymidten endnu mere attraktiv, og vi hylder initiativer, der skaber fællesskab og vækst.

Vi har sat en QR-kode op med deal of the week til vores hus, så husk at scanne den, når du kommer forbi vores butiksvindue. Nogle af tilbuddene er dog begrænsede, så det gælder om at være hurtig ude. Lige om lidt kommer der også Arena Næstved folie op i Kirkestræde, hvor du kan lærer meget mere om vores Klub Play.

Danmarks første til at udlevere gratis hygiejneprodukter fra Herbox AB

Gæster til events og sportsudøvere i foreningslivet, behøver ikke bekymre sig om uventet menstruation. Arena Næstved indgår nemlig partnerskab med den svenske succesvirksomhed Herbox AB, om at sætte bokse op med gratis hygiejneprodukter

Den prisvindende svenske virksomhed Herbox AB har fart på. To unge kvinder med en mission om at gøre hygiejneprodukter gratis og tilgængelige på alle offentlige steder, så kvinder ikke bliver begrænsede af en pludselig uventet menstruation. En mission der allerede er på vej ud i verden, hvor virksomheden blandt andet har udvidet med kontor i Holland. Arena Næstved bliver de første på dansk jord, der bakker op om konceptet

– Vi skriver 2023 og samarbejdet med Herbox AB, er for Arena Næstved en helt naturlig og moderne sikring mod, at vores kvindelige gæster bliver nødt til at forlade en koncert eller afbryde en træning, de ellers havde glædet sig til. Vi ved ikke, hvor ofte det sker, men vi taler halvdelen af befolkningen, der lever med den virkelighed, så om det er 200 eller 50 af vores kvindelige gæster, der får glæde af Herbox, er underordnet. Vi vil rigtig gerne være med til at sikre nogle trygge forhold, siger direktør, Jakob Brixvold, Arena Næstved

Læs hele pressemeddelelsen her

Særlig aften for lokale anbragte børn

Da Anders Matthesen for tredje gang besøgte Arena Næstved med sit stand-up show, fik en gruppe lokale unge en oplevelse for livet. Det drejer sig om seks unge fra Døgndiamanten i Næstved, som er et lokalt bosted for sårbare og udsatte børn og ung

De unge fik mulighed for at komme med til showet og møde aftenens hovedperson backstage efterfølgende. Bag initiativet stod foreningen Jette’s havekoncerter & arrangementer for anbragte børn & unge, som hvert år afholder en havekoncert i Københavnsområdet for 250 anbragte børn og unge fra hele landet

– Jeg har et godt samarbejde med Anders Matthesen og hans manager, og hustru, Camille Matthesen. Vi har længe arbejdet med at skabe noget særligt for anbragte børn og unge, da mange af dem i den her målgruppe aldrig får mulighed for at få den slags oplevelser. Derfor var det helt oplagt at give de lokale unge fra Døgndiamanten i Næstved muligheden, når nu der var show i deres egen by, siger Jette Hill Ludvigsen, stifter af Jettes havekoncerter.

– Vi synes det er et utrolig stærkt initiativ, og vi sagde naturligvis ja med det samme. Vi ved om nogen, hvor meget Anders Matthesen betyder for vores område. Vi har haft tusindvis af mennesker gennem til alle hans tre shows. At give noget videre til dem, der ellers ikke havde haft adgang til det kulturelle fællesskab, giver stof til eftertanke og er helt sikkert en model, vi vil arbejde videre med internt, siger Jakob Brixvold, direktør Arena Næstved

Boxing Royale – Gloves up Næstved

23 år. Så lang tid skulle der gå, før professionel boksning vendte tilbage til Næstved. Derfor er det med stolthed, at Arena Næstved sammen med Team Ljungquist lancerer Boxing Royale den 7. oktober. En titelkamp med IBF International sværvægtsmester Kem Ljungquist, og et undercard med yderligere 5 kampe, flere af disse titelkampe.

Kem Ljungquist får kamp til stregen. Det er nemlig ingen ringere end sydafrikanske Johnny Muller aka The Hurricane, som danskeren møder i den internationale sværvægtstitelkamp under forbundet IBF.

For yderligere information kontakt:

pm@arenanaestved.com eller
teamljungquist@yahoo.com

F.v. Phillippa Maigaard, Katrine Vienberg Nielsen og Daniel von Stemann Foto: Adam Grønne

Nye kræfter til Arena Næstved

Arena Næstved skrev sig for alvor ind på den nationale eventscene med afviklingen af Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP. Nu opruster direktøren holdet, så Arenaen kan holde sin placering i superligaen

Omkring 400.000 gæster, foreningsmedlemmer og publikummer lægger vejen forbi Arena Næstved i 2023. Det er 25 procent flere besøgende end sidste år. Fra for få år siden at være en folkeoplysningshal, primært baseret på kommunalt tilskud som den altovervejende del af økonomien, så fylder det kommunale partnerskab i dag omkring 25 procent af butikken, mens nye markedsbaserede virksomhedsområder står for 75 procent.

“2023 vil vi aldrig glemme. Med Melodi Grand Prix, tre kommende landskampe i både basket og håndbold, og fx vores hjertebarn Arena Night, der samler tre store koncerter i en, kan vi med stolthed sige, at vi har skabt vækst, fællesskaber og store oplevelser for hele familien. Derfor skal vi nu løfte organisationen, så den passer ind i den nye virkelighed”, siger Jakob Brixvold, Direktør, Arena Næstved

Arena Næstveds nye profiler er Katrine Vienberg Nielsen fra Skælskør,46, starter som F&B Manager. Phillippa Maigaard Filtenborg fra Vordingborg, 37, starter som Kommunikationschef.
Daniel von Stemann fra Slagelse, 24, starter som Marketing- og Designansvarlig

Læs hele pressemeddelelsen her

Støtte-koncert for Ukraine

Dansk Røde Kors har netop opgjort danskernes samlede bidrag til hjælpearbejdet i Ukraine i 2022. På listen af bidragsydere finder man Arena Næstved, som sammen med orkestret The Savage Rose, har bidraget med 45.000 kroner.

 

Der blev doneret 50 kroner fra hver koncertbillet til forårets støttekoncert, og sammen med Bullet Booking og t-shirttrykkeren lanceredes en t-shirt med det globale fredstegn i gul og blå. Det var i krigens allerførste tid, hvor det ukrainske flags farver dukkede frem overalt og gav danskerne mulighed for at vise deres støtte.

 

-I det store regnskab lyder det måske ikke af meget, men i realiteten er det et billede på, at ethvert bidrag nytter, siger direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold, og vi er glade for, at vi, sammen med vores publikum og i dette tilfælde, The Savage Rose, kan støtte det ukrainske folks kamp for fred, siger han.

 

Da det ukrainske orkester Kalush gik på scenen i Arena Næstved til Dansk Melodi Grand Prix forrige lørdag, blev de mødt af enorme klapsalver og varm opbakning fra salen.

-Vi mærkede tydeligt publikums sympati for Kalush, det var en rigtig fin måde at hylde sidste års vinder af det internationale Melodi Grand Prix på, og samtidig sende et signal om, at vi støtter det ukrainske folk, siger han.

Foto: Julie Spuhr

Tak til 8.678 publikummer

20. februar 2023

Måneders forberedelse og tæt samarbejde med DR og Næstved Kommune kulminerede i lørdags med MGP i Arena Næstved, kun en uge efter Dansk Melodi Grand Prix samme sted.

Knap en million så med fra skærme derhjemme, mens 3-400 var på arbejde de to lørdage i Arena Næstved. Nu fejer vi glimmer og popcorn op og siger tak til alle for jeres begejstring, glæde og entusiasme.

Tak for samarbejde

2. januar 2023

Tak til vores trofaste erhvervspartnere og kæmpe velkommen til nye. Vi glæder os til et tæt og inspirerende samarbejde med jer i 2023. Sammen styrker vi erhvervsliv, kultur, foreningsliv, fællesskab – til gavn for hele Sydsjælland.

Vil du også med til netværk og oplevelser?

Bliv partner i Arena Næstved

Kom an 2023

2. januar 2023

Lige nu har vi 14 store events på programmet frem mod sommerferien. Plus overraskelserne! Foreninger og skoler er på vej i træningstøjet igen efter jul og nytår, og i organisationen Arena Næstved er vi især fokuseret på at forberede Dansk Melodi Grand Prix og MGP, som kommer til at fylde rigtig meget i starten af året.

Vi uddanner nye kolleger og vi tænker ud af boksen for at skabe de fedeste rammer for alle der gæster Arena Næstved. Uanset om I kommer for at grine, heppe, score mål eller synge med.
Vil du vide hvordan året 2022 gik, kan du kigge med på Facebook hvor vi holder online årsmøde fredag den 3. februar klokken 15. Gæster i studiet, status og overblik.

SUPERFINALE I FLOORBALL SPILLES I ARENA NÆSTVED

13. december 2022

Nyt 3-årigt samarbejde
Floorball Danmark og Arena Næstved kan i dag offentliggøre et nyt samarbejde, der i første omgang gælder 2023-25, hvor der vil blive dystet i den vækstende sportsgren i mindst ét stort mesterskab årligt. De to parter vil samarbejde om at udvikle DM-Superfinalen og andre floorball begivenheder og skabe store oplevelser for publikum.

Pressemeddelelse

Ikke flere billetter i Arena Næstved

18. november 2022

Tak for en god morgen til alle jer der kom og købte billetter  i dag.

Salget af billetter til Dansk Melodi Grand Prix i Arena Næstved er nu lukket. Tjek om der er flere billetter på drbillet.dk

Værter til Dansk Melodi Grand Prix

11. november 2022

Det bliver kendte ansigter der kommer til at føre os igennem Melodi Grand Prix showet til februar. Tina Müller, som har prøvet det før og den lokale komiker Heino Hansen, som er debutant som vært.

Billetter sælges fra 18. novemeber.

Pressemeddelelse

Billetsalg

11. november 2022

Datoerne for billetsalg til Dansk Melodi Grand Prix og MGP er nu klar.

Til Dansk Melodi Grand Prix starter salget 18. november klokken 10.

Til MGP starter salget 25. november klokken 10.

Køb online på drbillet.dk eller mød op i Arena Næstved samme dage fra klokken 8. Vi har 500 billetter, som vi sælger fra klokken 10.

 

Vi sparer på energien

5. oktober 2022

Temperaturen i hallerne, hvor der dyrkes idræt, er nu på 18 grader. Omklædningsrummene har en ekstra grad, så de er 19 grader, og når vi har publikum til stævner, opvisninger eller koncerter, så sætter vi termostaten på 21 grader.
Alle sensorer på lys er justeret, vi tænker os om, før vi slår automatikken til.

Vi efterlever de kommunale og statslige anbefalinger og vi er ret sikre på, at ingen kommer til at mærke den store forskel. Måske lige når man vasker hænder. Der er nemlig kun koldt vand i hanerne.

Melodi Grand Prix og MGP i Arena Næstved

13. september 22

Glimmer og champagne hos os i dag. Nu må vi fortælle det: DR sender direkte fra Arena Næstved lørdag den 11. februar til Dansk Melodi Grand Prix og igen lørdag den 18. februar hvor vi er værter for børne MGP.

Festen bliver stor. Sjov. National og lokal. Vi glæder os.

Billetsalget starter til november. På billedet ses borgmester Carsten Rasmussen, direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold og programansvarlig DR, Erik Struve Hansen.

Foto af Maria Fremming

Pressemeddelelse

Kablerne rulles ud – nyt på vej

August 2022

Mens festivalerne pakker sammen og lukker for sæsonen, gør vi det modsatte. Vi gør klar til et udsolgt stand up show med Anders Matthesen og Lord of the Dance med international format. Snart løfter vi sløret for et par overraskelser – det kan I godt glæde jer til; hele byen kommer til at danse.

Herrernes basketball-landshold bliver ved at vinde, og det betyder flere landskampe på hjemmebanen i Arena Næsted. Næste kamp mod Nordmakedonien er torsdag 25/8, kom og hep. Der er billetter i døren.

Modtagere af nyhedsbrevet får først besked om nye events.

Flow af mennesker

9. juni 2022

Der var mennesker i hele byen til Royal Run i Næstved. Seje medarbejdere fra Arena Næstved var med til at holde styr på tropperne og stod klar i målet, da løbet blev skudt i gang. Vi er glad for at kunne bidrage med vores kompetencer.

Oplev en lille bid af Arena Næstved.

Ny partnerskabschef

3. juni 2022

Ny mand på holdet. Fra 1. august bliver det Magnus Rostgaard der står i spidsen for Arena Næstveds samarbejde med erhvervspartnere. Han kommer fra en stilling i Hafina hallen i Valby, med kompetencer fra fodboldverdenen og partnerskaber. Magnus flytter tilbage til sin hjemegen, og får under en kilometer på arbejde. Vi glæder os til Magnus tiltræder som partnerskabschef og arbejder videre med styrkelse og udvikling af vores erhvervspartnerskaber.

Fuldt hus

14. april 2022

Arena Næstved var pakket med festglade mennesker skærtorsdag. I Hal1 sejrede Team FOG, og i arenaen var det Minds of 99 der løb med pokalen for en fænomenal koncert, foran et publikum der sendte masser af kærlighed ud i rummet.

Tak for en virkelig god aften.

Video Minds of 99

Seksstjernet koncert

8. april 2022

Alt klappede, da Dizzy Mizz Lizzy stod på scenen i Arena Næstved. Koncerten var længe ventet, og publikum kvitterede ved at give bandet en formidabel start på deres forårs arenatour.
Foto John Mortensson. 

Læs anmeldelsen.

Seks stjerner i GAFFA
John Mortensson

Støttekoncert og t-shirts for fred

11. marts 2022

Det er nu, vi står sammen om at vise vores krav om fred i verden. Koncerten den 18. marts med The Savage Rose bliver en støttekoncert, og vi har sammen med orkestret og tre andre parter, skabt en t-shirt med et stærkt fredsbudskab.

Køb t-shirten her eller til koncerten, pris 250 kr.

Køb t-shirt

 

Læs pressemeddelelse

Gymnastikken er tilbage

7. marts 2022

Foråret bringer de store gymnastikopvisninger tilbage til Arena Næstved, og i weekenden rejser vi os for indmarch, når DGI Storstrømmen indtager gulvet. Der er billetsalg i døren, børn under 12 kommer gratis ind, prisen er 60 kroner for voksne.

Overenskomst med Dansk Musiker Forbund

11. februar 2022

Dansk Musiker Forbund har indgået overenskomst med Arena Næstved, for at sikre vilkårene for honorering.

-Det har betydning, siger formand for DMF Sydsjælland, Ulla Britt Simonsen, fordi man dermed anerkender at de mennesker, der arbejder i branchen – hvad enten det er som skabende, udøvende eller bagved kulissen – har brug for ordentlige forhold.

Mere om aftalen her

Næsten ingen smittespredning

11. februar 2022

Rapporten Safe 2.0 fastslår, at risikoen for smittespredning ved kulturbegivenheder er minimal. Coronapasset har skabt stor tryghed og det ser ud til, at kulturbrugere lader sig teste og vaccinere oftere end andre, ligesom de bidrager til mental og fysisk sundhed.

Rapporten er fra Dansk Live, Divisionsforeningen, Roskilde Universitet, Københavns Universitet mfl. finansieret af Kulturministeriet.

læs rapporten Safe 2.0

 

Festerne står i kø

2. februar 2022

Sebastian med band er første koncert i år, senere på måneden har vi premiere på basketball landskamp, som der kommer flere af, fordi vi de kommende tre år er herrelandsholdets officielle hjemmebane.

Vær med til DM i håndbold, EM kvalifikationskamp håndbold kvinder, The Savage Rose, Malurt, Dizzy Mizz Lizzy og meget mere – vi glæder os.

Vi har stadig sprit centrale steder, og vi viser hensyn til hinanden. Velkommen!
Foto fra Queen Machine i december 2021.

 

Se, hvad der sker

 

Årsmøde 2022

28. januar 2022

Hvordan gik 2021 og hvor er vi på vej hen? Få styr på fakta om forretningen Arena Næstved. Gæster i studiet, formandens beretning, økonomiske nøgletal og samtaler om, hvordan vi i fællesskab løfter Næstved.

Se online årsmøde

 

TV2 Øst skriver

 

Vi har taget et hop

6. januar 2022

Vores mantra for 2022 er ”håb”, ”optimisme” og ”professionalisme.” Det vil skinne igennem alt hvad vi siger og gør. Sammen med foreninger, erhvervspartnere, kunder, billetkøbere og kunstnere, vil vi lægge al vores energi i at gøre 2022 til året hvor store oplevelser og fællesskaber igen vil folde sig ud i Arena Næstved.

Husk, alle kan se med, når vi gør status over 2021 på online årsmøde fredag den 28/1.

The Minds of 99 er netop blevet udskudt til Skærtorsdag den 14. april, blot én af mange datoer at huske på. Velkommen til 2022 sammen med os i Arena Næstved.

Få nyheder fra os

Basketball - herrelandsholdets hjemmebane

3. december 2021

Fra næste år vil herrelandsholdet i basketball spille sine landskampe i Arena Næstved.
Danmarks Basketball Forbund (DBBF) har valgt os som sin hjemmebane og vil afvikle 2-4 årlige landskampe i arenaen de kommende tre år.

Dét glæder vi os til. Billetter til salg fra 3. december klokken 13.

Læs mere

Coronapas

10. november 2021

I Arena Næstved er vi tilfredse med, at den seneste tids snak om coronapas nu har taget form som et krav for indendørs forsamlinger over 200 personer de næste fire uger.

-Vi har gjort det før, og vi ved, at gæster og publikum tager det med et smil, fordi det giver den ekstra tryghed vi alle har brug for netop nu, siger direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold. Vi gennemfører alle arrangementer som planlagt.

Læs mere

Arena Næstved er ny sponsor for kvindernes elitefodboldhold

22. oktober 2021

Nyt spændende samarbejde mellem Næstved HG og Arena Næstved. En ny type aftale, som lægger vægt på gensidighed og fremsyn.
Vi styrker området og hinanden, siger de to aftaleparter.

Pressemeddelelse

Ny køkkenkunstner søges - udbud

13. oktober 2021

Vi skal have ny leverandør af mad

Arena Næstveds inviterer interesserede, erfarne restauratører og cateringvirksomheder til at indgive tilbud på levering og salg af mad i Arena Næstved.

Vi søger en leverandør der kan byde ind på alt fra lette anretninger til et lillebitte møde, til tre retters menuer til 500 mennesker til en konference eller før en koncert. Deadline 12. november 2021. Vi ønsker at starte samarbejdet pr 1. januar 2022.

Udbudsmateriale

Team FOG Næstved flytter ind

9. september 2021

Arena Næstved og Team FOG udvider samarbejdet

Direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen, og Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold, har givet hånd på en forlængelse af samarbejdet om kampe og træning og har desuden indgået en ny aftale, hvor Team FOG Næstved flytter sin adresse til Arena Næstved, og fremover vil drive sin administration med udsigt over hal 1.

Læs mere her

Skænk selv din øl

6. september 2021

En selvbetjeningsbar på hjul – så kan det ikke blive mere mobilt og nemt. Baren er udviklet sammen med gode samarbejdspartnere og støttet af Omstillingspuljen. Virkelig nem at gå til og let at flytte på. Du skal bekræfte, at du er over 18 for at bruge den, og så er det bare frem med betalingskortet, vælg din øl og skænk op. Barens første koncert bliver Poul Krebs i oktober, men vi indvier den nok før.

Sidste stik søndag

27. august 2021

Vi fik håb og tro på fremtiden – tak for samarbejdet til Region Sjælland og alle medarbejdere. Region Sjælland flytter til mindre lokaler, sidste vaccinestik gives i Arena Næstved på søndag. Et kapitel i husets historie som, med hånden på hjertet – og lidt på kogepladen – nærmest er surrealistisk at tænke tilbage på.

Læs mere

Dét må vi nu

12. august 2021

Arena Næstved er åben, og fra lørdag den 14. august er der ingen restriktioner, når vi er færre end 500 samlet. Når vi er flere end 500 samlet, er der enkelte restriktioner. Nedenstående gælder fra lørdag den 14. august 2021.

Læs mere på Kulturministeriets hjemmeside

Sommer_Live på Axeltorv i juli

21. juli 2021

Arena Næstved står bag fem livekoncerter på Axeltorv i Næstved i juli måned. Det er lykkedes på baggrund af et lokalt samarbejde og økonomisk støtte.

Det siger vi tak for, vi glæder os over, at livemusikken spiller igen.

Foto af Esben Just, som spiller lørdag den 24. juli

Sammen om livemusikken

 

 

Arena Næstved frifundet i voldgiftssag

22. juni 2021

En mere end fem år lang sag har endelig fundet sin slutning. Arena Næstved kan ryste anklagerne af sig og se fremad.

-Vi har i udstrakt grad fået medhold, og vi glæder os over at kunne lukke dette kapitel i Arena Næstveds historie, siger direktør Jakob Brixvold.

Pressemeddelelse

 

Oplevelserne venter på dig

17. juni 2021

Som en del af regeringens genåbningsaftale kan virksomheder give deres medarbejderne et skattefrit gavekort til oplevelser – og det kan man både købe og indløse i Arena Næstved.

Vi får pengene til at passe, og for nogen er der lidt ekstra at hente.

Fordele

Økonomisk støtte til nye tiltag

15. juni 2021

Skænk din egen fadøl og scan selv din billet – begge dele uden berøring eller nærkontakt med andre. Fire initiativer har opnået støtte på 190.000 kroner fra Omstillingspuljen under Erhvervsfremmestyrelsen, og Arena Næstved lægger selv 25% af udgifterne oveni.

Læs mere her

 

Vi ruller den lilla løber ud

4. juni 2021

Foredrag med hjerte. På torsdag danner arenaen ramme om et varmt møde med Hella Joof og alle os, der kender hendes stemme fra radio, bøger og debatter. Hun lægger ikke fingrene imellem, når hun tager os med på turen i foredraget “Mit liv som hun”.

Der er god plads mellem stolerækkerne, kontaktfri bar, krav om coronapas naturligvis, og mundbind, når du bevæger dig rundt.

Vaccinationscentret bliver pakket ned for en kort stund, men er tilbage på fuld kraft næste morgen.

 

Velkommen ind!

16. april 2021

Foreningsliv. Nu sker der noget! Fra onsdag 21. april må 25 børn og unge under 18 år træne i organiseret idræt indendørs. Det samme må alle jer over 70 år, ti stykker sammen, med coronapas.

Møder og sammenkomster kan foregå indendørs for op til 10 personer med kvadratmeterkrav og bordbestilling. Det klarer vi i et ruf. Udendørs må vi servere for 50 personer. Vi glæder os til at se jer, og til forårets gradvise genåbning.

Foreninger og billetkøbere får direkte besked. Husk årets første store fest med DAD 8. maj.

 

D-A-D starter festen

30. marts 2021

Ja! Nu kan vi med stor glæde invitere til forårets første store fest i Arena Næstved, som bliver med D-A-D. Vi pakker vaccinationscentret sammen, inviterer til koncert og pakker ud igen, så alt er klart til Region Sjælland næste dag.
Vi kender endnu ikke de nærmere krav og restriktioner omkring koncerten, vi glæder os bare til at åbne for livescenen. Vi kan skabe en fest med mundbind, sprit og afstand – så bare kom an. Billetkøbere får direkte besked, så snart vi ved mere.

Tak for tilliden

22. marts 2021

I er klar, vi er klar, nu venter vi kun på at alle får et stik i armen. Det er resultatet af forbrugerundersøgelsen ”Kulturliv under covid-19” som Billetlugen og CXO/Thulstrup Research, netop har udgivet.

Kultur skaber oplevelser, men også minder, som vi tærer på, i trange tider. Nu er lageret sluppet op og samtidig fornemmer vi håbet forude. Vi tør at drømme igen. Læs mere og se undersøgelsen. 

Sundhedsminister på besøg

3. marts 2021

Sundhedsminister Magnus Heunicke har været på besøg i Vaccinationscentret. Her fik han viden om de nyeste erfaringer og forståelse for dagenes forløb for både borgere og personale i Region Sjællands Vaccinationscenter.

Regionsformand Heino Knudsen og borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen, var med på rundturen, hvor ministeren fik lov at se vaccine- blanderummet, hilse på vaccinerede borgere og spørge ind til personalets erfaringer med vaccinerne i Arena Næstved.

Vaccinationscenter indviet

10. februar 2021

I dag blev den røde snor klippet til åbning af Region Sjællands vaccinationscenter i Arena Næstved. Regionsformand Heino Knudsen og borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen, glæder sig over det lys og håb, vaccinationerne bringer med sig. Arena Næstved leverer rammerne, Region Sjælland står for alt, der har med vacciner at gøre. Der er kun adgang for borgere der er blevet indkaldt til vaccination via e-boks. Har du spørgsmål kan du kontakte specialistrådgivningen på tlf. 57 68 42 22.

Årsmøde

Virtuelt årsmøde med en god nyhed

Måske så du med på vores livestream af årsmødet? Vi gik igennem året 2020 og talte om økonomi, eventafvikling og i det hele taget på Arena Næstveds status.
Dagens nyhed, udover at vi kommer ud af 2020 med overskud, er, at vi har indgået aftale med Region Sjælland om at etablere et vaccinationscenter i Arena Næstved fra februar. Det kommer I til at høre meget mere om.

Pressemeddelelse

 

Publikumsundersøgelse
AltBillede

Vi åbner 8. februar 2021

30. december 2020/opdateret 22. januar 2021
Arena Næstved holder lukket for offentligheden frem til og med den 7. februar 2021. Vi arbejder bag kulisserne, men åbner altså ikke dørene for foreningslivet før, forventeligt, mandag den 8. februar 2021. Årsagen er myndighedernes restriktioner i forbindelse med Covid-19-situationen, som berører hele Danmark, og dermed også kultur- og fritidslivet i Arena Næstved.

To koncerter i februar, DAD og Sebastian, har fået nye datoer, mens Tim Christensen desværre er aflyst.  Billetkøbere får direkte besked.

Middag før koncerten

Vi har fået mange henvendelser vedrørende spisning før vores koncerter. Flere vil gerne forlænge aftenen med en middag, måske fordi vi alle sammen skal hjem og sove klokken 22.

Vi har lyttet til jeres ønsker, og derfor vil der ofte være en middag, en tapas, en hapser af en art – før en koncert. For eksempel på lørdag til Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester.

Grønnegade Kaserne Kulturcenter i Arena Næstved

6. november 2020

Adam og Noah siger ”Farvel og Tjak” i Arena Næstved, som skal være værter for Grønnegade Kaserne Kulturcenters to udsolgte forestillinger med de sjove fyre lørdag den 21. november. Det er fortsættelsen af et stærkt og givende samarbejde mellem to kulturinstitutioner i Næstved, vi har gjort det før, og vi glæder os til at skabe et flot fælles resultat for publikum.

Spis før showet
I Arena Næstved glæder vi os til at tage imod publikum til Adam og Noah. Som en ekstra goodie, tilbyder vi en ”Tjapas” før showet.
-Vi mærker en stigende efterspørgsel på spisning i forbindelse med shows og koncerter, fortæller direktør Jakob Brixvold.
-Kunderne fortæller os, at de gerne vil forlænge oplevelsen lidt, når nu vi ikke kommer så ofte ud, som vi plejer. Det har vi lyttet til, og skabt et rigtig lækkert dining-område på 1. sal, hvor man sidder ved et bord med sit eget selskab, og god afstand til de øvrige.

Kulturlivet under Covid-19

Velkommen til idræt og koncerter - vi er her

24. oktober 2020

Events: Vores planlagte koncerter bliver til noget. Siddende koncerter med op til 500 mennesker i samme sal er stadig muligt, når vi har næsen i samme retning og god afstand mellem stolerækkerne. Som et nyt tiltag skal publikum bære mundbind ved ankomst, når man går rundt, fx til baren, og når man forlader stedet. Når man sidder på sin stol, må man gerne tage mundbindet af. Baren lukker klokken 22 og vi tilbyder ikke garderobe.

Idræt: Børn og unge må være op til 50 personer sammen under idræt, mens voksne kun må være 10. Du må tage dit mundbind af, når du dyrker idræt eller sidder ned.

I Arena Næstved opfordrer vi alle til at følge retningslinjerne allerede fra i dag, vi håber jo naturligvis, at vi med disse tiltag kan holde vores fælles åndehuller, kultur- og idrætslivet, åbent og levende. Det har alle fortjent.

Lad os passe godt på hinanden.

Kulturlivet under Covid-19

Arena Næstved på spring

23. oktober 2020
Så er vi i gang! Arena Næstved har kørt på lavt blus i mange måneder, men lørdag den 31. oktober går det løs når vi slår dørene op for Jesus Christ Superstar med Danmarks Underholdningsorkester og solisterne Fallulah og Erann DD i front. Derefter går det slag i slag resten af året med besøg af Mads Langer, Grand Prix Galla Show, TV2, Magtens Korridorer, Burhan G og Jung. På grund af begrænset kapacitet bliver koncerterne hurtigt udsolgt, så vent ikke for længe.

Vi glæder os over at invitere til trygge events, der er tilpasset myndighedernes aktuelle krav, og har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Tryghed og afstand

Vi følger naturligvis myndighedernes restriktioner til punkt og prikke, og for vores kulturelle arrangementer betyder det, at vi må være 500 siddende mennesker i arenaen til koncerter. Den sædvanlige hygge i foyerområdet er rykket ned i arenaen, hvor der er mere plads til afstand, og vi sørger for køfri barer, spritstationer, ledige pladser mellem selskaber og mulighed for god afstand overalt hvor du bevæger dig rundt.

Alle billetkøbere får direkte information på mail en uge før koncerterne.

Træning og sport

Opdateret 24. oktober
For idrætslivet gælder forsamlingsforbuddet. Det betyder, at 50 unge under 21 år eller ti voksne over 21 år, må træne i samme hal samtidig og derudover er der krav til antal kvadratmeter. Områderne i hallerne deles op i sektioner hvis I er flere, og brugen af omklædningsrum er begrænset, men mulig. Forhør dig hos din forening, hvis du er i tvivl. Du finder spritstationer overalt i Arena Næstved og vi er naturligvis også til rådighed for spørgsmål.

Ticketmaster

Vi er stolte af at byde velkommen til Ticketmaster som ny partner i Arena Næstved. De er landets største, ja faktisk verdens største billetudbyder, og de vil i fremtiden håndtere Arena Næstveds billetsalg. Det giver et løft i måden du køber billetter på, blandt andet får publikum adgang til billetter via en app, og der er dygtige folk ved telefonerne i supporten hos Ticketmaster. Vi glæder os til samarbejdet og den øgede service og synlighed vi forventer, det vil give Arena Næstved.

AltBillede

Nyheder/Presse

Hvad tager vi med fra corona-tiden?

Gør-det-selv fadøl, hyggeligt loungeområde og nye initiativer

Læs hele nyheden

Invitation til virtuelt årsmøde 22/1

- her får du helt styr på fakta om Arena Næstved

Læs hele nyheden

Arena Næstved står stærkt

Brugerne udtrykker tilfredshed med udvikling af fællesskab og events i Arena Næstved

Læs hele nyheden