fbpx

Aftenvagt i Arena Næstved

Fritids- eller seniorjobber søges til alsidigt arbejde, primært aftenarbejde.

Vi søger dig, som har et smil på læben, er praktisk anlagt og kan lide at arbejde med mennesker og god service. Vi har brug for dig en hverdagsaften om ugen og derudover cirka hver fjerde weekend.
Arena Næstved er Sydsjællands store samlingssted når det gælder sport, stævner, koncerter og events. I perioder har vi mange aktiviteter i gang samtidig, og du skal være all round medarbejder, der yder service for vores brugere og har overblik over hvad der foregår i hallerne og de øvrige lokaler, mens du er der.

Der er aktiviteter i Arena Næstved alle hverdage og de fleste weekender. Der foregår sport og motion, møder og koncerter, og du vil være et af vores ansigter udadtil.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er derfor mindre væsentlig, vi lægger vægt på din fremtoning og din evne til at navigere i en foranderlig hverdag, at du kan tage fat i både små og store opgaver og at du møder mennesker med åbenhed og velvilje.

Vi håber du vil søge stillingen uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel – vi glæder os til at møde dig. Det er en fordel at bo i nærheden af Arena Næstved og en vis fleksibilitet i arbejdsplanlægningen vil også være at foretrække.

Vi ønsker at du kan starte hurtigst muligt og binde dig til fast ugentlig vagt, og i øvrigt være indstillet på at timetallet vil variere efter behov.

Kontakt
Send et par ord om dig selv til info@arenanaestved.dk. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke for længe med at sende en mail om hvem du er, og hvornår du kan starte.

Vi glæder os til at møde dig.