fbpx

Tilgængelighed

I Arena Næstved er der plads til alle, og vi ønsker at skabe en ramme, som giver den bedst mulige oplevelse for en bred vifte af publikum.

Vi har her samlet information til dig, som vil vide mere om vores rammer,  samt praktisk information.

Du kan altid henvende dig til Arena Næstveds faste personale, som er instrueret og informeret om vores politikker og procedurer ift. tilgængelighed. Vi har endvidere et stort hold af frivillige fra områdets foreningsliv, som ligeledes er informeret om vores tilgængelighedspolitik.

Arena Næstved har flere områder med handicaptoiletter, og der er dedikerede pladser til kørestolsbrugere under koncerter. Har du særlige ønsker og behov i forbindelse hermed, kontakt os, så finder vi en løsning der passer til dig. Har du ledsagerkort, skal du have fat i Ticketmaster på 38 48 16 30 (mandag – fredag: 10.00 – 14.00).

Fra foyeren er der direkte adgang til toiletområde med fem handicaptoiletter. Her er der ligeledes elevator til niveau -1, hvor der er to handicaptoiletter, og til niveau 1 (Lounge område) hvor der er et handicaptoilet.

Rundt omkring i Næstved er der opsat skilte, som viser hvilken retning arenaen ligger. Dette er synlige skilte, som sikrer at gæster fra motorvej, station mm. kan finde vej til Arena Næstved. Derudover kan vi findes på GPS, samt krak ved at indtaste Arena Næstved eller vores adresse: Ved Stadion 11, 4700 Næstved.

Vi har en stor offentlig parkeringsplads, som har tydeligt markerede handicappladser. Derudover ligger den ca. 50 meter fra hovedindgangen.
Flere gange dagligt kører busser til og fra fodboldklubben Næstved IF, som ligger i forlængelse af arenaen. Fra stoppestedet til Arena Næstved er der ca. 100 meter.

Derudover ligger stationen ca. 10 minutters gang fra arenaen.

Vi er guldcertificeret af Volue

Arena Næstved er guldcertificeret af Volue og dermed blåstemplet som et spillested for alle. Volue er et samarbejde mellem Roskilde Festival, Muskelsvindfonden, Sammenslutningen Unge med Handicap og Interesseorganisationen Dansk Live, der arbejder med tilgængelighed for alle gæster til musikalske oplevelse, og stræber mod en styrket adgang til koncertoplevelser for mennesker med funktionsnedsættelse.

Arena Næstveds lyd- og lyspolitik

Lydpolitik

I Arena Næstved benytter vi 10Eazy til måling af lydtrykket. 10Eazy er et målesystem, som er med til at sikre, at lydtrykket ikke overstiger 103dB over 15 min, hvilket er den europæiske standard ift. arbejdsmiljø. På den måde sikrer vi at både du som publikum, og ikke mindst vores medarbejdere kan få den bedst mulige oplevelse.

Lyspolitik

I Arena Næstved vil der være events, hvor der benyttes hurtigt skiftende lyssætninger og/eller stroboskoblys. Hvis dette er tilfældet, vil vi altid oplyse gæsterne på inforskærme i foyeren.