fbpx
Stærkere samarbejde

Stærkere samarbejde

Kære forening

Deltag i Store Foreningsdag og sæt dit præg på foreningernes hverdag i Arena Næstved. Sammen retter vi blikket mod hverdagen og sætter initiativer til fælles gavn, i gang.

Store Foreningsdag Brunch – lørdag den 20. august kl 10-13.
Del denne invitation med alle nøglepersoner i foreningen. Vi håber også, I vil bruge to minutter på et spørgeskema om hverdagen i Arena Næstved. https://da.surveymonkey.com/r/RDGGMJV

Tag hele bestyrelsen med. Alle der ønsker at bidrage til at styrke sammenhængskraften mellem os, er velkomne. Det kan være træner, ildsjæl, bestyrelse og særligt aktive medlemmer af jeres forening.

Vi arbejder blandt andet på løsninger for lettere bestilling af mad og drikke til arrangementer, øget kommunikationen, fælles markedsførings-indsats og bedre udnyttelse af kapaciteten.

Jeres ideer til temaer eller konkrete emner I ønsker fokus på, tager vi gerne i mod løbende. Tag fat i din egen forenings formand, som kan videreformidle ideerne til os.
Det kan handle om samarbejde, effektivisering, rammerne og øget kvalitet i de ting, vi har sammen i Arena Næstved.

Vi ses lørdag den 20. august klokken 10-13. Tilmelding til info@arenanaestved.dk – skriv hvilken forening du repræsenterer.
Vi glæder os til at se jer! Mange hilsener
Arena Næstved