fbpx

Referat online dialogmøde

Dialogmøde mandag den 1. februar 2021
Arena Næstved og foreningerne

Arena Næstved har indbudt foreningerne til et dialogmøde med orientering om etablering af Vaccinationscenter. Der er deltagelse fra otte foreninger:

Næstved basket – Bo, Thomas og Jacob
Speedskating – Jesper Møller
Næstved Seniormotion – Bent
NIF Skøjter  – Heidi
Budo – Sean A.M. Littlewood
NH Håndbold – Finn Jensen
Vejen Frem – Anders Ambus
HG Gymnastik  – Michael, Bjarne

Derudover deltager Margit, kultur- og fritidskonsulent fra Næstved Kommune og fra Arena Næstved deltager Jakob, Malene, Andreas, Flemming og Mette.

Direktør i Arena Næstved, Jakob Brixvold, byder velkommen.

Dagsorden:

  • Orientering om etablering af Vaccinecenter i AN
  • Frivillige og timelønnede i Vaccinecentret
  • Sæsonbooking
  • Foreningernes planer for foråret, når genåbningen kommer

Arenaen er fuldt optaget af Vaccinecenter i perioden 10/2-1/7, daglig åbningstid er klokken 8-22, og arenaen kan ikke benyttes eller besøges, af andre end personale fra Region Sjælland i denne periode. Der vil være lukket for adgang mellem hal 2 og arena-området.

Hal 1 og hal 2 er tilgængelige for foreningsaktiviteter.

Vaccinecentret er under etablering i disse dage og vil stå klar til brug fra onsdag den 10. februar frem til forventet slutdato 1. juli. Region Sjælland har ansvaret for alt hvad der sker i arenaen, mens vi i AN sørger for rammer og overordnet fysisk organisering.

VC i AN bliver et af seks store vaccinecentre i Region Sjælland og man forventer at cirka 80.000 borgere vil blive vaccineret hos os. Arenaen bliver bemandet med sundhedsfagligt personale i to holds-skift i sterile omgivelser, hvilket stiller ekstra krav til ventilation, brug af værnemidler, rengøringsstandard mm.

Hal 1 og hal 2 er ikke berørt af vaccinecentret, og mødet i dag handler blandt andet om hvordan vi giver plads til hinanden i fordeling af haltider frem mod sommerferien.

Frivillige og timelønnede
Flemming har kontakt med flere foreninger med henblik på at give mulighed for at tjene en skilling til foreningskassen ved at byde sig til som arbejdskraft på ”Safety-service-teamet” eller vikar til samme. Der er særlige krav til jobbet i form at ekstremt højt serviceniveau med stort fokus på imødekommenhed, værtsskab, venlighed og tryghed.

Sæsonbooking
Tidsfristen for sæsonbooking i Arena Næstved er 16. april (dronningens fødselsdag) hvorefter Malene og Andreas hurtigst muligt vil pusle kabalen på plads. Som altid, er jeres ønsker altså ikke at betragte som konfirmerede, før I får en godkendelse fra AN.

Planer for foråret – genåbning

Der er god plads i hal 1 og hal 2 i weekenderne. Alle opfordres til at kigge på alternative tider, når genåbningen bliver en realitet.
Vi skal især være opmærksomme på de foreninger der udelukkende træner i arenaen, de har brug for at få plads i hal 1 og 2, tjek kalenderen og se, om I kan tænke i nye træningstider. Husk også at afmelde de bookede tider, som I alligevel ikke skal bruge.

Heidi fra NIF rulleskøjter har været forudseende og booket lokaler i Sct. Jørgens Park i foråret, Michael fra HG fortæller, at man forlænger sæsonen fra 1. april til 1. juli og i øvrigt har gjort sig tanker om et alternativt koncept for opvisninger i år.

Seniormotion fortæller, at de vil i gang igen så snart restriktionerne tillader det, og der bliver brug for fleksibilitet, da seniormotion altid opholder sig i arenaen, og får brug for andre områder.

Det samme gælder NSK rulleskøjter, som havde planlagt en lang indendørs sommer-sæson i arenaen.

Flere foreninger har tanker om at forlænge sæsonen ind i sommerferien, hvorefter direktør Jakob Brixvold slår fast, at Arena Næstved vil holde åbent, såfremt der er behov.

Alle foreninger udtrykker forståelse for situationen og udviser stor fleksibilitet i forhold til hinanden.

Malene sender en oversigt til alle, så man kan se, hvad der allerede er booket.

Tak for et rigtig godt møde. Vi glæder os til at se jer!

Husk, at du kan finde nyheder fra Arena Næstved på vores hjemmeside, hvor der også er en opslagstavle alle foreninger kan bruge til indbyrdes kommunikation.