fbpx

Online dialogmøde

Kære alle foreninger i Arena Næstved

Som I måske har hørt eller læst, skal Arena Næstved fra den 10. februar 2021 være vaccinationscenter i en periode der strækker sig frem til sommer. Det er en stor og vigtig samfundsopgave, som vi bidrager til at løse sammen med Region Sjælland. Det er en markant forandring for Arena Næstved i en tid hvor alternativet er den nuværende totale nedlukning.
Genåbning af forenings- og kulturliv ser ikke ud til at være nært forestående, i stedet bliver vaccinationscentret et aktiv for Arena Næstved og hele Sjælland i kampen mod Covid-19.

Vi vil derfor gerne indbyde til et informationsmøde, hvor vi vil fortælle om projektet og sammen med jer, drøfte de udfordringer det kaster af sig. Mødet foregår mandag den 1. februar 2021 klokken 19-20.30

Vi er endvidere meget interesserede i at høre, hvordan det går hos jer?
Hvilke tanker har I gjort jer i forbindelse med genåbning, når vi kommer så langt?
Hvordan ser jeres kampprogrammer ud, hvor meget forventer/tror I, at der skal afvikles inden sommerferien?
Og sidste men ikke mindst, jeres tanker om den kommende sæson 2021/2022, som forhåbentlig bliver uden ufrivillig nedlukning af jeres træning.

Foreningskonsulent Margit Bak Grønnegaard fra Næstved Kommune, er også inviteret med til mødet som observatør.

Vi håber, I har tid og lyst til at mødes med os til en god snak.
De bedste hilsner
Jakob, Mette, Andreas, Flemming og Malene

OBS – Vi har sendt mødeindkaldelse til foreningernes forpersoner. Få mere information hos dem. Hvis I ønsker at deltage flere personer fra jeres forening eller mødeindkaldelsen sendes videre til et andet medlem, skal personen tilføjes med sin mailadresse i mødeindkaldelsen. Giv Malene besked på mail mh@arenanaestved.dk om dette, så tilføjer hun personen til mødet.