fbpx

Øjeblik

Velkommen til ‘Øjeblik’, udgivet af Arena Næstved i juni 2020.

Læs om Mads Langers internationale TV gennembrud midt i en coronatid, om vejen til landsholdet for to unge basketballspillere og om Dizzy Mizz Lizzy, som måtte udgive deres længe ventede album Alter Echo i et totalt nedlukket Danmark.
‘Øjeblik’ er et snapshot af stemningen i foråret 2020. Vi har valgt at fokusere på energien og glæden i de fællesskaber vi har savnet, og vi har spurgt efterårets stjerner, hvordan de har det.

Magasinet er blevet til i skyggen af en mildest talt svær tid for alle danskere, for kunstnerne, sporten og fællesskabet – og dermed også for Arena Næstved. Med snilde og velvilje fra leverandører, kunder, agenter og de medvirkende i magasinet, har vi disponeret vores marketingsindsats på en ny måde, som vi håber vil engagere og inspirere modtagerne til at investere i oplevelser, når den sidste del af Danmark, nemlig os, åbner igen.

Vi håber du kan lide magasinet – og vil dele det vidt og bredt til venner, på sociale medier – og til nogen du har savnet, og ha lyst til at give en oplevelse.