Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 

Møder / Konferencer / Fester

Arena Næstved har rammerne til at facilitere møder og konferencer fra 100 – 3000 gæster, og med et stærkt eventhold og gode samarbejdspartnere kan vi varetage dit arrangement fra a-å. Vi ved, at ingen møder eller konferencer er ens, mulighederne er mange, og intet er standard. Kontakt os endelig hvis du vil have et bud på et skræddersyet event, som rammer dine drømme og forventninger på følgende mail: info@arenanaestved.dk

 

Om vores faciliter:

Arena Næstved er Sydsjællands omdrejningspunkt for større events med sport, kultur, konferencer, b2b og meget mere. Vi har én arena og

to haller med i alt 5.500 m2 gulvareal.

Arena

Er normeret til max. 4.500 stående eller op til 3.000 siddende publikummer til koncerter, shows, konferencer og sportevents.

Arenaen er udstyret med teleskoptribuner, hvilket giver mulighed for hurtigt at skifte fra træningsbaner til opvisninger og events. Frihøjden er 12 m og det frie gulvareal ekskl. teleskoptribuner er på 2.500 m2.

Derudover er der mulighed for halv arena, med en hæve-sænkevæg fremstillet af lysegrå presenning stof. Dette giver en kapacitet på mindst 1.100 siddende eller 2.000 stående publikummer i hver halvdel, afhængigt af sceneopsætning og øvrig indretning.

Hal 1

Er en opvisningshal med 1.000 m2 gulv + 521 faste siddepladser i tribuner, og en max. kapacitet på 1321 publikummer til events.

Hal 2

Er en helt klassisk idrætshal med buede limtræsdragere. Der er 2.000 m2 gulv og kapacitet på 1.365 stående publikummer, eller konferenceopstilling

med borde og stole.

Lounge 1-2
Et stort og et mindre rum i 1. sals højde, med indkig til Arena Næstved på den ene side og udsigt til Næstved Stadion – med andre ord masser af lys og luft. Lounge 1 kan rumme ca. 100, hvor Lounge 2 kan rumme op til 250 på stolerækker – begge lokaler ligger i forlængelse af hinanden, og kan kombineres.

Foyeren
Arena Næstved har en stor rummelig foyer med et stort lysindfald fra gaden. I den ene ende har vi en glaskarnap med plads til 100 gæster og en mindre scene.

Teknik og AV
Vi samarbejder med AV-Huset, som er et af landets førende huse inden for event og møde teknik, og kan derfor facilitere alle størrelse og behov, fra en enkelt projektor til store lyd/lys systemer.