Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 

Presse/Corona

Velkommen! Vi har åbent fra i dag

8. juni
Indendørs idræts- og foreningsliv genåbner fra i dag. Arena Næstved står klar til at tage i mod foreningsmedlemmer, dørene er åbne og der er skinnende rent.

Tre grundelementer:

 • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på sygdom
 • Hygiejne med fokus på hosteetikette, håndhygiejne og kontaktpunkter
 • Kontaktreduktion med fokus på afstand, hyppighed, varighed og barrierer

Nu må 50 personer være samlet i en gruppe med 4 m2 per person, og kontaktsport er tilladt, dog med ekstra fokus på hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte.

Tryghed
Du skal møde omklædt, da vi har valgt at holde vores omklædningsrum lukket lidt endnu, og du skal selv medbringe dit træningsudstyr.
Vær ekstra opmærksom på at det kun er dig selv, der rør ved dine egne ting. Efterlad intet, så vi undgår unødvendig berøring. Når der bruges fælles udstyr som er svært at afspritte, fx bolde, skal du være ekstra opmærksom på at benytte det håndsprit vi har opstillet i alle lokaler.
Vi rengør løbende alle områder af huset, og særlige kontaktpunkter som stikkontakter, håndtag, vandhaner mv afsprittes mindst to gange dagligt.

Vi glæder os til at se jer! 
Spørgsmål fra foreninger og klubber kan rettes til Andreas Linsdell 31 25 55 55 eller på mail: al@arenanaestved.dk
Vagthavende i hallerne træffes på telefon 55 72 44 15.

Læs Kulturministeriets retningslinjer for genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv.

Arena Næstved – opdatering på konsekvenser af COVID 19

2. juni 2020
Indendørs idræts- og foreningsliv bliver tilladt fra 8. juni, men vi kender endnu ikke retningslinjerne. Arena Næstved er derfor stadig lukket for offentligheden, men vi er naturligvis parate og forventningsfulde.
Vores kalender for events og koncerter er tom indtil 1. September, hvor vi afholder Næstved Synger i trygge rammer med god afstand. Det vender vi tilbage til.

Men vi er her altså. Vi arbejder som hidtil bag kulisserne. I denne uge er vi gået i gang med at kontakte alle foreninger for at få et overblik over forventningerne til genstart af foreningslivet, når vi må mødes igen, det vil sige når restriktionerne lempes.

Sæsonbookingen for skoleåret 2020/21 har vi også taget fat på, så vi kan få fordelt træningstiderne i haller og arena til alle de sportshungrende skoleelever, motionister og professionelle sportsfolk.

Har du set, at vi har annonceret nye oplevelser? Tjek programmet og hold øje med os Facebook.
Vi glæder os til at se jer.

Arena Næstved – opdatering på konsekvenser af COVID 19

6. april 2020
Statsministeren har her til aften meddelt, at det påbud der holder Arena Næstved lukket er forlænget til d. 10. maj. Desuden bliver det ikke tilladt at gennemføre store arrangementer før til september. Vi ved dermed at vi tidligst kan åbne i det små om en måned, og ikke kan forvente at kunne afvikle større events før til efteråret.

Vi efterlever naturligvis 100% myndighedernes påbud, og bakker op om at begrænse smittespredning. Det hensyn er vigtigst.

De af vores forårsevents der endnu ikke er aflyst eller flyttet bliver det nu. Vi melder ud i løbet af i morgen og onsdag til alle involverede – også billetkøbere, der vil få direkte besked om nye datoer, muligheder for ombytning af billetter mv.

Det er ærgerligt, nu da Arena Næstved var begyndt at udvise positive resultater med bæredygtig økonomi og et stigende antal aktiviteter og gæster. Vi oplever vi er i færd med at skabe noget unikt for hele Sydsjælland, som baseres på gode værdier, fællesskaber og storslåede oplevelser. Og vi lader os ikke slå ud, for det er netop den slags – ikke mindst nu – som mennesker har brug for.

Vores efterår bliver uforligneligt og spækket med øjeblikke af lykke…

 

Arena Næstved – opdatering på konsekvenser af COVID 19

24. marts 2020
På pressemøde mandag den 23. marts forlængede statsministeren det eksisterende forbud mod forsamlinger af mere end ti personer frem til og med mandag den 13. april 2020.

For Arena Næstved betyder det, at alle aktiviteter i vores haller og arena fortsat er indstillet, foreløbig frem til 13. april.
Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy udsættes, vi forventer at annoncere ny koncertdato onsdag den 25. marts. Billetkøbere vil få direkte besked, og billetter vil være gældende til den nye dato. Da dette gælder mange arrangementer i hele Danmark, kan der opstå lettere forsinkelse hos vores billetudbyder, hvilket vi beder om forståelse for.

Arena Næstved holder lukket frem til og med 13. april.  Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt vi kan, og lægger nyheder og informationer på vores hjemmeside efterhånden som vi har dem, hold øje her www.arenanaestved.dk
Vi opfordrer alle til at orientere sig via sundhedsmyndighedernes officielle fakta baserede kilde, du får det bedste overblik her: www.coronasmitte.dk.

Med venlig hilsen
Jakob Brixvold, Direktør i Arena Næstved
2514 2484 / jb@arenanaestved.dk

 

Arena Næstved – opdatering på konsekvenser af COVID 19

Onsdag aften den 11. marts 2020
På baggrund af statsministerens udmelding onsdag den 11. marts tager vi nu de forholdsregler der forventes af os, for at begrænse udbredelsen af COVID 19.

Sundhedsmyndighederne opfordrer private aktører til maksimalt at forsamle 100 mennesker med god afstand til hinanden, og derfor indstilles alle aktiviteter med publikum, foreløbigt de næste 14 dage – til og med d. 25. marts.

Koncerten med Mads Langer den 21. marts udsættes. Billetkøbere vil få direkte besked, og deres billetter vil være gældende til den nye dato der offentliggøres snarest. Da dette gælder mange arrangementer i hele Danmark, kan der opstå lettere forsinkelse hos vores billetudbyder, hvilket vi beder om forståelse for.

Koncerten med Dizzy Mizz Lizzy den 3. april ligger i øjeblikket udenfor den periode, hvor myndighederne har anbefalet aflysninger. Dette kan nemt ændre sig, når det planlagte påbud kommer i starten af næste uge, hvorefter vi vil orientere yderligere om dette arrangement.

Arena Næstved vil være lukket i morgen d. 12. marts, herefter vil dagligdagen i Arena Næstved køre på lavt blus de kommende uger. Alle vores faste idrætsudøvere i foreningerne vil få direkte besked i løbet kort tid.

Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt vi kan, og lægger nyheder og informationer på vores hjemmeside efterhånden som vi har dem, hold øje her www.arenanaestved.dk

Vi opfordrer alle til at orientere sig via sundhedsmyndighedernes officielle fakta baserede kilde, du får det bedste overblik her: www.coronasmitte.dk.

Med venlig hilsen
Jakob Brixvold, Direktør i Arena Næstved
2514 2484 / jb@arenanaestved.dk

9.3.2020 (redigeret 11.3.2020 kl. 12:15)

Opdatering om kommende, større* events

(*de mange aktiviteter i Arena Næstved med langt færre end 1000 deltagere er i udgangspunktet ikke berørt)

 • Alle træninger og arrangementer i Næstved Senior Motion aflyses i hele marts
 • 14+15.marts: DGI Forårsopvisning er aflyst
 • 17.marts: TeamFOGNæstved v. Svendborg gennemføres som planlagt
 • 21.marts: Mads Langer udsættes (alle solgte billetter er adgangsgivende til ny dato, der snarest offentliggøres)
 • 21.marts: HG Gymnastikopvisning er aflyst
 • 22.marts: NIF Gymnastikopvisning gennemføres som planlagt
 • 23.marts: TeamFOGNæstved v. Horsens gennemføres som planlagt
 • 27.marts: DGI Gymnastik Galla aflyst (billetter refunderes)
 • 29.marts: Kilo-loppemarked gennemføres som planlagt
 • 3.april og senere: Dizzy Mizz Lizzy og efterfølgende events gennemføres i udgangspunktet som planlagt, da myndighedernes anbefaling er givet for marts måned. Skulle disse blive forlænget følger Arena Næstved de konkrete anvisninger, og vil give alle berørte billetkøbere direkte besked.

se venligst vores nedenstående pressemeddelelse af 6.3.2020

Mvh
Jakob Brixvold
Direktør, Arena Næstved

 

6.3.2020

Coronavirus

Pressemeddelelse som pdf

Arena Næstved følger myndighedernes anvisninger. Det betyder, at vi med øjeblikkelig virkning sikrer, at der hos os ikke er over 1000 mennesker samlet på samme sted, foreløbig resten af marts måned.

I den kommende weekend den 7. og 8. marts, har vi flere arrangementer i haller og arena. Vi adskiller begivenhederne, og sikrer, at der ikke er flere mennesker samlet end myndighederne anbefaler, ligesom vi har opslag om hygiejneforholdsregler og har opstillet håndsprit, synligt og tilgængeligt overalt i Arena Næstved.

Senere på måneden betyder det, at der til bl.a. Mads Langer koncerten den 21. marts, er indført en maximumkapacitet på 1000 publikummer.

Arena Næstved har ansvar for, at vi overholder myndighedernes anbefalinger, og vi håber på forståelse for at vi må indføre disse begrænsninger.

Situationen vedrørende Coronavirus er under konstant udvikling, og du kan holde dig orienteret om hvad det får af betydning i Arena Næstved på vores hjemmeside og Facebookside.

Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes generelle vejledninger vedrørende håndhygiejne, kontakt med fremmede og hensyntagen til andre. Du kan læse mere om myndighedernes anbefalinger på www.coronavirus.dk

Kontakt:
Jakob Brixvold, Direktør i Arena Næstved
2514 2484 / jb@arenanaestved.dk

 

 

 

 

Årsmøde 2020

Tusinder går ind og ud ad dørene i Arena Næstved hvert eneste år, og huset nyder godt af de mange aktiviteter fra foreninger, kulturliv og events. Formand Carsten Haurum præsenterede hovedlinjerne for Arena Næstved på årsmødet i januar. Referat fra årsmøde.

Book en bane, når du har lyst til sport

Arena Næstved har gjort det endnu nemmere at booke en bane med kort varsel, når du har lyst til at motionere. Book her.
Læs pressemeddelelsen.

Hal1 skal igen være Danmarks bedste hjemmebane!

Arena Næstved og Team FOG Næstved har i løbet af sommeren forhandlet en ny aftale på plads om basketballholdets hjemmebanekampe.
Læs pressemeddelelse

Toppen af dansk håndbold skal kæmpe om Super Cup pokalen i Arena Næstved

Arena Næstveds bestyrelse styrkes med drifts- og udviklingskompetencer

National holdningskampagne undersøger, hvordan man kan se og måle musikkens påvirkning i vores ansigter.

Arena  Næstved tilføjer Team  Fog kontrakt til i alt 20 større aftaler

Arena Næstveds nøgletal 2016-19

Danmarks Basketball Forbund og Arena Næstved har indgået et værdifuldt samarbejde.

Verdens største bluesnavn til Danmark den 2. og 3. november

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen

Arena Næstved går Club Crazy i samarbejde med Crazy Daisy Næstved

Arena Næstved åbner op for uddannelserne

Nyt samarbejde mellem Arena Næstved og Næstved Boldklub styrker oplevelserne i byen

Ny blues festival til Næstved

Arena Næstved styrker kompetencerne