fbpx

Arbejd på Grøn Koncert med os

Har I lyst til at tjene gode penge til foreningskassen, kan I springe med på vores hold til Grøn Koncert den 30. juli. Vi skal bruge mange hænder både til Grøn, men også senere på året, til koncerter og events i Arena Næstved.

Læs mere om opgaverne på Grøn Koncert, hvad du siger ja til, og hvilke goder der følger med.

Vil du med? Kontakt Flemming Waldorf på fw@arenanaestved.dk eller ring 2220 1000.

Opgaverne på Grøn Koncert er:

Du får

  • Du skal være over 18 år
  • Du skal arbejde i cirka 10 timer
  • Du må gerne lytte på koncerterne, mens du arbejder
  • Du får fuld forplejning under hele vagten og alt det sodavand du kan drikke
  • Du får en flot t-shirt
  • Du kommer til at have det rigtig sjovt

 

Køkken

I møder kl. 10.00-22.00. Her hjælper man til med at gøre klar til at bespise mange hundrede frivillige, ansatte og artister i det interne catering-område. Til sidst hjælper man med at gøre køkkenet rent og klar til næste dag.

Sweeper-team, kort vagt

I møder kl. 13.30-22.00. Sweeper-opgaven går ud på at holde pladsen flot under selve koncerten. Man hjælper med at tømme skraldespande og sweepe pladsen for krus og andet småt affald. I  får handsker, gribetænger og affaldsposer udleveret. Det er en rigtig hyggelig tjans, fordi man kan lytte til musik imens man arbejder, og fordi man kan gå sammen et par stykker imens man sweeper.

Sweeper-team, lang vagt

I møder kl. 11.30-23.30. Denne sweeper-vagt er det samme som den korte, bortset fra at man i starten og slutningen af vagten hjælper med at sætte skraldespande rundt på pladsen og samle dem sammen ingen om aftenen. Den kræver lidt mere fysik end den ”korte” sweeper, da skraldespandene skal stables til sidst. (ikke mere fysik end en almindelig frisk person kan klare).

Gæsteservice

I møder kl. 10.00-22.00. Opgave er at give gæsterne en god oplevelse. Det foregår i køen til toilettet, hvor man hjælper med at få køen afviklet hurtigt, ved at guide folk i toiletkøerne og vise dem, hvor der er ledige toiletter. Rengøring af toiletter har vi en andet hold til klare. Inden koncertpladsen åbner, hjælper man med at sætte bannere op.

Gæsteområde

I møder kl.13.00-22.00. I gæsteområdet hjælper man med at klargøre hele gæsteområdet (som er et område der kræver en speciel billet) Det er forskellige opgaver, fx at sætte bænke frem, sætte solsejl og blomsterkasser op og generelt sørge for, at området spiller i løbet af dagen.

Scene

Her bygger I scene op. I forventes at møde cirka klokken 03 om natten før koncerten, og har fri ved 9-10 tiden. Fordelen ved denne vagt er, at man får udleveret armbånd til adgang på koncertpladsen, så når man har fri, kan man nå hjem og sove et par timer, og så har man mulighed for at komme ind på pladsen fra kl.13.00 og høre musikken hele dagen.

Diverse

Vælger I blandede opgaver, møder I kl. 11.00-22.00. Der er nemlig altid brug for ekstra hænder til at løse opgaver, der opstår undervejs. Dette team får derfor først tildelt de konkrete opgaver på dagen.

Sampler ved indgang

Her deler I gratis smagsprøver ud på en ny variant af Fisherman’s Friends.
Opgaven er fra kl. 12.00 til 16.00

Vil du med?

Ring eller skriv, så fortæller vi lidt mere. Vi holder informationsmøde fredag d. 24. juni kl. 16 i Foyeren i Arena Næstved. Så mød endelig op hvis du ønsker at vide mere.

Flemming, fw@arenanaestved.dk eller ring 2220 1000
Monica, mon@arenanaestved.dk eller ring 2282 9471