Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 

Pay and Play

Med Pay and Play i Arena Næstved, har du mulighed for at booke en time til badminton, håndbold-, fodbold-, basket- eller volleyballkamp, når det passer dig – og vi har ledig tid.

Pay and Play kræver ikke medlemskab af en klub, men blot at du bliver tilmeldt som bruger af Pay and Play i Arena Næstved – tilmelding er gratis.

Så om du blot ønsker en enkelt bane til f.eks. badminton, eller I er flere der ønsker at spille en holdkamp, afholde polterabend, fødselsdag eller anden form for aktivitet, så har vi faciliteterne.

  • 1 bane (svarende til en badmintonbane) koster 70 kr. pr. time.
  • 1 hal (svarende til 1 håndboldbane) koster 425 kr. pr. time. (Arena +moms)
  • 1 time er 55 minutter effektiv spilletid, banen/hallen forlades 5 minutter i hel.

Tilmelding

For at bruge Pay and Play, skal du tilmeldes. Send en mail til info@arenanaestved.dk med angivelse af navn, adresse og telefonnummer.

Efterfølgende vil du modtage en bekræftende mail med oplysninger om brugernr. Brugernr. skal altid oplyses ved bookning af tid, betaling og på forlangende.

Du kan gå ind via følgende link http://book.webbook.dk/naestvedhallen/forside.php og se vores ledige tider, dog med forbehold for reservation.

Ved forespørgsel om ledig tid, brug linket ”ledig tid”, eller kontakt administrationen på tlf.nr. 55 72 44 15, eller pr. mail: info@arenanaestved.dk

OBS! Ved reservation af badminton vil der oftest være flere ledige baner til rådighed, selvom der står reserveret i kalenderen. Kontakt derfor administrationen for flere informationer.

Betaling skal ske således:
Mobilepay kan anvendes, mobile nr. 85256 ”Arena Næstved”
Bankoverførsel til konto nr. 6070 2518006, husk at oplyse brugernummer.
Kontant betaling ved fremmøde i Arena Næstved. Kontakt vagthavende på tlf.nr. 55 72 44 15.

Klik her for at downloade vilkår som pdf.

events-calendar

Klik på billedet, for at gå til kalenderen