fbpx

DGI Verdensholdet QUA

25. maj 2022 - 19:30


Oplev Verdensholdet i Arena Næstved, nyd nogle af landets allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber.


Billetter fra 190,-

Når Verdensholdet går på gulvet i arenaen, sidder vi på tribunerne hele vejen rundt. Hvor tæt vil du på? Vælg mellem fire forskellige billettyper.

  • A+ 349 kroner
  • A 329 kroner
  • B 249 kroner
  • C 190 kroner
    Plus billetgebyr 10 kroner

Showet består af to afdelinger med en kort pause på ti minutter. Dørene åbnes 18.45.

Foredrag før show - kl 18.30

Kom med bag om rejsen og hør de spændende fortællinger.

Hvordan er livet som verdensholdsgymnast? Man kan gøre sig mange forestillinger om, hvordan en rejse rundt om jorden foregår med 28 gymnaster og et lederteam på 5 personer.

Gymnasterne har bevæget og motiveret børn, unge og voksne verden rundt. De er blevet mange oplevelser rigere og bringer fantastiske historier med sig tilbage.
Køb foredraget sammen med billetten. Pris 60 kroner.

En levende fortælling om livet

Et liv hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture.

Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont og at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har.
Vi ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. Vi glæder os.