fbpx
Hjemmeside_cover_1120x280_Tina

Tina: Simply the Best!

05. oktober 2024 - 20:00


Oplev en enestående hyldestkoncert til The Queen of Rock 'n' Roll, Tina Turner! Det verdenskendte show turnerer i USA, Canada, Australien og Europa med et fantastisk show og en sceneproduktion uden lige.

Tina: Simply the Best! er en elektrificerende Tina Turner koncertoplevelse med alle de største hits fra 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’erne!
Rå vokaler, energisk dans og en intens tilstedeværelse på scenen – kombineret med et exceptionelt liveband og dansere – gør dette show til den ultimative hyldest og en fantastisk aften i byen!

Glæd dig til at opleve de vilde rocknumre og sjælfulde R&B hits, der gjorde Tina Turner til et af det 20. århundredes største musiknavne!

Et show uden lige!

Få en aften fyldt med musikalsk ekstase og energi, og oplev den ultimative hyldest til rocklegenden og ikonet Tina Turner. Det bliver en uforglemmelig koncert, der tager dig med på en rejse gennem Tina Turners utrolige karriere og liv.

I dette ekstravagante show kan du forberede dig på en medrivende koncert, hvor du bliver suget ind i Tina Turners ufattelige talent og ikoniske optrædener.

Du får en autentisk oplevelse af Tina Turners musik, fra hendes tidlige dage med Ike Turner til hendes strålende solokarriere. Glæd dig til at opleve alle de største hits, herunder “Simply the Best”, “Proud Mary”, “What’s Love Got to Do with It”, “Private Dancer”, “River Deep Mountain High” og “Nutbush City Limits”, udført med en intensitet og lidenskab, der efterlader dig forpustet!

Middag før koncerten

Du har også mulighed for at tilkøbe en showmenu, så du kan nyde en lækker middag i vores hyggelige og indbydende rammer inden koncerten.

Showmenuen er en to-retters menu, udvalgt af kokken.

Bestil din middag her eller sammen med din billet.

En eksklusiv oplevelse!

Hader du også at stå i kø?

Som VIP ankommer du ad egen VIP-indgang, så du springer køen over.
Du har naturligvis gratis garderobe, og du har mulighed for at benytte dig af fast-lane i baren, så du igen slipper for at stå i kø.

Du sidder selvfølgelig på de allerforreste sæder i salen – så tæt på, at du næsten bliver en del af showet!

Desuden får du som VIP adgang til det eksklusive VIP-område pausen, hvor du har fri bar i øl, vand og vin.
Adgang til VIP-pausen m. fri bar kan også købes separat lige her.

OBS: Begrænset antal!

Få det hele serveret!

Med vores arenapakker får du det hele serveret!

Med en arenapakke kan du nyde kokkens udvalgte 2-retters showmenu inden koncerten.
Du får desuden gratis garderobe, snacks og fire drikkevarer efter eget valg, (øl, vand, vin)

Der er altså sørget for alt, og du skal bare fokusere på at nyde aftenen. Let og ligetil.

OBS: Begrænset antal!