fbpx

Tim Christensen – solo AFLYST

05. februar 2021 - 20:00


På grund af omstændighederne vedr Covid-19 og de seneste restriktioner er koncerten aflyst. Billetkøbere får direkte besked om mulighed for ombytning til gavekort eller refundering af billetten.


Billettyper

Standard A
Her får du plads på en af de forreste rækker, pris 435 kroner + gebyr 30 kroner.

Standard B
Her får du plads bagerst i salen, pris 365 kroner + gebyr 30 kroner.

VIP
Her får du den lækre pakke. Bedste pladser, VIP-bar, fri blød bar (øl, vand og vin) og garderobe. Pris 685 kroner + 30 kroner gebyr.

Mere end koncert

Tapas og ølsmagning før koncerten

Nyd et udvalg af lækre øl fra Royal Unibrew med en let anretning til – den står Kys Kokken for, og det er altid godt og hjemmelavet.
Pris 320 kroner + gebyr 10 kroner.

Tapas foregår i vores lounge på 1. sal og starter klokken 18.

Solist i særklasse

”Next to me” og ”Superior” – store hits, du kender. Melodisk og besnærende musik med Tim Christensens velkendte stemme og ekstremt dygtige guitarspil.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie – først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet “Secrets On Parade” (2000), der ikke mindst takket være singlen “Love Is A Matter Of” solgte 70.000 eksemplarer. Også “Right Next To The Right One”, der fungerede som titelsang for tv-serien “Nikolaj Og Julie” (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen. Nu tager han på solotur. Der er kun 500 billetter og god plads mellem stolerækkerne.