fbpx

The Savage Rose

18. marts 2022 - 20:00


The Savage Rose lukker publikum længere ind end nogensinde før. Bandet vil grave dybt i det store bagkatalog og skabe en koncertoplevelse der bevæger sig mellem det musikalsk nøgne soul og akustiske ballader til bandets lyriske og poetiske sangunivers.


Nostalgi i hal 1

Vi glæder os til at genoplive hal 1 som koncertrum, Har har flere store danske bands spillet blandt andet Sneakers og Malurt.

Der bliver stolerækker på gulv og tribune.

Vælg din plads

Snupper du en A-billet kan du sidde allerforrest og opleve The Savage Rose fra scenekanten. Den koster 355 kroner + gebyr.

Vælger du en B-billet får di en plads fra midten af salen eller på tribunerne. Den koster 295 kroner + gebyr.

Debutalbummet ’The Savage Rose’ udkom i 1968 – hvor det var med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Siden er det blevet til en lang række plader bl.a. ’Dødens Triumf’, ’Black Angel’ & ’Homeless’.

Bandets bagkatalog tæller både store kunstneriske og kommercielle succeser, og plader udgivet i små oplag. Der har været albums udgivet på store etablerede selskaber og andre indspillet for egne midler og udgivet på små alternative selskaber, fordi budskabet og indholdet var så vigtigt, at det skulle ud.

Siden bandets start i 1967, har The Savage Rose både fysisk og musikalsk været på én lang rejse gennem mange af verdens lande, bl.a. på tournéer gennem store dele af USA og Europa. De har spillet koncerter i krigshærgede flygtningelejre i Mellemøsten og til støtteevents for strejkende arbejdere og undertrykte folk rundt om i verden.

Den lange rejse og de mange oplevelser har sat sine spor i såvel musikken som lyrikken, som David Fricke fra det amerikanske Rolling Stone Magazine skriver: ” The Savage Rose are not prisoners of history – because they never stopped making it.”