fbpx

The Savage Rose – støttekoncert

27. maj 2022 - 20:00


Det bliver et varmt gensyn med orkestret, som netop har udgivet nyt. Sammen med The Savage Rose skaber vi enestående koncertoplevelse der bevæger sig mellem det musikalsk nøgne soul og akustiske ballader til bandets lyriske og poetiske sangunivers.


Vælg din billet - vi sender 50 kr. videre

Sammen med The Savage Rose donerer vi 50 kroner for hver købt koncertbillet. Vi sender videre gennem den landsdækkende kampagne ”Sammen for Ukraine.”

Du kan vælge en A-billet, som er til de allerforreste rækker, for 355 kroner + gebyr.

Eller en B-billet, som giver plads fra midten og længere bagud. Den koster 295 kroner + gebyr.

 

 

T-shirt for fred - særlig edition

The Savage Rose og Arena Næstved har sammen lanceret en t-shirt med det globale fredstegn. Danskerne viser i denne tid deres engagement og sympati for det ukrainske folk, og kan ved at købe denne t-shirt for 250 kr. sprede det enkle budskab om fred i verden i gult og blåt.

T-shirten kan købes i Arena Næstved fra fredag den 18. marts og online – hvor du kan få den sendt til din adresse.

Overskuddet ved salg af t-shirts går ubeskåret til det ukrainske folks kamp for fred.

Debutalbummet ’The Savage Rose’ udkom i 1968 – hvor det var med til både at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som en helt selvstændig kunstart. Siden er det blevet til en lang række plader bl.a. ’Dødens Triumf’, ’Black Angel’ & ’Homeless’.

Bandets bagkatalog tæller både store kunstneriske og kommercielle succeser, og plader udgivet i små oplag. Der har været albums udgivet på store etablerede selskaber og andre indspillet for egne midler og udgivet på små alternative selskaber, fordi budskabet og indholdet var så vigtigt, at det skulle ud.

Siden bandets start i 1967, har The Savage Rose både fysisk og musikalsk været på én lang rejse gennem mange af verdens lande, bl.a. på tournéer gennem store dele af USA og Europa. De har spillet koncerter i krigshærgede flygtningelejre i Mellemøsten og til støtteevents for strejkende arbejdere og undertrykte folk rundt om i verden.

Den lange rejse og de mange oplevelser har sat sine spor i såvel musikken som lyrikken, som David Fricke fra det amerikanske Rolling Stone Magazine skriver: ” The Savage Rose are not prisoners of history – because they never stopped making it.”