fbpx
Kopi af nutcracker.nastved.1120_280

The Nutcracker

07. december 2024 - 15:00


Oplev den verdensberømte ballet "Nøddeknækkeren", opført af ukrainske balletstjerner. En magisk start på julen for hele familien!

Balletten “Nøddeknækkeren” er ideel som den første ballet, som børn vil stifte bekendtskab med. Derudover vil balletten helt sikkert tilbyde både små tilskuere og voksne balletelskere en følelse af beundring for skønheden og fylde alle med juleferiestemning!

Dansende snefnug, Nøddeknækkerprinsen, legetøjssoldater og Sukkerfeen bliver levende i denne magiske, tidløse familieklassiker.
Oplev et fantastisk eventyr med en lille pige ved navn Clara, da hun falder i søvn på juleaften. Hun møder sin prins, konfronteres med en kamp af kæmpestore mus og rotter, og bliver hvirvlet ind i det fantastiske slikland.
Historien er meget mere end bare en julefortælling. Det er en historie om at vokse op, hvilket også afspejles i dansen.

Det er en smuk fortælling, og dansens universelle sprog er forståeligt for ethvert publikum.

Balletten præsenteres i samarbejde med den norske organisation “Kultur for Folket” for at støtte ukrainsk klassisk balletkunst og ukrainske kunstnere, som ikke har mulighed for at optræde i deres hjemland.

Kom helt tæt på!

Som VIP sidder du på de absolut bedste pladser i salen – så tæt på scenen at du kan se Sanne Salomonsen i øjnene når du synger med på “Kærligheden Kalder”, “Hvis du forstod” og alle de andre hits!

Som VIP ankommer du ad VIP indgangen. Du har gratis garderobe udenom køen, personlig seating til din reserverede plads. Du kan benytte dig af vores VIP-bar, så du igen slipper for at stå i kø, og bedst af alt sidder du naturligvis på et af de allerforreste sæder i salen.

 

Nyd en dejlig frokost inden forestillingen

Nyd en dejlig frokostmenu med et strejf af jul inden forestillingen.
Hvis du ønsker at tilkøbe kokkens frokost, kan du gøre det lige her.

Foretrækker du en samlet løsning?
Med vores arenapakker kan du nyde din frokost før forestillingen. Få 4x drikkevarer (vin, øl, vand), snacks samt entrébillet og gratis garderobe – alt sammen inkluderet i arenapakkerne.