fbpx

The Minds of 99

21. januar 2022 - 20:00


FÅ BILLETTER TILBAGE. De har spillet på Orange Scene på Roskilde Festival to gange. Første gang i 2015 og igen i 2018. Første stop på Infinity Action Tour i januar 2022 er i Arena Næstved.


En livekoncert du aldrig glemmer

The Minds of 99 skaber en stemning så stærk, at du må give dig hen og lade dig rive med. Her får du livemusik langt ud over scenekanten.

Dørene åbner klokken 18, der er garderobe og barer flere steder i huset. Giv dig selv en LIVE start på 2022.

Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i 2 år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live vores musik lever allermest og det er dér sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget.” – siger Niels Brandt.

 

Vælg din billet

The Minds of 99 kommer til at indtage hele Arena Næstved. Du kan komme helt op foran og se Niels Brandt i øjnene og du kan vælge en siddeplads.

Early Entry og Hot Ticket giver dig VIP fordele, læs mere ved billetkøb.

Ståplads koster 450 kroner + 45 kroner i gebyr.

Siddeplads koster 550 + 45 kroner i gebyr, vælg selv din plads i billetsystemet.

Start festen lidt før - spis sammen

Vi spiser i loungen hvorfra vi kan kigge ned i arenaen, før dørene åbnes. Vælg mellem en hurtig happer eller en lidt længere stund over maden med vennerne, tapas eller buffet.

Menuen præsenteres nærmere i god tid før koncerten, og du kan regne med, at det er toplækkert.