fbpx

The Boyband Tour

27. januar 2023 - 20:00


Kom til årets fest og gør dig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne. En top professionel koncert og oplevelse udover det sædvanlige!


VIP - mød The Boyband før showet

Med en VIP-billet får du, udover koncerten, en eksklusiv oplevelse inden koncerten. Du bliver taget godt imod af Boybandet som dukker op til et personligt meet and greet.

Der bliver mulighed for at få taget billeder med medlemmerne, stille spørgsmål og sidst men ikke mindst, vil der afholdes en lille intim koncert. Derudover følger der et eksklusivt boyband program med.

Vælg din plads

Vil du sidde ned og nyde showet lidt tilbage i salen skal du vælge billetten til 515 kr + 30 kr i gebyr. Det er unummererede siddepladser.

Den billigste billet koster 415 kr + 30 kr i gebyr og giver dig en ståplads allerforrest, så du kan se kunstnerne i øjnene – måske vise dem dine lækre moves.

VIP – mød The Boyband og få blød VIP bar – lyder lækkert, ikke? Her får showmenu i VIP område, du får en siddeplads på et ophævet podie i salen og du får adgang til eksklusiv VIP bar og mulighed for at hænge lidt ud på balkonen med udsigt over hele arenaen. VIP koster  1.115 kr + 30 kr i gebyr.

Bedste plads. Her er ikke så meget pjat. Vi har kun få af de allerbedste siddepladser tæt på scenen. Ophævet podie, unummererede pladser, med garanteret feststemning.  Podiumpladser koster 715 kr + 30 kr i  gebyr.

 

Spisning før show, hygge og happiness

Start festen tidligt på aftenen og vælg en billet med spisning. Der er to typer, men maden er den samme. Vi har ikke planlagt menuen endnu, men vi tør godt at love, at den bliver lækker.

Der er to muligheder for spisning, begge ved egne borde, naturligvis, VIP-gæster sidder dog i et særligt område.

Vi har næsten 500 parkeringspladser lige udenfor døren.

 

Festen er i hus

En helt ny koncertoplevelse med både sang, dans, skuespil og humoristiske indslag. En musikalsk tidsrejse ledet af Silas Holst, gennem de største Boyband hits. De største sange fra 90’erne og frem, musikalske perler vi fra vi alle kender og kan synge med på.

I et stort sceneshow, drevet af tidernes største hits, spektakulær video og lys produktion samt gæsteoptrædener bliver publikum taget i hånden gennem et to timers pop univers man sent vil glemme.

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er hele Danmarks nye BOYBAND!