fbpx
Hjemmeside_cover_1120x280_SanneSalomonsen

Sanne Salomonsen feat. The Antonelli Orchestra

13. april 2024 - 20:00


Sanne Salomonsen tager på eksklusiv albumturné hvor hun genbesøger sit største album til dato. Det bliver en fantastisk aften, når to af Danmarks mest ikoniske musikalske kræfter går sammen for at skabe en koncertoplevelse, der vil tage vejret fra dig!

Sanne Salomonsen har gennem årtier været en institution i dansk rock og dannet grobund for en generation af håbefulde sangere rundt om i landet. Til april spiller hun hele sit store gennembrudsalbum ¨Sanne¨ fra start til slut ved seks eksklusive koncerter!

¨Sanne¨- albummet er fra 1989 og når touren begynder til foråret, vil det således være 35 år siden det udkom. Publikum kan glæde sig til et gensyn med store hits som ”Kærligheden Kalder”, ”Hvis du forstod”, ”Jeg’ i live”, ”Sæt Fri”, ”Ingen kan forhindre” og ”Tænk på mig”.

Det ikoniske album gik som den første danske plade nogensinde nummer ét i Sverige, og solgte mere end en halv million eksemplarer i Skandinavien. Albummet blev årets mest solgte danske rockalbum, og udkom året efter i en engelsk version med titlen ”Love Is Gonna Call”.

En eksklusiv albumkoncert med The Antonelli Orchestra

Når Sanne Salomonsen går på scenen deler hun den med ingen ringere end hele Danmarks husorkester – The Antonelli Orchestra!
Denne enestående koncert vil byde på en perfekt blanding af The Antonelli Orchestras dynamiske og alsidige musikstil sammen med Sannes kraftfulde og hjertevarmende vokal.

Forvent en aften fyldt med alle de rockede hits, hvor disse to musikalske kraftcentre fusionerer for at levere en spektakulær liveoplevelse!

En hyldest til dansk musik!

Udover ”Sanne” repertoiret vil koncerterne blive krydret med en række Greatest Hits, og akkompagneres af The Antonelli Orchestra ledet af Sannes gamle ven, Trommeslager og kapelmester Claes Antonsen. Orkesteret er kendt fra b.la. Vild Med Dans og Toppen Af Poppen.

Sanne udtaler:  Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit største album igen fra start til slut og i den samme ånd det blev indspillet, sammen med min ven Claes Antonsen og hans skønne band, The Antonelli Orchestra. Jeg er sikker på at det bliver specielt.”

Du får ikke bare en koncert; du får en hyldest til dansk musik!

Nyd en middag inden koncerten

Nyd en fantastisk middag inden koncerten.
Hvis du ønsker at tilkøbe kokkens udvalgte 2-retters showmenu, kan du gøre det lige her.

Foretrækker du en samlet løsning?
Med vores arenapakker kan du nyde aftenens to-retters menu før showet, 4x drikkevarer (vin, øl, vand) snacks samt gratis garderobe og entrébillet er alt sammen inkluderet i arenapakkerne.

 

Kom helt tæt på!

Som VIP sidder du på de absolut bedste pladser i salen – så tæt på scenen at du kan se Sanne Salomonsen i øjnene når du synger med på “Kærligheden Kalder”, “Hvis du forstod” og alle de andre hits!

Som VIP ankommer du ad VIP indgangen. Du har gratis garderobe udenom køen, personlig seating til din reserverede plads. Du kan benytte dig af vores VIP-bar, så du igen slipper for at stå i kø, og bedst af alt sidder du naturligvis på et af de allerforreste sæder i salen.