fbpx
Rasmus bjerg header

Rasmus Bjerg Juleshow

03. december 2022 - 20:00


Rasmus Bjerg trækker i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemning og drager på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester.


Vælg din plads

Vi har seks forskellige billettyper.
Forskellen på dem er, hvor du sidder i salen, men også om du vil have fri blød bar i pausen, om du er VIP med egen indgang.

Du kan også vælge den eksklusive Arenapakke, hvor du får det hele serveret fra start til slut.

Kontakt os hvis I er en større gruppe.

Nyd en middag før showet

Nyd en hyggelig middag kl. 18.00 før showet for kr.290 + kr.10 gebyr.

En lækker to retters julet showmenu
– Forretten er Blinis med and, peberrod og grønkål
– Hovedretten serveres som tableshare: Flæskesteg med hvide kartofler, brunede kartofler, rødkål, surt & sky sauce

De lækkersultne kan tilkøbe dessert for kr.100
– Ris a la mande med kirsebærsauce

Middagen kan tilkøbes sammen med billetkøbet

 

 

VIP for en aften

Du ankommer til VIP indgang, har gratis garderobe udenom køen, velkomstdrink, personlig seating til reserveret plads, du har fastlane til baren i pausen og du sidder naturligvis på de allerforreste rækker i salen.

Pris 610 kroner + gebyr.

VIP i pausen - ekstra

Vær VIP i pausen. Spring køen over og gå direkte i VIP baren i foyer i pausen og nyd fri blød bar, dvs alt hvad du kan drikke af øl, vand eller vin.

Det koster 100 kroner + gebyr. Derudover skal du købe en almindelig A eller B billet.

Almindelig A billet

Vælger du en A billet, kommer du til at sidde ved cafébord blandt de forreste rækker, tæt på scenen.

Der er ikke numre på stolene, så kom i god tid, hvis du vil sidde allerforrest.

Pris 380 kroner + gebyr.

A-Arenapakke

A-Arenapakken er for dig, der nyder at få det hele serveret. Her kan du nyde to retters showmenu før showet, cafébord til fire personer tættest på scenen, snacks, fire drikkevarer (vin, øl, vand) og gratis garderobe, er med i prisen.

Vi reserverer pladser til spisende gæster, så I kan nyde jeres middag i ro og mag.

Pris 810 kroner + gebyr.

B billet

B billet giver dig plads lidt længere tilbage i salen ved fire-personers cafébord.

Der er ikke numre på stolene, så kom i god tid.

Pris 340 kroner + gebyr.

B-Arenapakke

B-Arenapakken er for dig, der nyder at få det hele serveret. Her kan du nyde to retters showmenu før showet, cafébord til fire personer lidt længere tilbage i salen, snacks, fire drikkevarer (vin, øl, vand) og gratis garderobe, er med i prisen.

Vi reserverer pladser til spisende gæster, så I kan nyde jeres middag i ro og mag.

Pris 770 kroner + gebyr.

Rasmus Bjerg elsker jul

-Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner, fortæller Rasmus Bjerg.

-Det er et klassisk juleshow som vi kender det og holder af – Dog med ét benspænd; Det er mig der styrer løjerne…og så er det aldrig til at vide hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane, genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas, fortæller han.

Rasmus Bjerg er en mangefacetteret entertainer og vil i løbet af aftenen træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske ’Disneys Juleshow’, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

Rasmus Bjerg, der også har arbejdet som konferencier og Tv-vært på blandt andet Alletiders Juleshow og Zulu Awards, kæder selv aftenen sammen, som vært på gallashowet. Publikum vil altså være i trygt og sjovt selskab, når Rasmus Bjerg slår dørene op til sit store juleshow for hele familien.

Rasmus Bjerg, der selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, ’Julestjerner’, men ellers kender vi ham blandt andet som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner – OG så kender vi ham ikke mindst også fra hans legendariske rolle som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, ’Så længe jeg lever’.