fbpx
HjemmesideHeader_1680x400px_QueenMachine

Queen Machine

02. december 2023 - 20:00


Giv dig selv en aften med eksplosioner af konfetti, et imponerende lysshow og mange spektakulære kostumeskift. Deres professionalisme og dedikation er så smittende, at man ikke kan andet end at overgive sig og lade sig forføre. Ingen bør gå glip af sådan en fest.


Få det hele serveret

Med vores arenapakker får du det hele serveret. Der er sørget for det hele, og du skal bare fokusere på at nyde aftenen. Let og ligetil.

Nyd en lækker omgang tapas før showet, gratis garderobe, snacks og fire drikkevarer (øl, vand, vin) efter eget valg.
Alt sammen inkluderet i arenapakkerne.

OBS: Begrænset antal

 

VIP - en luksuriøs oplevelse

Som VIP får en eksklusiv aften!

Du får egen VIP-indgang så du kan springe køen over, fri garderobe og mulighed for at benytte vores eksklusive VIP-bar før og under koncerten. Og nårh ja – så sidder du selvfølgelig på en af de bedste pladser, så tæt på scenen at du tror det er løgn!

OBS: Begrænset antal

Almindelige sidde- og ståpladser

A er en siddeplads bagerst i salen, den koster 450 kroner + gebyr.

B billetter er en ståplads på gulv, den koster 350 kroner + gebyr.

Garanti for storslået show

I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige (og majestætiske) hits.

Hver eneste koncert er et storladent og kompromisløst show med en imponerende energi og spilleglæde – et show som de ambitiøse musikere konstant arbejder på at videreudvikle.

Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love. En koncert med Queen Machine er et musikalsk festfyrværkeri, der bader publikum i musikalsk kærlighed til Queen.