fbpx
HjemmesideHeader_1680x400px_QueenMachine

Queen Machine

02. december 2023 - 20:00


Giv dig selv en aften med eksplosioner af konfetti, et imponerende lysshow og mange spektakulære kostumeskift. Deres professionalisme og dedikation er så smittende, at man ikke kan andet end at overgive sig og lade sig forføre. Ingen bør gå glip af sådan en fest.


Det hele serveret

Arenapakke A er for dig der gerne vil have det hele serveret. Let og ligetil.
Du får siddeplads bagerst i salen og en to-retters middag før showet, gratis garderobe, en snack og fire drikkevarer (øl, vand, vin) efter eget valg.
Pris 690 kroner + gebyr.

Arenapakke B er samme som ovenfor, blot med en ståplads.
Pris 790 kroner + gebyr.

VIP - med det hele

Med VIP får du de bedste siddepladser i salen.

Du får egen indgang og fri garderobe og en forlomme til en af barerne i salen før og under koncerten.

Pris 680 kroner + gebyr.

Almindelige sidde- og ståpladser

billetter er en ståplads på gulv, den koster 350 kroner + gebyr.

B er en siddeplads bagerst i salen, den koster 450 kroner + gebyr.

Garanti for storslået show

I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige (og majestætiske) hits.

Hver eneste koncert er et storladent og kompromisløst show med en imponerende energi og spilleglæde – et show som de ambitiøse musikere konstant arbejder på at videreudvikle.

Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom; We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now og Somebody To Love. En koncert med Queen Machine er et musikalsk festfyrværkeri, der bader publikum i musikalsk kærlighed til Queen.