fbpx

Queen Machine

11. december 2021 - 21:00


Queen Machine leverer et show med sjæl og de bedste af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, Somebody To Love… Glæd dig til en kæmpe Queen Machine-oplevelse.


We will rock you!

Stor lyd og fed spilleglæde den 11. december 2021. Har du billet fra tidligere dato, gælder den til 11/12-21.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske og udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Nu kan du opleve dem i Arena Næstved.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og i dag rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers, hvor der er plads til store følelser og stor lyd. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand.

Hvor vil du sidde?

Vælg mellem tre billetkategorier. Det bliver en siddende koncert med unummererede siddepladser, så kom i god tid, især hvis I er mange, der gerne vil sidde sammen. Pladser anvises efterhånden som I ankommer.

A-plads er en siddeplads på de forreste rækker. Den koster 375 kroner + gebyr på 30 kroner.

B-plads er en siddeplads fra bag de forreste, og bagud i salen. Den koster 325 kroner + gebyr 30 kroner.

VIP giver dig den allerbedste siddeplads, egen indgang og fri blød bar under hele koncerten. Den koster 750 kroner + gebyr på 30 kroner.

Middag før rock

Vælg to eller tre retter og hiv vennerne med til en god start på aftenen. Vi spiser klokken 19.

Forret: Lakserilette af varmrøget laks, wasabi, ristet sesam, lime og krydderurter

Hovedret: Rosastegte kalv med små ristede timiankartofler og rødvinsauce, bagte rødder med urtepesto og ristede mandler. Brød og smør

Dessert: Æblecrumble med ristede hasselnødder og cremefraise

2 retter 310 kroner + gebyr 10 kroner
3 retter 380 kroner + gebyr 10 kroner
Almindeligt udvalg af drikkevarer.

Vi følger naturligvis de gældende restriktioner, og vi skal nok passe godt på jer i lounge 1. Efter middagen følger vi jer ned i arenaen til jeres pladser.