fbpx

Queen Machine

11. december 2021 - 21:00


Stående og dansende ægte rock-stemning til Queen Machine. Glæd dig til de bedste af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, Somebody To Love.


We will rock you!

Stor lyd og fed spilleglæde den 11. december 2021. Har du billet fra tidligere dato, gælder den til 11/12-21.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske og udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Nu kan du opleve dem i Arena Næstved.

Det startede med fem unge mænds passion for Queen, og i dag rejser Queen Machine land og rige rundt med et show, der både musikalsk og visuelt giver følelsen af være der selv – foran scenen på Wembley, dengang da Freddie, Brian, Roger og John regerede verden.

Queen Machine er tordnet gennem den danske live-scene, og i dag spiller bandet udsolgte koncerter på de største scener over hele landet.
Bemærk: Vi har ændret koncerten til en stående koncert. Jer der har købt siddeplads, kan sidde ned. Men også gå på gulvet og danse!

NYT: Stående koncert

Vælg mellem to billetkategorier. Koncerten er ændret til en stående koncert, allerede købte siddepladser bevares, nu med den ekstra mulighed, at man også kan gå på gulvet og danse.

B-plads er ståplads med mulighed for at tage sig et hvil på bagerste tribune. Den koster 325 kroner + gebyr 30 kroner.

VIP giver dig den allerbedste siddeplads på tribune tæt på scenen, egen indgang og fri blød bar under hele koncerten. Den koster 750 kroner + gebyr på 30 kroner.

Middag før rock

Vælg to eller tre retter og hiv vennerne med til en god start på aftenen. Vi spiser klokken 19.

Forret: Lakserilette af varmrøget laks, wasabi, ristet sesam, lime og krydderurter

Hovedret: Rosastegte kalv med små ristede timiankartofler og rødvinsauce, bagte rødder med urtepesto og ristede mandler. Brød og smør

Dessert: Æblecrumble med ristede hasselnødder og cremefraise

2 retter 310 kroner + gebyr 10 kroner
3 retter 380 kroner + gebyr 10 kroner
Almindeligt udvalg af drikkevarer.

Vi følger naturligvis de gældende restriktioner, og vi skal nok passe godt på jer i lounge 1. Efter middagen følger vi jer i arenaen til jeres pladser.