fbpx
Hjemmeside_cover_1120x280_Obama

An Evening with President Obama

15. marts 2024 - 18:00


BILLETSALG HER:

KØB VIP BILLET KØB A-EXCLUSIVE BILLET KØB BILLET KAT. A-D KØB POST PARTY

 

Bemærk at alle billetter i kategori A, B, C, D er solgt – dog med mulighed for at være heldig, da der i forbindelse med den endelige indretning af salen, kan blive frigivet nogle få ekstra pladser.

Vil du være sikker på en rigtig god plads, er der fortsat VIP og A-Exclusive billetter ledige.

VIP oplevelsen indeholder
– Unik fotomulighed* med præsident Barack Obama
– Velkomstbobler med lækre appetizers
– Udsøgte stole helt tæt på ​​scenen
– Awesome Post Party med livemusik og amerikansk streetfood ad libitum.
– Kø-fri indgang og garderobe
– Fri bar
*) Deltagelse i fotomuligheden er betinget af sikkerhedsgodkendelse

15. marts præsenterer Arena Næstved med stolthed Præsident Barack Obama, til det største event på dansk jord, hvor billetterne er i offentligt salg

Den 4. november 2008 blev Barack Obama valgt til USA’s 44. Præsident, hvor han vandt med flere stemmer end nogen andre kandidater i historien. Han aflagde ed i en periode, hvor USA stod midt i den værste krise i årtier. Nationen var i krig, planeten i knæ, den amerikanske drøm var truet af den værste økonomiske katastrofe siden den store depression.
På trods af et politisk landskab fyldt med forhindringer, hjalp Obamas lederskab med at redde økonomien, genoplive bilindustrien, reformere sundhedsvæsenet til gavn for 20 millioner amerikanere, der pludselig fik sundhedsforsikring, og bragte landet ind på en mere miljøbevidst kurs, alt imens man så den længste periode med jobskabelse i amerikansk historie.

An Evening with President Obama

USA’s tidligere Præsident, Barack Obama, gæster Arena Næstved!

I mere end et årti har han inspireret hele verden med stærke samtaler, der sætter og udfordrer den globale dagsorden. Den 15. marts, får alle mulighed for at opleve USA’s 44. præsident til et event med offentligt billetsalg.

Alle billetter i offentligt billetsalg

Vi bringer en af verdens mest visionære og veltalende personligheder, USA’s 44. præsident, Mr. Barack Obama, ind i centrum af en samtale om, hvordan vi ændrer verdens globale udfordringer nedefra.

Det er afgørende for os alle, og især de unge og kommende generationer, at vi ruster os selv og morgendagens ledere til at håndtere de helt nødvendige, men også meget vanskelige forandringer, som tiden kræver.