Mads Langer

07. november 2020 - 20:00


Vi får det bedste af det bedste, når han tager sin guitar, sin skønne stemme, sit nærvær og sine fængende tekster og træder op på scenen foran alle os, der har ventet så længe.


TWENTY TWENTY TOUR

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet.”

OBS: Billetter købt til tidligere annoncerede dato er stadig gældende til koncerten lørdag den 7. november.
Det bliver en siddende koncert, med unummererede pladser og god afstand mellem stolerækkerne.

Indgang for de yngste og fire veninder om et bord
I vinteren 2020, da verden var en helt anden, annoncerede vi de to ovenstående muligheder. På grund af nuværende restriktioner, og for at undgå nogen former for kø, gennemfører vi ikke disse tilbud. Vi kan til gengæld love, at det bliver en mega god oplevelse at komme til koncert i Arena Næstved, vi har styr på kontaktfri betaling i baren, afstand, spritstationer og masser af god lyd.

Vælg mellem to billettyper:

Standard stående: 320,- + gebyr

Full Treat balkon: 870,- + gebyr
Full Treat billetten indeholder: Buffet inden koncert, balkonplads samt fri øl/vand/vin under koncerten.