fbpx
Hjemmeside_cover_1120x280_LiL2

Live is Life: Erann DD + Klubien & Danseorkestret

01. juni 2024 - 20:00


Træd ind i en verden hvor musikken pulserer, og rytmen af livet fylder luften. Live is Life er det ultimative koncert-koncept, der fejrer kærligheden til musik og den uforlignelige glæde ved at leve i nuet.

Live is Life er en eksklusiv dobbeltkoncert med Erann DD og Klubien & Danseorkestret.
Kunstnerne indtager scenen med et bredt repertoire fyldt med landeplager som ‘Regndans’, ‘Still Believing’, ‘Kom tilbage nu’ og mange flere ikoniske hits.

Aftenen byder på et lækkert setup med en skøn atmosfære, højt humør og fremragende livemusik – den perfekte ramme til en aften i godt selskab.
Saml dine venner, familie eller din elskede, og oplev Live is Life – hvor livet er musik og musik er livet. Køb dine billetter nu, og bliv en del af noget stort!

Arena Næstved er beliggende i gåafstand fra Næstved Station, og vi har altid gratis parkering lige ved hovedindgangen.
Vi ses til en aften sprængfyldt med fantastisk livemusik og højt humør!

Erann DD

Erann DD debuterede som soloartist med det dobbelt platin- sælgende album Still Believing i 2000, der solgte mere end 125.000 eksemplarer. I 2001 vandt han en Danish Music Award for Årets nye danske navn, og var yderligere nomineret i fire kategorier.

Erann er efterhånden en sand legende inden for dansk musik. Med sin varme stemme og dygtighed som sangskriver, har han fortryllet os i årtier.

Erann DD er kendt for sine hjertevarme og følelsesladede sange, der rører vores sjæle og bringer smil frem på vores læber.
Han har skabt tidløse hits, der er blevet soundtracket til mange af vores livs mest uforglemmelige øjeblikke. Når Erann DD træder op på scenen, kan du forvente en aften fyldt med dyb musikalsk forståelse og en følelsesmæssig forbindelse, der vil tage pusten fra dig.

 

Klubien & Danseorkestret

Jørgen Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’, ‘Regndans’ ”Satellit”, ”Du & Mig”, ”Sidste Skrig” som alle kan synge med på. I 2024 er det 40 år siden udgivelsen af den evigt aktuelle ”Regndans”.

Klubien & Danseorkestret er en dynamisk musikgruppe, der bringer liv og energi til enhver scene, de betræder. Med deres blændende blanding af jazz, funk og verdensmusik får de publikum til at danse og juble med deres uovertrufne musikalitet og livlige optræden.
Deres kærlighed for musikken smitter af på alle der lytter, og det bliver umuligt at sidde stille, når de spiller op til dans.
Klubien & Danseorkestret er garanten for en festlig aften, og du kan forvente en levende koncert, der sætter gang i dansegulvet og fylder rummet med varme rytmer og glæde.

Start din aften med lækker tapas

Inden koncerten anretter vi en let tapas med pølse og ost.
Tapasanretning består af
• Lufttørret skinke
• Pølse
• Lakserilette m. krydderurtesalat
• Kartofler vendt i pesto
• Ost
• Oliven
• Nødder
• Syltet tilbehør
• Pesto & aioli
• Friskbagt brød

Det hele serveres i vores moderne og indbydende lounges, og når du er færdig med at spise, kan du frit bevæge dig ned i koncertsalen. Bestil din tapas lige her!

Kun det bedste er godt nok

Som VIP nyder ankommer du ved egen VIP-indgang, så du springer køen over og du har gratis garderobe udenom køen.
Du har mulighed for at benytte dig af vores eksklusive VIP-bar, så du igen slipper for at stå i kø, og du får adgang til det eksklusive VIP-område under hele koncerten.

OBS: Begrænset antal!

Lad os ordne det hele for dig

Hvis du foretrækker at det hele er ordnet for dig, er vores Arenapakker lige noget for dig.

Med en arenapakke får du det hele serveret:
Du får entrébillet, tapas før koncerten, gratis garderobe, og fire drikkevarer efter eget valg (øl, vand, vin) samt en snack.

Med andre ord er der sørget for det hele, og du skal bare fokusere på at nyde aftenen. Let og ligetil.

OBS: Begrænset antal