fbpx

Lisbet & Ulf

24. marts 2023 - 20:00


Måske møder vi dronningen? Måske møder vi Humørbomben, der er glad for Cha cha cha? Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen. Det hele styres af den unge talkshowvært Lukas Birch.


Vælg din billet

Pladserne i salen er uden nummer. Du kommer til at sidde i sektion A eller B.

Arenapakke A giver dig det store sus. Billet til showet med plads ved café bord længst fremme i salen, to retters menu før show, fire drikkebilletter og gratis garderobe. Pris 795 kr + gebyr.

Arenapakke B indeholder billet til showet med plads ved cafébord fra midten og bagud i salen, to retters menu før show, fire drikkebilletter og gratis garderobe. Pris 745 kr + gebyr.

VIP giver dig egen indgang, fast lane til gratis garderobe, reserveret plads i salen og adgang til VIP pause. Pris 595 kr + gebyr.

A standard billet er en plads ved cafébord i sektion A tættest på scenen. Pris 365 kr + gebyr.

B standard billet til en plads lidt længere tilbage i salen, den koster 315 kr + gebyr.

Middag før show

Start aftenen med en hyggelig to-retters middag i godt selskab. Kan bestilles her

Vi spiser klokken 18 og prisen er 290 kroner + gebyr. Du kan tilkøbe dessert for 100 kroner.

Menuen består af:

Portions anrettet forret:
Madtrylleriets rejecocktail – Hertil friskbagt brød

Hovedret som table sharing (kun med dem du kommer sammen med):
Gammeldags oksesteg serveret m. hvide kartofler, bønner svøbt i bacon, glaserede perleløg, surt og skysauce tilsmagt retten

Vi har derudover et varieret udbud af vin og øl.

VIP i pausen

Lækker VIP bar i pausen for dig der gerne vil have fat i en drink i en fart, når der er pause. Vi kredser om jer i foyeren.
Billetter til VIP pausen kan bestilles her

Du kan forudbestille din drikkevare for 100 kroner + gebyr, så sætter vi den klar til dig i pausen.

På slap line igen

Et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre. Nu får du muligheden for at opleve to af de største danske showbizzpersonligheder. De vil fortælle anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år, men også genoplive nogle af de mest legendariske revynumre. Med andre ord, Lisbet & Ulf gør dét, de er bedst til, de træner vores lattermuskler!

Både Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl har spillet deres sidste sæson på Cirkusrevyen. Men når en epoke slutter starter en ny. Det bliver en underholdende tur ned gennem ’memory lane’ tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen