fbpx

Legendernes Aften

01. november 2021 - 19:00


Mød idolerne fra dansk landsholdsfodbolds storhedstid, når Danmarks mest kendte fodboldkommentator Flemming Toft, tager os med igennem fire årtier med det danske fodboldlandshold.


Billettyper

Standard A, 499 kroner + 30 kroner gebyr. Nummereret siddende forrest

Standard B, 399 kroner + 30 kroner gebyr. Nummereret midte og bagud

Standard C, 299 kroner + 30 kroner gebyr. Nummereret bagerst

 

Middag før showet

VIP nyd en stående tapas i loungen og fri blød bar til dig og dine venner før showet med Legenderne på scenen i hal 1. Inklusiv standard A pladser 899,- kroer + 30 kroner gebyr.

Full treat, eksklusiv middag med vin på B-spis i Næstved by, før foredraget. Middag klokken 17 og de bedste pladser i salen og en drink i pausen. 1290 kroner + 30 kroner gebyr.

Husker du Danish Dynamite?

OBS ny dato. Historien om det danske fodboldlandshold er også historien om en fantastisk udvikling fra de glade amatørdage i 1970’erne, over Danish Dynamite under Sepp Piontek, det vanvittige Europamesterskab i 1992 og tre slutrunder efter årtusindskiftet frem til den succesfulde kvalifikation til EM-slutrunden i København, som skal spilles på hjemmebane i sommeren 2021.

Mød de største stjerner fra tre landsholdsgenerationer, træneren, der revolutionerede fodboldlandsholdet og massøren, der har været med hele vejen. På scenen vil du møde Preben Elkjær, Brian Laudrup, Thomas Gravesen, Sepp Piontek og landsholdets massør gennem 37 år, Allan Poulsen.

Røverhistorier, du aldrig har hørt før
Vi hylder de store øjeblikke, kampene og sejrene, der gav gåsehud, og målene, redningerne, afbrænderne, der sidder printet ind i danskerne hukommelse. Samtidig vil hovedpersonerne åbne deres personlige landsholdsskattekammer og tage publikum med behind the scenes i omklædningsrummet og i træningslejrene samt dele ud af anekdoter og røverhistorier, som aldrig har været fortalt.

Glæd dig til en hyldestaften i rødt og hvidt.

Speedway

Arena Næstved 1. november 2021.
De blev uvenner. Og de hadede hinanden af et godt hjerte gennem mange år. Nu mødes de igen og klinker skårene.

Håber vi.