fbpx
Hjemmeside_cover_1120x280_KeldHilda

Keld og Hilda

22. marts 2025 - 18:00


Hånd i hånd... på sidste tourné

Glæd dig til til en ganske særlig aften, hvor Keld og Hilda kærligt, ærligt og humoristisk fortæller røverhistorier fra et langt liv både på og bagved scenen.
Keld og Hilda takker af på den danske underholdningsscene i 2025 med et helt nyt musikalsk- og topunderholdende talkshow, der tager dig med hele turen fra deres første møde til i dag, hvor de nu siger farvel og tak.
Du kan se frem til at få svar på spørgsmål som:
Hvordan gik det egentlig til at de to mødtes hinanden i folkeskolen? Hvordan endte Keld Heick som en af de mest vindende tekstforfattere i dansk melodi-grandprix? Hvad fik Hilda overtalt til at komme med på landevejen, og hvordan er Keld og Hilda, egentlig når scenelyset slukkes?
Publikum kan selvfølgelig også glæde sig til at genhøre alle de største hits så som: Disco tango, Krøller eller ej, Ved landsbyens gadekær, Do you speak English, Vi skal gå hånd i hånd og mange flere!
Kort fortalt bliver det et musikalsk talkshow udover det sædvanlige!
Det hele styres af talkshowsværten Lukas Birch, der før har kørt landet rundt med sine talkshowsmed diverse gæster, blandt andet: Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Kandis-Johnny, Amalie Dollerup, AnneLouise Hassing, Mette Blomsterberg, Kirsten Siggaard og mange flere.

En aften med show og spisning

På denne særlige aften inkluderer alle billetter en lækker middag, så tag dine nærmeste under armen og glæd jer til en dejlig aften med lækker mad og fremragende underholdning.

Middagen består af kokkens udvalgte forret serveret ved bordet.
Lækker Carvery buffet til hovedret med 2 slags kød trancheret af kokken samt 2 slags kartofler, 2 slags grønt og sauce.

På buffeten vil der også være dagens dessert.

Et sidste show...

Keld og Hilda takker af på den danske underholdningsscene i 2025 med et helt nyt musikalsk- og top underholdende talkshow, der tager publikum med hele turen fra deres første møde til i dag, hvor de efter mere end 100 år (sammenlagt) på landevejen nu siger farvel og tak til deres mange fans.

Glæde dig til en ganske særlig aften, hvor Keld og Hilda kærligt, ærligt og humoristisk fortæller røverhistorier fra et langt liv både på og bagved scenen.

Det bliver sjovt, det bliver rørende, og det bliver hamrende festligt, når ”Dansktoppens parnummer 1” lader os andre komme med bag de største succeser, karrierens op-og nedture, ind i turbilen og med hjem i privaten.