fbpx

Flying Superkids

06. november 2021 - 16:00


En oplevelse for hele familien. Glæd dig til to timers hæsblæsende underholdning med højtflyvende spring og smittende livsglæde. Flying Superkids rykker ind i Arena Næstved med al deres energi og enestående talent.


Alt det udenom

Showet starter klokken 13, vi åbner dørene en halv time før, klokken 12.30. Vi har næsten 500 gratis parkeringspladser lige udenfor døren, og der vil være garderobe for en 20′ er.

Showet varer to x 50 minutter med en pause på 20 minutter. Der er god plads i vores foyer, hvis man lige vil strække ben i pausen, og der er mulighed for at købe kaffe, te, sodavand, vin og øl.

Arena Næstved passer godt på jer. Der er spritstationer og mange ind- og udgange, der masser af toiletter at vælge imellem og vi skaber så vidt muligt, den plads I har brug for.

Bag om Flying Superkids

Flying Superkids består af cirka 55 børn og unge i alderen 7-21 år. “superbørnene” er medlemmer i den almennyttige forening Gymnastikgården, og skiftes til at være iblandt de 24, der tager ud og optræder.

Gymnasterne træner 2½ time 3 gange om ugen i træningssalen, og mere må de ikke træne, for det skal være sjovt at lave gymnastik. Derhjemme skal de dog dagligt lave styrke- og smidighedstræning, så deres form vedligeholdes.
Omdrejningspunktet i hele filosofien omkring Flying Superkids er livsglæde, og det er derfor højeste prioritet at tilrettelægge oplevelser, træning og rejser, så ”superbørnene” bibeholder glæden og entusiasmen ved gymnastikken.
Ønsket er generelt at give gymnasterne så mange succesoplevelser som muligt – uden konkurrencestress.

Holdet betragter sig selv som én stor familie, hvor ingen har speciel stjernestatus. De ældste gymnaster tager sig af de yngre, og der skabes venskaber for livet, i tiden som “Superkid”.