fbpx
floorball hjemmesideheader

DM Superfinale i Floorball

15. april 2023 - 10:00


Vi skal kåre de danske floorballmestre for sæsonen 2022/23 hos både herrerne og damerne. Det bliver med garanti en kæmpe Floorballfest!


Tre kampe på een dag

Som noget nyt i år, vil der være en tredje kamp, som opvarmning til DM-finalerne. En Kvalifikationsspils finale, der står imellem de to bedste hold fra netop Kvalifikationsspillet. Vinderen får en flot præmiesum til udvikling af klubben.

Ud over de to finaler vil der være mange andre aktiviteter rundt i arenaen samt konkurrencer og ikke mindst kåringer på dagen, der er med til at gøre Superfinale 2023 til en stor fest.

Få en oplevelse med det hele

Skal I have en hel dag i Arena Næstved med mad og rigtig gode pladser, eller vil I bare købe en almindelig billet? Se mulighederne herunder.

Arenapakke med mad og drikkevarer

Vi har to forskellige Arenapakker, en til voksne og en til børn

Udover billetten får du en madbillet, så du kan hente mad i Spisehuset i Arena Næstved.

Med i prisen får du også en voucher:
Fire øl/vin/vand
En snack
Og så har du selvfølgelig gratis garderobe.

Pris:
Arenapakke voksne: 500 kroner + gebyr
Arenapakke børn: 430 kroner + gebyr

A & B siddepladser uden nummer

Helt almindelig billet fremme eller længere tilbage i salen. Her er der ikke noget ekstra, og pladserne i salen er uden nummer, så du bør komme i god tid.

Pris:
Standard A 160 kroner + gebyr
Standard B 90 kroner + gebyr

Spænding

Det bliver spændende at se om Frederikshavn Blackhawks og Copenhagen FC kan genvinde deres titler fra sidste sæson, eller om nogle af de rivaliserende klubber skal bremse den drøm for forhåndsfavoritterne.

Det er endnu ikke afgjort hvem der spiller de respektive kampe.
Vi glæder os derfor til at følge DM slutspillet i herrernes Select Floorball-liga, samt damernes Select Floorball Liga, og få afklaret hvilke hold der skal møde hinanden på dagen i Superfinalen!

Er du nysgerrig omkring tidligere vindere af Det danske mesterskab så kan du se alle statistikker lige her (link: Vinderhistorik – Floorball Danmark)

Der er mulighed for at købe mad, drikke og snacks i Arena Næstved, det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller madpakker.

 

 

Praktisk info

Dette skal du vide

Der må ikke medbringes mad, flasker og gashorn samt skarpe genstande og våben i arenaen. Ej heller fyrværkeri eller konfettikanoner. Visitation ved indgangen kan forekomme.

Bemærk, at hvis du er kørestolsbruger, er adgang for eventuel hjælper uden beregning, og køb af billet online giver os en information om, at vi skal sørge for plads til dig i arenaen, samt sikre adgangsforholdene til hallen.

Vi gør opmærksom på, at forsinkelser i det planlagte kampprogram kan forekomme, og at vi bestræber os på at afholde eventet efter de planlagte tider. Dog kan forskellige uforudsete forhold spille ind på kampdagen, og vi vil informere herom.
Aldersgrænse for børnebilletter er til og med 15 år.