fbpx

Dizzy Mizz Lizzy

01. april 2022 - 20:00


Dizzy Mizz Lizzy er på tour med deres album fra marts 2020, og nu har vi nået at lære sangene udenad, så vi kan samles til en rockkoncert med Dizzy Mizz Lizzy, som vi kender dem. Det bliver et brag.


Billettyper

Kategori A/VIP. Her får du egen indgang, velkomstdrink, fri blød-bar (øl, vand, vin), adgang til gulvplads og balkon, samt VIP bar for 880,- kroner plus gebyr

Kategori B – adgang til plads på tribune D, 560,- kroner + gebyr

Kategori C – adgang til plads på tribune C+E, 510,- kroner + gebyr

Kategori D – her får du en ståplads i salen for 450,- kroner + gebyr

Skål i øl

Ølsmagning og tapas. Vi har hyret en ægte øl-kender til at fortælle om humlens hemmeligheder, mens du spiser tapas og nyder forskellige øl.

Giv dine smagsløg en overraskelse og hyg dig lidt før koncerten.

Ølsmagning og tapas starter klokken 18.

Album 2020

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen udsendte deres fjerde album “Alter Echo” i marts 2020, og det blev modtaget med begejstrede anmeldelser og stor genhørsglæde hos Dizzy-fans.

“Lysten til at skabe noget nyt er stor, og vi har nydt hver dag i studiet”

siger Tim Christensen om indspilningen.

Hør de to første singler In the Blood og California Rain

Dizzy Mizz Lizzy foredrag UDSÆTTES

Få hele historien om Dizzy Mizz Lizzy helt fra starten, da de vandt DM i Rock i 1993. Forfatter og Dizzy-ekspert Jan Poulsen fortæller om rocksensationen der tog Danmark med storm i 90’erne, og nu er gendannet med nyt album på setlisten og en tur rundt i hele landet.

Da koncerten er udsat til 2022, har vi endnu ikke fastsat en ny dato for foredraget. Også her kan du beholde din billet, eller få den refunderet.

Special guest: Psyched Up Janis

Psyched Up Janis brød igennem med deres album SWELL i 1994, et album der er efter manges mening var en dansk grunge udgivelse, med et stort udenlandsk potentiale, og derfor også i dag betegnes som et af de mest ikoniske albums fra halvfemserne.
SWELL emmer af rå skramlende grungeguitar drevet af oprørsk energi og en fandenivoldsk attitude. Teksterne reflekterer dybsindigheden og følsomheden af den dengang unge reserverede knægt med dreadlocks fra Sønderborg.

Psyched Up Janis er: Sune Rose Wagner guitar/vokal, Jakob Jørgensen bas, Jesper Yebo Reginal trommer.

Support: Bersærk

Bersærk spiller tung, solid rock, og formår at komme ud over landets grænser, hvor deres budskab forstås og tages ind af fans, så langt væk som Canada og Australien.
En begejstret anmelder skrev, efter Copenhell 2018:

”I don’t want to say that Bersærk are too big for Denmark, but Bersærk are too big for Denmark”…

Bersærk har igennem de seneste seks år, i bedste hedningestil, brændt de danske spillesteder ned til grunden, og indtaget landet med deres intense og energiske liveoptrædender og medrivende, dansksprogede tekster.

I 2018 udgav Bersærk deres andet album “Jernbyrd”, efterfølgeren til det roste album ”Mulm” (2015). ”Jernbyrd” blev rigtig godt modtaget af både anmeldere og fans, og spilles i dag på radiostationer over hele verden. Tekstuniverset bevæger sig mellem nutid og saga, og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.

“Danmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk, og publikum er kendt for at komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige.