fbpx
BURHANG_JULESHOWET23_KeyImg[35]

Det Store Juleshow med Burhan G

01. december 2023 - 20:00


Alle de største juleklassikere hyldes og fortolkes, mens nye minder opstår, når Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester synger julen ind med hjertevarmekoncerter for store og små! Billetsalget starter 1. december 2022.


Den luksuriøse oplevelse

A-Arenapakken er for dig, der nyder at få det hele serveret. Her kan du nyde to retters showmenu før showet, siddeplads tættest på scenen, snacks, fire drikkevarer (vin, øl, vand) og gratis garderobe, er med i prisen.

Vi reserverer pladser til spisende gæster, så I kan nyde jeres middag i ro og mag.

Pris A-Arenapakke 900 kroner + gebyr.

Tæt på det bedste

B-Arenapakken er for dig, der nyder at få det hele serveret. Her kan du nyde to retters showmenu før showet, siddeplads midt i salen, snacks, fire drikkevarer (vin, øl, vand) og gratis garderobe, er med i prisen.

Vi reserverer pladser til spisende gæster, så I kan nyde jeres middag i ro og mag.

Pris B-Arenapakke 850 kroner + gebyr.

Helt tæt på med personlig service

Vi nusser om dig hele vejen igennem din oplevelse, og du får en plads så tæt på scenen, at du  kan se Burhan G i øjnene.

Du ankommer til VIP indgang, har gratis garderobe udenom køen, personlig seating til reserveret plads, du har fastlane til baren og du sidder naturligvis på de allerforreste rækker i salen.

VIP billet koster 700 kroner + gebyr.

En god plads

Vil du bare til koncert uden mad og drikke, kan du vælge mellem to billettyper.

A er på stolerækker fremme i salen, det er unummererede pladser, så kom i god tid. De koster 470 kroner + gebyr.

B er på stolerækker bagerst i salen, unummererede pladser der koster 420 kroner + gebyr.

Middag før show

Forlæng oplevelsen med en middag i ro og mag. Vi dækker smukt op til jer og serverer en to-retters menu for 320 kroner + gebyr.

Tilføj en desset for 100 kroner + gebyr.

 

Burhan G elsker jul

En sand juletradition genopstår med landsdækkende turné i 2023.

December måneds velkendte toner og sange, fortolkes og hyldes af Burhan G, der endnu engang har samlet Danmarks Underholdningsorkester til et stort anlagt juleshow, som kommer hele landet rundt i 2023.
Et magisk juleshow, hvor Burhan G fortolker barndommens december-glæde med hjertevarme julehits og skaber nye juleminder for både store og små.

”Magien finder os, når vi er små. Og jeg husker tydeligt, da den fandt mig som ganske lille dreng, og hvordan jeg mærkede dens varme og kærlighed med alle lysene i mørket, julekalenderen i fjernsynet og når jeg, iført mit nystrøgede matrostøj, sang julen ind med kammeraterne i Københavns Drengekor. Julen er et forunderligt sted med plads til alle, som jeg holder utroligt meget af, og jeg elsker, når den her ubeskrivelige følelse fra barndommen opstår på ny år efter år. Det er dét eventyr og al julens magi, jeg nu, både som musiker, men også som far, ønsker at give videre,” fortæller Burhan G.

Sangerens helt egen julekalender-nyklassiker, ’Tinka’ fra 2017, er naturligvis med på spillelisten, og det samme gælder sange fra det platin-sælgende Burhan G julealbum, ’Et Barn Af Jul’, der efterhånden også er lyden af jul rundt om i mange danske hjem. Et album, der blander sangerens egne julehits med sælsomme fortolkninger af klassiske julehymner som ’Glade Jul’ og ’Der Er Noget i Luften’-og den nu over 30 årgamle, ’Nu Er Det Jul’ fra ”Nissebanden i Grønland”.

Burhan fortæller: Da jeg var dreng, sad jeg klinet til skærmen, aften efter aften, og håbede på at Nissebanden klarede den. Og nu, som voksen, forstår jeg hvordan musikken og julens særlige stemning spillede ind på mig dengang. ’Nu Er Det Jul’ er en af mange melodier, som jeg aldrig har kunne lægge fra mig. Den formår at bevæge sig fra det glade og uskyldige over i en eventyrlig melankoli. Den stemning genopliver vi til juleshowet sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

Juleshowet med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester kan opleves over hele landet i 2023, og bliver en magisk juleoplevelse for hele familien. En drøm, som har spiret længe hos den populære musiker, der næste år kan fejre 20-års jubilæum, som leverandør af pophits, platinsælgende albums og udsolgte koncerter.

”Da jeg som barn var med i Københavns Drengekor, stod jeg blandt alle mine kammerater og sang julen ind i de smukkeste sale. Allerede dengang, begyndte jeg at drømme om at stå deroppe forrest på scenen–med mit eget symfoniorkester. Så det er en ren lykke, når vi tager Danmarks Underholdningsorkester med ud på landets scener næste år’.