fbpx

Dansk Melodi Grand Prix & MGP

11. februar 2023 - 20:00


Stolt direktør

Arena Næstved kommer til at være et festligt midtpunkt for alle der holder af Melodi Grand Prix og MGP, og direktør Jakob Brixvold forsikrer, at der bliver fest i gaden.
-Der ligger et par års forarbejde i at få en begivenhed som denne i hus, siger han, og det er skønt at konstatere, at vi som venue nu er i en liga, hvor vi i et professionelt samarbejde med DR skal skabe to fantastiske events for publikum, kunstnere og hele den store produktion et Melodi Grand Prix består af.
Foto Julie Spuhr

Næstved er årets Melodi Grand Prix by 2023

-Hele kommunen trækker i festtøjet, siger borgmester Carsten Rasmussen, og hvis vi selv skal sige det, er Næstved det oplagte valg, for vi har udklækket to grandprix-vindere: Fra Næstved Musikskole sangerinde og skuespiller Flora Ofelia, som vandt børnenes MGP i 2015, og fra Næstved Ungdomsskole trommeslager Ihan Haydar, som har vundet Dansk Melodi Grandprix i 2012 og sørme også i 2022.

Til venstre borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen, i midten direktør i Arena Næstved ,Jakob Brixvold og til højre programansvarlig i DR, Erik Struve Hansen.
Foto Julie Spuhr

 

 

En stærk tradition fra DR

Dansk Melodi Grand Prix har 60 år på bagen, og ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Musik, Gustav Lützhøft, lægger vægt på at Melodi Grand Prix’et sammensættes af et bredt felt af kunstnere og musik som afspejler den danske kultur- og musikscene lige nu.
-Dansk Melodi Grand Prix samler os på tværs af generationer og smag, siger han. Derfor er det igen i år ambitionen at skabe et show, der bringer danskerne sammen, siger han.
De otte sange præsenteres i det nye år, ligesom værterne til showet meldes ud senere på efteråret.

Billetsalget begynder i november og både Melodi Grand Prix og MGP kan ses på DR1 og DRTV.
Foto Julie Spuhr