fbpx
HjemmesideHeader_1680x400px_DMGP

Dansk Melodi Grand Prix

11. februar 2023 - 20:00


Festen nærmer sig! De otte artister, der skal dyste om at repræsentere Danmark ved det internationale melodi grand prix, er offentliggjort, og du kan lytte til sangene på diverse musiktjenester.


Otte artister er klar

De otte artister er udvalgt, og det er en skøn blanding af musiske talenter med bred erfaring. Læs mere her.

Lørdag den 11. februar skal otte artister blive til tre, og her er det udelukkende seernes stemmer, der bestemmer hvilke tre sange, der skal spilles en ekstra gang i Arena Næstved.

Når vinderen blandt de sidste tre sange skal findes, deles stemmerne ligeligt mellem årets faglige jury og seerne. Alle stemmer vægter det samme, og den artist, der får flest stemmer, vinder Dansk Melodi Grand Prix og skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Liverpool, Storbritannien til maj.

Du kan også stemme gennem DR’s Grand Prix-app fra mandag den 6. februar til og med fredag den 10. februar.

Næstved er årets Melodi Grand Prix by 2023

Der er fuld gang i aktiviteterne for Næstved Kommunes borgere (og alle andre) rundt omkring i kommunen. Alle kan være med til folkefesten, hvad enten du har billet eller ej.

På Næstved Kommunes hjemmeside kan du finde gratis aktiviteter for dig og dine venner. Festen starter lige om lidt.

En stærk tradition fra DR

Dansk Melodi Grand Prix har 60 år på bagen, og ledende redaktionschef i DR Kultur, Debat og Musik, Gustav Lützhøft, lægger vægt på at Melodi Grand Prix’et sammensættes af et bredt felt af kunstnere og musik som afspejler den danske kultur- og musikscene lige nu.
-Dansk Melodi Grand Prix samler os på tværs af generationer og smag, siger han. Derfor er det igen i år ambitionen at skabe et show, der bringer danskerne sammen, siger han.
Foto Julie Spuhr

Oftest stillede spørgsmål

Offentlig transport. Fra Næstved station går bus 605 i retning af Arena Næstved. Stå af ved Gallemarksvej/Indre Vordingborgvej og gå de sidste 450 meter.

Parkering ved Arena Næstved er lige uden for døren, og er gratis.

Få billetter tilbage
Billetter kan købes drbillet.dk.

Priser
Tribune: 495 kr + gebyr
Gulv: 495 kr + gebyr
Få pladser med begrænset udsyn pga TV-produktion: 395 kr + gebyr

Det er Danmarks Radio der står for billetsalget via Ticketmaster. Vi
tager forbehold for eventuelle ændringer.