fbpx

D-A-D, A PRAYER FOR THE CROWD, LIVE 2021

08. maj 2021 - 20:00


-Al tvivl og alle overvejelser bliver skyllet væk, lige så snart musikken spiller. Og når man spiller godt, opstår magien, siger Jesper Binzer, forsanger i D-A-D.


Vælg din billet

Kun 500 billetter i salg. Vi forventer, at det bliver en siddende koncert.

VIP giver dig fri bar i VIP-område, siddeplads på de bedste pladser og derudover adgang til at sidde på balkonen med udsigt ud over hele arenaen. Du har gratis garderobe og egen indgang. Billetten koster 1460, kroner.

Standard A er en siddeplads på en af de allerforreste rækker, der er få billetter til salg. Den koster 560,- kroner + 30 kroner i gebyr.

Standard B er en siddeplads lidt længere bagud i rækkerne. Den koster 490,- kroner + 30 kroner i gebyr.

Der er gratis parkering lige ved døren. Garderobe på eget ansvar.

Praktisk info

Koncerten finder sted den 8. maj 2021, vi glæder os til at se jer! Billetkøbere får direkte besked om eventuelle restriktioner.

Koncerten afholdes efter de til enhver tid gældende restriktioner. Det vil sige, at det formodentlig bliver en siddende koncert med unummererede pladser, hvor publikum placeres i sektioner afhængig af hvilken billettype man har købt. Der er god plads mellem stolerækkerne og der vil være en tom stol mellem hvert selskab, som ikke kender hinanden.

Kom i god tid, I bliver guidet ind på plads, efterhånden som I ankommer, og fortæl os i døren, hvis I er mange der gerne vil sidde sammen.

Vi opfordrer alle vores gæster til at holde mindst en meters afstand og i øvrigt bruge løs af det sprit, som er placeret overalt i Arena Næstved. Vi beder jer også om at benytte Smittestop-appen og naturligvis blive hjemme, hvis I føler jer syge.

Vi er mange på arbejde til at sørge for at alt foregår efter bogen, I skal blot have mundbind på, når I ankommer, bevæger jer rundt og når I forlader Arena Næstved.
Vi åbner dørene klokken 19.

-Jeg kan godt forstå, at folk i disse tider kan være ængstelige for at køre langt væk til store byer for at høre koncerter. Derfor bringer vi ud denne gang!, fortæller D-A-D-forsanger Jesper Binzer.