fbpx

D-A-D, A PRAYER FOR THE CROWD, LIVE 2021

12. marts 2021 - 20:00


-Al tvivl og alle overvejelser bliver skyllet væk, lige så snart musikken spiller. Og når man spiller godt, opstår magien, også for 500 siddende mennesker, siger Jesper Binzer, forsanger i D-A-D.


Vælg billet

Standard A er en siddeplads på en af de allerforreste rækker, der er få billetter til salg. Den koster 560,- kroner + 30 kroner i gebyr.

Standard B er en siddeplads lidt længere bagud i rækkerne. Den koster 490,- kroner + 30 kroner i gebyr.

Der er gratis parkering lige ved døren. Garderobe på eget ansvar.

VIP giver dig fri bar i VIP-område, siddeplads på de bedste pladser og derudover adgang til at sidde på balkonen med udsigt ud over hele arenaen. Du har gratis garderobe og egen indgang. Billetten koster 1460,- kroner.

 

Middag før rock

Start aftenen med en lækker middag, vælg mellem to eller tre retter:

Forret: Lakserilette af varmrøget laks, wasabi, ristet sesam, lime og krydderurter

Hovedret: Rosastegte kalv med små ristede timiankartofler og rødvinsauce, bagte rødder med urtepesto og ristede mandler. Brød og smør

Dessert: Æblecrumble med ristede hasselnødder og cremefraise

2 retter 310 kroner + gebyr 10 kroner
3 retter 380 kroner + gebyr 10 kroner

Almindeligt udvalg af drikkevarer. Vi spiser klokken 18 og følger jer ned til koncerten i arenaen efter middagen.

Praktisk info

Koncerten er rykket til den fredag den 12. marts 2021 på grund af omstændighederne vedr. Covid-19 og de seneste restriktioner. Vi er lige så ærgerlige som jer, og siger tak for jeres tålmodighed. Vi glæder os til at se jer! Billetkøbere får direkte besked.

Koncerten afholdes efter de til enhver tid gældende restriktioner. Det vil sige, det er en siddende koncert med unummererede pladser, hvor publikum placeres i sektioner afhængig af hvilken billettype man har købt. Der er god plads mellem stolerækkerne og der vil være en tom stol mellem hvert selskab, som ikke kender hinanden.

Kom i god tid, I bliver guidet ind på plads, efterhånden som I ankommer, og fortæl os i døren, hvis I er mange der gerne vil sidde sammen.

Vi opfordrer alle vores gæster til at holde mindst en meters afstand og i øvrigt bruge løs af det sprit, som er placeret overalt i Arena Næstved. Vi beder jer også om at benytte Smittestop-appen og naturligvis blive hjemme, hvis I føler jer syge.

Vi er mange på arbejde til at sørge for at alt foregår efter bogen, I skal blot have mundbind på når I ankommer, bevæger jer rundt og når I forlader Arena Næstved.
Vi åbner dørene klokken 19 og baren er åben til klokken 22.

-Jeg kan godt forstå, at folk i disse tider kan være ængstelige for at køre langt væk til store byer for at høre koncerter. Derfor bringer vi ud denne gang!, fortæller D-A-D-forsanger Jesper Binzer.