fbpx

Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester

05. december 2020 - 20:00


Burhan G er jul med jul på, og Danmarks Underholdningsorkester fuldender oplevelsen for hele familien. Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han inviterer dig og dine kære ind i varmen.


Billettyper

Standard A nummererede siddepladser 485 kroner + gebyr 30 kroner

Standard B nummererede siddepladser 385  kroner + gebyr 30 kroner

Bag om Burhan G

Er du nysgerrig på hvem Burhan G er, kan du læse vores interview med ham fra magasinet Øjeblik. Vi talte med ham om hans skolegang, hans ærlighed og hans begejstring for jul.

Magasinet Øjeblik

Burhan G synger til dit hjerte

Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen:

Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både Tinka og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne, fortæller Burhan G.

Sidste år blev Det Store Juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester en mindeværdig succes. Lad os gå julen i møde med en dejlig oplevelse sammen. Og husk: Anden gang = tradition! God jul.