fbpx
Kem 4

BOXING ROYALE – Gloves Up Næstved

07. oktober 2023 - 19:00


BOXING ROYALE

🌟 Gloves Up Næstved 🌟

Oplev intens bokse-action, der får pulsen til at stige og publikum til at brøle!
Tag med til en adrenalinfyldt aften med boksekampe i  international topklasse! Oplev bokseaction i verdensklasse til Boxing Royale, når professionel boksning vender tilbage til Næstved efter 23 års fravær!
Til Boxing Royale får du hele 7 kampe på én aften, og de danske boksere får modstand fra både Sydafrika, Italien, Sverige og Marokko.

At se boksning live er en helt unik oplevelse, der skiller sig meget ud fra den traditionelle sportsoplevelse. Når to direkte modstandere står ansigt til ansigt i ringen, frembringer det stærke følelser hos både tilskuere og deltagere. Denne intimitet blandt to modstandere tillader os som tilskuere at føle kraften bag hvert slag fra de tunge boksehandsker.
I boksning smelter fysisk styrke og taktisk snilde sammen i en voldsom symfoni af bevægelser, og når kampen først går i gang kan man ikke undgå at blive draget af intensiteten.

Kem Ljungquist kæmper for at nå den absolutte verdenstop, og d. 7. oktober kan han tage det næste skridt! Efter at have sparret med legender som Tyson Fury og Anthony Joshua er han nemlig klar til at forsvare sin IBF International Sværvægtstitel mod sydafrikanske Johnny Muller!

Det bliver den ultimative bokseoplevelse! Boxing Royale bliver spækket med boksning i topklasse, højt teknisk niveau og flyvende knytnæver!
D. 7/10 bliver en aften du ikke må gå glip af – uanset om du er bokseentusiast eller bare trænger til en spændende aften med gutterne!
Så tag dine venner eller kolleger med, og mærk suset, når knytnæverne flyver, og se hvem der træder ud som sejrherre til Boxing Royale!

Boxing Royale præsenteres I samarbejde med Team Ljungquist.

 

UNDERCARDS

Aftenen byder også på en række undercards, inkl. 4 titelkampe, som vi offentliggører løbende!

Efter fire års pause er Abdul Khatttab klar til at gøre sit store comeback i Arena Næstved mod Melvin Wassing! Den 30-årige Abdul skal bokse sin kamp nummer 23. De første 22 kampe, har budt på 18 sejre, 3 nederlag og en enkelt uafgjort, og vi forventer en spændende kamp i ringen!

Derudover træder den tidligere Europamester Anthony Yigit, som også har bokset om VM titlen, ind i ringen, når han skal bokse mod sydafrikanske David Rajuili.
Det bliver en aften med internationalt niveau, og gæsterne til boksebraget kommer til at opleve en teknisk og strategisk bokser på meget højt niveau.

 

Der bliver iskold afregning den 7. oktober i Arena Næstved, når det danske stortalent Emil Lindebjerg Kot møder italienske Luca De Loreto. Kot fra Korsør får mulighed for at sætte italienske Luca Di Loreto på plads i bokseringen.

Ambitionen er i hvert fald give italieneren kamp til stregen, efter han i maj slog danske Jacob Porsgaard.

Det bliver på mange måder stort d. 7/10. Og når 210cm høje Thomas Vinther træder i ringen bliver det bestemt ikke mindre! Thomas er tidligere Dansk mester & Sjællands Mester i Supersværvægt hos amatørerne, og qua hans stil, højde og rækkevidde, bliver han en stor mundfuld at skulle op imod!

Når Michael Nielsen træder ind i ringen er der 6 omgange til at tage sejeren. Nielsen og marokkanske Mohamed Zouaki tørner sammen i en kamp, i Super Bantamvægtklassen, og det er et stort skridt op for Nielsen, som ellers vandt en sikker kamp på point sidst han var i aktion.
Zouaki går meget fremad, så der er lagt op til en spændende og underholdende kamp, hvor Nielsen helt sikkert skal kæmpe hårdt for den danske ære.

Der er klasse-boksning på programmet, når den tidligere dobbelte U-17 og U-15 EM-guldvinder Mahdi Jallaw bokser går i ringen. Jallaw er den mest vindende danske bokser på den internationale scene i ungdomsrækkerne. Han får solid modstand fra Mikheil Gabinashvili, en rutineret journeyman med hele 52 professionelle kampe under bæltet.

Man skal aldrig gå ned på godt kød, kartofler og sovs inden boksning – derfor er det muligt at tilkøbe en buffet. Så skal du heller ikke frygte at gå sulten hjem!

Buffeten består af:
– Kalveculotte stegt med smør & urter
– Marinerede kyllingebryst
– Ovnstegte kartofler med smør & havsalt
– Cremede flødekartofler med porre & hvidløg
– Broccolisalat med blandt andet æble & peanuts
– Sky-sauce