fbpx

Basketball landskamp herrer

24. februar 2022 - 19:00


Danmark er pisket til sejr, når de danske herrer møder Norge i første hjemmekamp på den nye officielle hjemmebane i Arena Næstved. Kom og hep!


Norske fans

Velkommen til fans fra Norge. Vi har sørget for at I kan sidde sammen.

Norske fans kan sidde sammen på tribune I. Billetter her:

Billetter til norsk fanzone

Billettyper

En almindelig god plads på tribunerne koster 150 kroner for en voksen og 75 kroner for et barn til og med 15 år + gebyr.

Courtside billetter koster 250 kroner for en voksen, 125 kroner for et barn til og med 15 år + gebyr.
Vi afventer coronaestriktioner  vedr afstand til spillerne på banen. Hold øje med vores Facebookside, ligesom vi skriver det her, når/hvis courtsidebilletter kommer i salg.

Alle pladser er nummererede.

Bliv mæt før kampen

Du kan få stillet den lille sult og den lidt strørre sult før kampen. Vi spiser klokken 17.30, og vender tilbage med mere info om menu.

Kampmenu er to retters middag til 290 kroner per person + gebyr.

Tapasbræt serveres  lidt mere uformelt til stående gæster i vores spiseområde. Det koster 190 kroner + gebyr.

I bliver fulgt til jeres reserverede pladser kort før kampstart.

Praktisk info

Dette skal du vide, før du køber billet

Der må ikke medbringes mad, flasker og gashorn samt skarpe genstande og våben i arenaen. Ej heller fyrværkeri eller konfettikanoner. Visitation ved indgangen kan forekomme.
Bemærk, at hvis du er kørestolsbruger, er adgang for eventuel hjælper uden beregning, og køb af billet online giver os en information om, at vi skal sørge for plads til dig i arenaen, samt sikre adgangsforholdene til hallen.
Vi gør opmærksom på, at forsinkelser i det planlagte kampprogram kan forekomme, og at vi bestræber os på at afholde eventet efter de planlagte tider. Dog kan forskellige uforudsete forhold spille ind på kampdagen, og vi vil informere herom.
Aldersgrænse for børnebilletter er til & med 15 år.
Danmarks Basketball Forbund

Danmark skal vinde

Det danske herrelandshold i basketball skal kæmpe om videre avancement i EM-prækvalifikationens 1. runde, hvor modstanderne denne aften er Norge. Dørene åbner klokken 18, kampstart klokken 19.

Efter nederlag i første kamp mod Kosovo, skal Danmark simpelthen vinde over Norge for at have en realistisk mulighed for at snuppe gruppens førsteplads eller blive bedste toer.
Til kampen forventes det, at flere af de etablerede spillere vil være tilbage på holdet. Både Jonas Zohore og Kevin Larsen var ude senest mod Kosovo pga. sygdom, og de forventes at være en del af holdet mod Norge, hvilket vil forbedre de danske muligheder for sejr.

De kommende kampe mod Norge og Kosovo bliver sportslige udfordringer – især med tanke på, at det er et hold i en opbyggende fase. Men det er samtidig en mulighed for at vise sportsdanmark, hvad vi kan i dansk basketball. Efter seneste kvalifikation har den danske befolkning fået øjnene op for sporten, som stadig har til gode at få sit store gennembrud i Danmark, men nu må siges at være godt på vej til at blive en central sport i det danske landskab.
Især omkring landskampene på dansk grund viser sporten sit kæmpe potentiale, hvor der er fest, farver og fremragende stemning hver gang.

Vi indretter igen hallen i røde og hvide farver til de kommende landskampe mod Norge og Kosovo. Vi inviterer danserne, maskotter og toastmasteren. Underholder publikum med sjove konkurrencer og festlige indslag. Så #BasketDanmark, kig indenfor i varmen og få en hyggelig eftermiddag i sportens og underholdningens tegn.

Nu gælder det i første omgang Kosovo og Norge i en gruppe, hvor kun førstepladsen og den bedste toer i de fire grupper går videre til 2. runde.