fbpx

BASKETBALL LANDSKAMP DANMARK – NORGE

23. februar 2023 - 19:00


Oven på de seneste sejre mod Norge og Kosovo er Danmark nu videre til 2. runde af EM præ-kvalifikationen. Kom og hep på Danmark, når de d. 23. februar igen møder Norge i Arena Næstved.


Billettyper

En almindelig god plads på tribunerne koster 150 kroner for en voksen og 95 kroner for et barn til og med 15 år + gebyr.

Courtside billetter koster 270 kroner for en voksen, 145 kroner for et barn til og med 15 år + gebyr.

Alle pladser er nummererede.

Fans fra Norge

Velkommen til fans fra Norge. Vi har sørget for at I kan sidde sammen.

Fans fra Norge kan sidde sammen på tribune I. Billetter finder du her:

Billetter til Norges fanzone

 

Praktisk info

Dette skal du vide, før du køber billet

Der må ikke medbringes mad, flasker og gashorn samt skarpe genstande og våben i arenaen. Ej heller fyrværkeri eller konfettikanoner. Visitation ved indgangen kan forekomme.
Bemærk, at hvis du er kørestolsbruger, er adgang for eventuel hjælper uden beregning, og køb af billet online giver os en information om, at vi skal sørge for plads til dig i arenaen, samt sikre adgangsforholdene til hallen.
Vi gør opmærksom på, at forsinkelser i det planlagte kampprogram kan forekomme, og at vi bestræber os på at afholde eventet efter de planlagte tider. Dog kan forskellige uforudsete forhold spille ind på kampdagen, og vi vil informere herom.
Aldersgrænse for børnebilletter er til & med 15 år.
Danmarks Basketball Forbund

Vi går efter sejren

Det danske herrelandshold i basketball skal kæmpe om videre avancement i EM-prækvalifikationens 2. runde, hvor modstanderne denne aften er Norge. Dørene åbner klokken 18, kampstart er klokken 19.

Danmark vandt mod Norge og Kosovo i første runde af præ-kvalifikationen, og de sportslige udfordringer bliver bestemt ikke mindre her i 2. runde, hvor modstanderne hedder Norge, Nordmakedonien og Slovakiet. Nu får landsholdet chancen for at vise hele sportsdanmark hvad dansk basketball kan. Efter sidste kvalifikation har befolkningen i den grad fået øjnene op for sporten, som bygger op til sit store gennembrud som en central sport.
Især omkring landskampene på hjemmebane viser basketball sit kæmpe potentiale, med fest, farver og fremragende stemning hver eneste gang.

Vi skaber den perfekte ramme om landskampene, når vi indretter den officielle hjemmebane i Arena Næstved i røde og hvide farver, tilsætter dansere, maskotter og toastmaster samt underholder med sjove konkurrencer og festlige indslag. Så #BasketDanmark – kom og vær med til en sjov og energisk landskamp af højt sportsligt niveau med garanti for god underholdning.