fbpx

Awesome Post Party

15. marts 2024 - 19:00


Vær med, når DJ Tue Truck og bandet Fistful of Dollars spiller op til en vaskeægte amerikansk folkefest, med alt det bedste fra drømmenes land!

Sving din makker, fyld jer med amerikanske favoritter og lad for en enkelt aften alting være alt for meget. Vi skal fejre, at vi skabte historie i Næstved. Vi skal fejre, at vi stod sammen om det. Vi skal lade inspirationen fra arenaen forplante sig helt ned i storetåen, når vi sammen starter en bevægelse af holdbare forandringer i hal et!

Efterfesten bliver en skøn amerikansk fest, med folkestemning, lækkert street food, livemusik, DJ – og selvfølgelig masser af røde, blå og hvide bannere.
De første to timer af Efterfesten serveres amerikanske klassikere som BBQ Ribs, Mac ‘n’ Cheese, Chicken Wings, Corn on the Cob, Coleslaw, Sweet potatoes/yams – og selvfølgelig apple pie.
Alt dette serveres som buffet ad libitum de første 2 timer af festen. Dette er inkluderet i prisen.

OBS: Der er begrænset med pladser, så hvis du vil med opfordrer vi til at købe din billet allerede nu!

Fistful of Dollars

Bandet der hedder Fistful of Dollars, har spillet folk og country længe inden Beyonce kastede sin kærlighed over genren. Hvis de ser bekendte ud, er det fordi bandet har udgivet fire albums og har spillet sammen med blandt andre Tamra Rosanes og Ivan Pedersen.

De har optrådt på utallige danske spillesteder og festivaler, og I 2024 udsendte de singlen ”Without Your Love”.

Billetter og adgang

Har du en VIP eller Kat. A Exclusive – billet, får du automatisk gratis adgang til vores fantastiske Efterfest.

Billetter til Efterfesten kan købes separat lige her.

OBS: En billet til vores Awesome Post Party inkluderer ikke entré til An Evening with President Obama.