fbpx
arena header ny

Arena Night: BLÆST + AKSGLÆDE + PIL

21. april 2023 - 20:00


En aften med tre navne som dominerer den danske popscene. Du får tre koncerter på én aften, krydret med visual effects, DJ og naturligvis fuld bandkonstellation.


En eksklusiv oplevelse

Arena Night er en eksklusiv oplevelse, som du ikke finder andre steder.

Du får tre koncerter på én aften, de medbringer bands, visual effects, DJ og feststemning

En almindelig billet til ståplads på gulvet koster 280 kroner + gebyr.

Køb et bord (+ billet)

Det er fedt at have et bord at mødes ved i løbet af aftenen.

Køb et bord til fire personer over 18 år og få en flaske Nohrlund, en kande fadøl, fire shotsrør og chips, så I har et sted at mødes.

Bord til fire koster i alt 580 kroner + 10 kroner i gebyr. Derudover skal du have en almindelig billet til 280 kroner + gebyr.

Bemærk: Da der er alkohol ved bordene er her kun adgang for personer over 18 år.

Har du allerede købt billetter, men ønsker et bord, så kan du bestille det her.

Godt at vide før koncerten

Vær klar med din billet og billedlegitimation ved indgangen (pas eller kørekort).  Alle over 18 år får armbånd på, så det er let for barpersonalet at se, hvem der må købe og nyde alkohol.

Der er visitation ved indgangen. Der må ikke medbringes alkohol eller store tasker og jakker i salen, brug i stedet garderoben.

Dørene åbner klokken 19, første koncert starter klokken 20. Vi forventer at den sidste kunstner forlader scenen cirka klokken 23.45.

Det er ikke tilladt at medbringe følgende effekter:
Mad og drikke i enhver form, professionelt optageudstyr, laserpenne, pyro, konfetti og creperuller, store flag og skilte, våbenlignende genstande og lattergaspatroner.
Sikkerhedspersonalet kan til enhver tid afvise/bortvise personer i Arena Næstved hvis gæsten er påvirket af stoffer, optræder truende eller til gene for andre.