fbpx
FacebookSlider_820x312px_Matthesen

Anders Matthesen, ekstra-ekstra-show

17. juni 2023 - 20:00


JOKES - fra en hvid straight mand. Anders Matthesen kommer igen-igen med sit stand-up som vi kender det – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Kom i god tid og vælg din plads i salen. Vi åbner dørene kl. 19


Den helt store kæmpe "griner"

Jeg tror vi alle sammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og møde mit elskede livepublikum. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.

Gør jer klar … Også dette show bliver optur!

Start aftenen med en tapas

Klokken 18 anretter vi en let tapas med pølse og ost, så I kan varme lattermusklerne op før Anders Matthesen går på scenen.

Tapas koster 240 kroner + gebyr, køb den her

Tapasanretning
• Lufttørret skinke
• 1 slags pølse
• Lakserilette m. krydderurtesalat
• Kartofler vendt i pesto
• 1 slags ost
• Oliven
• Nødder
• Syltet tilbehør
• Pesto & aioli
• Friskbagt brød

Billetter - vælg mellem A & B

Du kan sidde forrest eller midt for scenen hvis du har en A-billet. Den koster 380 kroner + gebyr.

Har du en B-billet får du plads bagerst i salen, lidt længere fra scenen. Den koster 335 kroner + gebyr.

Arenapakken er for dig, der nyder at få det hele serveret. Her kan du nyde en Tapasanretning før showet, og plads i salen i kategori A. 1 snacks, 4 drikkevarer (vin, øl, vand) og gratis garderobe, er med i prisen. Vi reserverer pladser til spisende gæster, så I kan nyde jeres mad i ro og mag.
Arenapakke-A (med A-billet) koster 760 kroner + gebyr
Arenapakke-B (med B-billet) koster 715 kroner + gebyr

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Det nye stand-up materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet udviklet og finjusteret hvor bunker af nye jokes og bits er kommet til undervejs. Kun de bedste har overlevet og ser nu dagens lys i færdig form på Matthesens nye turné.

Du kan komme i rigtig Anden-stemning, ved at lytte til Anders Matthesens klart anbefalelsesværdige podcast – Den Hvide Væg.