Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

World Cup Kettlebell

Internationale stjerner på besøg

[arrangementet gennemføres jf myndighedernes anbefalinger om coronavirus. Læs mere]  –

Anden afdeling (stage 2) af World Cup Kettlebell foregår i Arena Næstved. Atleter fra otte lande deltager og der dystes i de klassiske løft long-cycle (sving og stød) biathlon (stød og træk) og snatch, som er træk.
Alle er velkomne til at komme og kigge, det er gratis.

I kettlebell bruger man kroppen til det, den er skabt til. Løft og træk som giver udholdenhed, styrke og kondition.

Professionelle
Ved denne konkurrence forventes deltagere fra otte nationer; Rusland, Polen, Ukraine, Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Frankrig. Omkring 40 deltagere vil det blive til i alt heriblandt vil der være flere af sportens aller bedste atleter. Seks af atleterne har sat verdensrekorder, som aldrig er blevet slået.

Ny sport i vækst
Sporten har eksisteret i Danmark i ni år og har i dag ni klubber rundt om i landet med omkring 200 medlemmer.
Sydsjællands Kettlebell Club er Danmarks første klub, med en aldersspredning på fra 13 til 50+, og har den ene af kun to af Danmarks professionelle atleter i klubben. Kettelbell er en sport i hastig vækst, og Sydsjællands Kettelbell Club rådgiver en del andre klubber i opstart og træningsmetoder. I 2020 rejser klubben til internationale stævner i blandet andet Letland, Sankt Petersborg og Paris.

Sydsjælland Kettlebell Club afholder EM for U15 & U18 samt World cup & Grand Prix stage 4 fra den 24. til den 27. juni i Arena Næstved.

Detaljer

Dato:
7. marts
Tidspunkt:
8:00 - 17:00