Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Scarlet Pleasure + support: Pastell

Arena Næstved inviterer til kæmpe popfest med Scarlet Pleasure!

Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år både hittet med singler, album og EP’er, men har også markeret sig, som et af landets største live navne. Her er alt fra Orange Scene til Grøn Koncert blevet indtaget, samt en række udsolgte Danmarksturnéer.

Med de lette toner, som flyder gennem rummet, og som giver en lyst til at bryde ud i dans, har de vist sig som et særdeles stærkt liveband.

Deres mange hits bygger på en blanding af det lette 80’er pop, 90’erne r&b og et hint af tropisk bas, som sammen danner den velkendte popfest, som kendetegner Scarlet Pleasure.

Du kender allerede hits som ’Good together’, ’Deja Vu’ og ’Limbo’, som alle har været på toppen af flere Spotifylister, men også P3s uundgåelige. I efteråret 2017 modtog de hele to DMA priser for Årets Danske Hit og Årets Danske Gruppe. Glæd dig til at høre Emil Goll på vokal, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på bas

Deres koncerter er især kendt for den stærke vokal, deres enorme energi, samt den fest som altid følger med deres optræden. Denne egenskab har givet dem anmeldelser som: ”Efter fire nye numre, der fik varmet publikum godt op, eksploderede Musikhusets største sal i dans med “Heat”. Sad man stadig i sit bløde, røde sæde, skulle man skamme sig.”  – Chris Johansen, Gaffa

 

Dørene åbner kl. 19:30

Detaljer

Dato:
20. oktober 2018
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
Pris:
DKK 290

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk