Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Rasmus Seebach + support: Hjalmer

Oplev Rasmus Seebach + support: Hjalmer i Arena Næstved!

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er Danmarks ubetinget største artist, og har med sine 4 studiealbums opnået større succes end nogen anden på den danske popscene. Rasmus Seebach har vundet utallige priser, og vigtigst af alt har han, med sine dansksprogede popsange, fået en plads i enhver danskers hjerte.

Som liveartist, er hans shows kendt for, at være både spektakulære, kreative og helt uden sidestykke. Rasmus gør sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang han går på scenen.

Support:
Kunstner Hjalmer Larsen fik gennembrud i 2017 med singlen ‘Hjem til en anden’, og har siden lavet flere hits! En musiker som vil give dig uspolerede og charmerende sange om ungdommen og nattelivet. Gaffa sagde om ham: ”Der er en uspoleret og uskyldig charme over ham, mens hans blik samtidig fortæller om en gavtyv, som sikkert har knust et par hjerter på sine ture ud i ungdommens natteliv.”

Glæd jer til den 18. august!
Dørene åbner 19.00
Vil du fuldende din aften?
Så afholder vi Showmiddag, som vil blive serveret i festlige rammer hvor menuen vil indeholde kokkens humør og kreativitet med årstidens råvarer. Prisen er 199,-  og kan købes gennem linket her.

Din showmenu gælder kun, hvis du har billet til koncerten, og på aftenen skal du medbringe begge billetter, som vil blive scannet ved indgangen.

Husk! Showmenuen starter to timer før koncertstart, og du har direkte adgang fra middagen og ind til koncerten. Dørene til showmenuen åbner kl. 18:30

Detaljer

Dato:
18. august
Tidspunkt:
20:30
Pris:
DKK 350 - DKK 590
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk