Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Næstved Synger

Fællessang – når vi kan mødes igen.

Danskerne synger sammen som aldrig før. Fællessangprojektet ALSANG 2020 får nu en helt ny aktuel berettigelse, når vi inviterer til fællessang i Arena Næstved den 1. september.
400 kormedlemmer står bag os i fællessangen ledet af Rasmus Skov Borring, og sikrer vellyd og fylde, når tusinder af os møder op for at synge sammen. Kom og få et sus i kroppen sammen med elever fra gymnasiets musiklinje, dygtige sangere og alle dine naboer.

Alberte Winding Duo optræder, og vi glæder os til at høre din stemme i det kæmpe kor.
ALSANG 2020 foregår over hele landet den 1. september, og som mange ved, skulle det have løbet af stablen den 4. maj, som en hyldest af friheden og en fejring af 75 året for befrielsen.

Tirsdag den 1. september er ikke et tilfældigt valg. På denne dato for 80 år siden sang mere end 700.000 danskere sammen overalt i Danmark. 2. Verdenskrig havde varet et år, og danskerne mødte op i Fælledparken, i Frederiksberg Have i København, ja, overalt i landet mødtes de for at synge.

Og efter et forår som blev anderledes end vi havde fantasi til at forestille os, ved vi, hvor stort et behov vi har for at samle os igen. Om sang, om fællesskab, om frihed til at mødes med al den gåsehud der følger med når vi er mange. Det glæder vi os til at opleve sammen med jer.

Projektet er realiseret med støtte fra ALSANG 2020, Nordea-fonden og Næstved Kommune.

Detaljer

Dato:
1. september
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
DKK80,00
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Næstved Musikskole
ALSANG 2020
Arena Næstved

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk