Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Næstved Messen

[arrangementet gennemføres jf myndighedernes anbefalinger om coronavirus. Læs mere] – Arena Næstved slår dørene op for den populære Næstved Messen ’Nyt til Bolig & Familie’, hvor Næstvedegnens erhvervsdrivende præsenterer deres virksomhed, produkter, nyheder og serviceydelser til huset, haven og familien.

Opdateret: Den traditionsrige messe forventes at tiltrække 4-5000 glade messegæster over de to dage, vi sikrer at myndighedernes anbefalede grænse på max. 1000 tilstedeværende efterleves.

Her præsenterer lokale erhvervsdrivende og offentlige virksomheder, over to spændende og underholdende dage, deres produkter, nyheder og serviceydelser.

Der er lidt for enhver smag på messen, hvor udstillerne giver råd og inspiration til huset, haven, familien, personlig pleje og byder på diverse lækkerier til ganen.

’Nyt til Bolig & Familie’ i Næstved er mere end en årlig begivenhed, hvor de lokale kommer på grund af udstillernes attraktive messetilbud. Messen er blevet et samlingspunkt, hvor de lokale mødes og får en snak over en kop kaffe.

For yderligere oplysninger om Næstved Messen og bookning at stand venligst send mail til salg@danmesser.dk – Du kan også læse mere på danmesser.dk

Detaljer

Start:
7. marts kl. 10:00
Slut:
8. marts kl. 16:00
Begivenhed Kategori: