Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Mads Langer Twenty Twenty Tour + Support

MADS LANGERS TWENTY TWENTY TOUR

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019.

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet.”

Det er bare musikken og os
Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere.
“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Yderligere vil der senere offentliggøres et supportnavn.

OBS: Billetter købt til den tidligere annoncerede dato 8. februar, er stadig gældende til koncerten den 21. marts.

Fire veninder om et bord
Vi skaber en hyggelig festivalstemning i Arena Næstved, og er I fire, kan I få personlig betjening ved jeres eget bord under koncerten. Giv os besked når I ankommer, så finder vi et bord til jer. Det kræver blot almindelig standardbillet.

Indgang for de yngste ti minutter før
Vi åbner dørene lidt før for de unge under 18. Det skal altid være en tryg og rolig oplevelse at gå til koncert, og ved at sluse de yngste ind lidt før, gør vi hvad vi kan, for at give de unge en rigtig god koncertoplevelse.

Vil du spise før koncerten?
Vi har sammensat en lækker menu, som vi serverer klokken 18. På buffeten er der rosastegt kalveculotte serveret koldt med nøddepesto og balsamicosyltede løg, kylling stegt med krydderurter og hvidløg, granatæblesalat, sprøde salater og små nye kartofler vendt med grønne bønner og masser af friske krydderurter. Derudover hjemmebagt brød og hummus. Incl. kaffe efter maden

Pris pr. person 310 kr. + gebyr

Vælg mellem to billettyper:

Standard stående: 320,- + gebyr

Full Treat balkon: 870,- + gebyr
Full Treat billetten indeholder: Buffet inden koncert, balkonplads samt fri øl/vand/vin under koncerten.

Detaljer

Dato:
21. marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 320 – DKK 870
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk