Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Mads Langer Twenty Twenty Tour + Support

OBS – NY DATO!

Da Mads Langers udgivelses- og turnéplaner for Danmark og Tyskland har ændret sig, har vi i samråd med hans management besluttet at flytte koncerten til lørdag d. 21. marts 2020, og får således glæden af et nyt stærkt album. Såfremt man ønsker sin billet refunderet, bedes man henvende sig til info@arenanaestved.dk indenfor 14 dage, og ellers benytter man blot sin eksisterende billet til adgang d. 21. marts. Vi beklager de udfordringer datoændringen måtte medføre, og ser frem til at kunne præsentere Mads Langer i stærkeste line-up til marts.

Billetter købt til den 8. februar, er stadig gældende til den 21. marts.

FORÅR 2020

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart.

 

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”

 

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.

Yderligere vil der senere offentliggøres et supportnavn.

Billetpriser:

Standard stående: 320,-

Full Treat balkon: 870,-

(Full Treat billetten indeholder: Buffet inden koncert, balkonplads samt blød bar under koncerten).

  • ovenstående priser er ekskl. gebyr

Detaljer

Dato:
21. marts 2020
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 320 - DKK 870
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk