Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Mads Langer

MADS LANGERS TWENTY TWENTY TOUR

Vi glæder os til at tage i mod Mads Langer i Arena Næstved til november. Vi får det bedste af det bedste, når han tager sin guitar, sin skønne stemme, sit nærvær og sine fængende tekster og træder op på scenen foran alle os, der har ventet så længe.

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet.”

OBS: Billetter købt til den tidligere annoncerede dato 21, marts, er stadig gældende til koncerten lørdag den 7. november.
Mads Langers turnéplaner har ændret sig i foråret 2020 på grund af COVID 19, og vi har derfor, i samråd med Mads Langers management, besluttet at flytte koncerten til november.

Fire veninder om et bord
Vi skaber en hyggelig festivalstemning i Arena Næstved, og er I fire, kan I få personlig betjening ved jeres eget bord under koncerten. Giv os besked når I ankommer, så finder vi et bord til jer. Det kræver blot almindelig standardbillet.

Indgang for de yngste ti minutter før
Vi åbner dørene lidt før for de unge under 18. Det skal altid være en tryg og rolig oplevelse at gå til koncert, og ved at sluse de yngste ind lidt før, gør vi hvad vi kan, for at give de unge en rigtig god koncertoplevelse.

Vil du spise før koncerten?
Vi har sammensat en lækker menu, som vi serverer klokken 18. På buffeten er der rosastegt kalveculotte serveret koldt med nøddepesto og balsamicosyltede løg, kylling stegt med krydderurter og hvidløg, granatæblesalat, sprøde salater og små nye kartofler vendt med grønne bønner og masser af friske krydderurter. Derudover hjemmebagt brød og hummus. Incl. kaffe efter maden

Pris pr. person 310 kr. + gebyr

Vælg mellem to billettyper:

Standard stående: 320,- + gebyr

Full Treat balkon: 870,- + gebyr
Full Treat billetten indeholder: Buffet inden koncert, balkonplads samt fri øl/vand/vin under koncerten.

Detaljer

Dato:
7. november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 320 – DKK 870
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk