Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Lyset over Skagen

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen: Nypremiere – Lyset over Skagen 2019

 

Næstved har en stolt tradition for flotte teaterstykker og musicals for hele byen, som føres videre, når Arena Næstved og Næstved Teater nu indleder et nyt samarbejde om større scenekunstopsætninger i arenaen. Den første fælles opsætning er en af Danmarks største musicals.

Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden. Vi møder en række af de mest markante malere fra perioden, hvor især malerne P.S. Krøyer og hans ven – og konkurrent – Michael Ancher, samt deres respektive hustruer, Marie Krøyer og Anna Ancher står centralt.

Mens ægteparret Ancher lever sammen i et stærkt kærligheds- og arbejdsfællesskab, udvikles med tiden en dyb afgrund mellem ægteparret Krøyer. Han lider af svære psykiske problemer, hvilket får hende til at drages mod den svenske komponist Hugo Alfvén. De forelsker sig i hinanden, og snart er ikke bare Krøyers ægteskab, men hele kunstnerlivet i Skagen truet.

Blandt de medvirkende er Tomas Ambt Kofod, Silke Biranell, Jesper Lundgaard og Nicoline Siff Møller.

Forestillingen kommer til Næstved d. 5.10.2019.

Billetter fås i forskellige prisklasser samt med ungdoms-, gruppe- og abonnementsrabat

Detaljer

Dato:
5. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 410 - DKK 490
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk