Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lars Lilholt og Back To Back

Oplev Lars Lilholt, Storyteller og Back to Back på samme aften.

Lars Lilholt´s Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.  I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet. Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018.

Efter nogle fantastiske jubilæumskoncerter i 2017, er der slet ikke noget der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen til sommer.

Publikum har givet en opbakning så stor, at bandet føler de aldrig har været bedre live. Koncerterne har aldrig været så virile og nærværende, og de har aldrig stået på en scene med så meget overskud og spilleglæde. Vi snakker sange fra en periode på 30 år der stadig elskes og beundres, så der er da ingen grund til at lukke for festen.

Denne aften opleves koncerterne i to afdelinger, først til en fuld koncert á 2 sæt med Lars Lilholt, hvor publikum har nummererede pladser (fremgår af billet). Dernæst spiller Back To Back til fest og dans i en sal med unummererede ståpladser.

Dørene åbner: 19:30

 

 

Detaljer

Dato:
13. oktober 2018
Tidspunkt:
20:30
Pris:
DKK 320
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk