Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Lars Lilholt og Back To Back

Oplev Lars Lilholt, Storyteller og Back to Back på samme aften.

Lars Lilholt´s Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.  I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet. Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkommer i foråret 2018.

Efter nogle fantastiske jubilæumskoncerter i 2017, er der slet ikke noget der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen til sommer.

Publikum har givet en opbakning så stor, at bandet føler de aldrig har været bedre live. Koncerterne har aldrig været så virile og nærværende, og de har aldrig stået på en scene med så meget overskud og spilleglæde. Vi snakker sange fra en periode på 30 år der stadig elskes og beundres, så der er da ingen grund til at lukke for festen.

Denne aften opleves koncerterne i to afdelinger, først til en fuld koncert á 2 sæt med Lars Lilholt, hvor publikum har nummererede pladser (fremgår af billet). Dernæst spiller Back To Back til fest og dans i en sal med unummererede ståpladser.

Dørene åbner: 19:30

VIP billet er inkl. fri vin- og ølbar på balkon.

 

Vil du fuldende din aften?
Vi tilbyder Showmenu som vil blive serveret inden forestillingen. Dørene for åbnes kl. 17.30 for Showmenu gæster, Menu start kl. 18.30.
Pris på Show menu: kr. 199,00 køb den her!

Husk! At din showmenu kun gælder, hvis du har billet til koncerten, og på aftenen skal du medbringe begge billetter, som vil blive scannet ved indgangen.

Showmenuen starter to timer før koncertstart, og du har direkte adgang fra middagen og ind til koncerten.

Detaljer

Dato:
13. oktober
Tidspunkt:
20:30
Pris:
DKK 320 - DKK 590
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk