Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landskamp: Danmark – Albanien – EM-basketball prækval.

BASKET LANDSKAMP IGEN PÅ HJEMMEBANE I NÆSTVED

Vil det danske herrelandshold i basketball forblive ubesejrede i Arena Næstved? To gange tidligere har landsholdet udnyttet hjemmebanefordelen, da de slog såvel Østrig som Tyskland i to kampe i september 2016 i Arena Næstved – og nu er de tilbage i en afgørende kamp mod Albanien i arenaen d. 22. februar.

Det danske herrelandshold er i gang med en lang og krævende rejse for at komme med til EM i 2021. Første skridt på vejen er prækvalifikationen hvor landsholdet i november kom fantastisk fra start ved at slå forhåndsfavoritterne, Armenien, i en svær udebanekamp. Danmark viste med overtidssejren på 71-78, at holdet er fokuserede og klar til at kæmpe med alt hvad de har, for i første omgang at kvalificere sig til EM-kvalen der starter i november 2019.

Næste kamp i turneringen er imod Albanien på hjemmebanen i Arena Næstved d. 22. februar.

”Næstved er i dag blevet en rigtig basketby, med en dygtig klub og en moderne arena. DBBF er derfor meget glade for aftalen med Arena Næstved, og håber at det er starten på en lang tradition. De sidste to kampe, der begge blev vundet, understregede kun det store potentiale” udtaler Danmarks Basketball Forbunds direktør Rasmus Winkel

Arena Næstved direktør Jakob Brixvold følger op: ”Vi er meget tilfredse med at Arena Næstved kan levere rammer og organisation i et niveau, hvor vi gør os gældende som hjemmebane for Basketball Landsholdet

– og vi håber at se rigtig mange fans til en stor aften i Næstved d. 22. februar”

Det danske herrelandshold har brug for massiv opbakning når Albanien kommer på besøg, på hjemmebanen i Arena Næstved. Kom og vær med i fællesskabet, oplev stemningen og vær med til at støtte op om landsholdets vej til EM 2021.

”Danmark skal vinde puljen for at komme videre i EM-kvalifikationen, derfor er kampen mod Albanien meget vigtigt. Det er et stærkt hold, men også et som vi forhåbentligt kan slå hvis vi har masser af opbakning på tilskuerpladserne”, slutter Rasmus Winkel.

Detaljer

Dato:
22. februar 2018
Tidspunkt:
18:15 - 20:30
Pris:
DKK 90
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Danmarks Basketball Forbund
Telefon:
+45 43 26 24 20
E-mail:
info@basket.dk
Hjemmeside:
http://www.basket.dk/

Sted

Arena Næstved, arena
Ved Stadion 11
Næstved, DK-4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanæstved.dk