Arena Næstved ved Stadion 11 i Næstved.
 
Indlæser Begivenheder

Kilo-loppemarked til fordel for Gadens Børn

Du kan både aflevere og købe tøj på loppemarkedet. For 100 kroner kan du købe et kilo tøj med hjem, når Arena Næstved afholder loppemarked. Overskuddet går direkte til gadebørn i Kolkata i Indien.

Lokale bands spiller Foyeren vil blive et eldorado for alle jer der er på udkig efter at gøre et unikt tøjkup, og Arena Næstved sørger for at der er lækker kaffe i cafeen til tonerne fra to dygtige lokale livebands; Blåøjet og Legally Distressed.

Vil du med? Konceptet er, at man inden søndag den 29. marts, finder alt sit glemte tøj frem fra bagerst i skabet, og afleverer det hos vores tøjboder der bliver oprettet i lokalområdet (følg med på vores Facebook eller her), eller i døren på dagen, den 29. marts i Arena Næstved. Det medbragte tøj giver et adgangsarmbånd, og så kan du ellers frit shoppe løs og finde de lækreste genbrugsfund.

Alt betales i kilopris, det vil sige cirka 4-6 stykker tøj for 100 kroner.

Vi glæder os til at se dig i Arena Næstved den 29. marts. Tilmelding her.

Om Gadens Børn: Gadens Børn er en velgørenhedsorganisation der arbejder for at gadebørn i Kolkata kan skabe sig en fremtid væk fra det hårde liv på gaden. Omkring 314,700 børn lever på gaden i Kolkata, hver dag med livet som indsats. Læs mere om Gadens Børns arbejde i Indien her https://gadensboern.org

Detaljer

Dato:
29. marts
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Arena Næstved
Telefon:
+45 55 72 44 15
Hjemmeside:
http://www.arenanaestved.dk/

Sted

Arena Næstved, foyer
Ved Stadion 11
Næstved, Sjælland 4700 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
55 72 44 15
Hjemmeside:
https://arenanaestved.dk